![]() |
[CHAR]Voronix
[/CHAR] Apr 14 2008, 16:28:57 CEST Killed at Level 179 by [CHAR]Koca Gero[/CHAR] and by [CHAR]Wiglaseek[/CHAR] Dlugo nie kazales czekac. |
Cytuj:
|
16 czy 36 bez roznicy. padles.
teraz lec kup kase na allegro :D |
co sie czepiacie rozpierducha ladna
aata znowu padl i damoon, ormo sie cieszy :D |
Cytuj:
nie dzieki jeszcze mam kase.Ty sobie kup mózg bardziej na tym skorzystamy. :] |
oj wjechalem zabardzo w ambicje?
nie rozmieszaj sie, cala arcania wie, ze kupujesz kase na allegro:D i spedzasz sylwestra przy tibii xD |
Ja spedzam sylwestra z jedynka!!!!!!!!!!11111111
|
Cytuj:
Ehh kazdy noob tak pisze gdy chuja wie. Prawda jest taka ze kase kupowal MOJ RL EDEK DRAGONBREATH a nie ja. A wiem ze Eizix napisal ze to niby ja kupuje bo mialem w domku 500k i mpa na 120 levleu XD sam sie do tego przyznal jak to wyjasnialem. A teraz pionki takie jak ty,(nie tylko ty) ciagna ten temat chuj wie po co jak wiekszosc wie ze kase kupowal i kupuje moj rl KUZYN tzw EDEK DRAGONBREATH (co napisalem up). Co do sylwka owszem bylem online, ale nie bede sie rozpisywal bo znow jakis typ z poziomem inteligencji podobnym do twojego napisze jakis shit, a niechce mi sie juz na zbędne posty odpowiadac. Jezeli masz Rodzicow to z nimi dyskutuj i im wbijaj na "ambicje" bo mnie to nie rusza tak dla wyjasnienia :) ale pewnie dostał bys w Pysk lub co Gorsza KARE NA KOMPA I NA WYCHODZENIE NA DWOR ZE SWOIMI COOL ZIOMKAMI a tego nie chcemy prawda ? 8o Pzdr :] |
Cytuj:
No i jak Edron ok było was mało i nie bylem w trapie ale moglem sobie z wami pobiegać x] Liberty bay rozumiem czas sie skończył server nie będzie czekać aż mnie zabijecie Svargrond to jest już podsumowanie wszystkiego z Medivh Shady, Alunir, Achmed Assassin, Moruthanix Coron i nie pamiętam kto tam jeszcze był chętnie bym sobie film oglądnął bo ładna akcja podobała mi sie nie zabiliście mnie chodź co chwile bylem w trapie kolejny raz m wall znika i uciekam? I nie chodzi tu o obrażanie kogo kolwiek bo chyba to nie jest miejsce żeby sie wyzywać tak jak niektórzy do tej pory to robili w tym miejscu. Teraz chciałbym zobaczyć jakiegoś open battla tylko ze na ankrahmun macie ochotę też? |
a co do Edka to prosze bardzo
akcja ORMO'wska B) Apr 14 2008, 18:09:38 CEST Killed at Level 65 by Coen Visengarded and by Grober GZ akcja Interregnum :) |
Cytuj:
|
ma ktos filmik ?;<
|
Cytuj:
Bedzie jeszcze nie jedana okazja do naprawienia tego "błędu". :D |
Ale wy sporo bledow robicie... jak gracie sami swoimi charami...
Np. Akcja na okolnir tez wasza glupota. Oczywiscie nie mowie ze Inter~ jest swiete bo tez zdarzały sie akcje robione przez glupote. |
Cytuj:
|
kurwy ,
|
Voro, poprostu wydaje mi sie ze oni by takich bledow nie robili, a moze... zresztą to widac kiedy oni graja a kiedy wy. Po pierwsze widac po postach na forum.
|
Cytuj:
ta "hiberna" czy ktos tam jeszcze. ~~Kazdy popełnia błedy~~. pzdr :) |
Cytuj:
|
i znowu nikt po mnie nie zadzwonil...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:41. |