![]() |
Dzieki za odpowiedz, wiem ze ze mnie klopotliwe newbie :baby: , ale zalozylem sie z kumplem, ze jak mu powiem:koszt, level, i jak mówic, to mi da plate arma^^. Big ty. :king:
|
Mam problem z Tibią czy ktos mi pomoze ??
;( Mam duzy problem z tibą kiedy sie loguje pisze mi accoun disable for 5 min plese wait albo pasword not corect prosze odpowieccie mi na maila [email protected]
|
Prawdopobnie źle wpisałeś hasło lub numer. Spróbuj za 5 min. Możliwe jest, że ktoś chciał dostać się na twoje konto.
|
reckey
Czy reckey kiedys znika ??
Slyszalem kiedys, ze po trzech miesiącach od zakończenia pacca. Prawda czy fałsz ?? |
Life Ring
Mam pytanie dotyczące ringów w jakim czasie odnawia mane
-Life ring -Ring of Healing Wszystkim zainteresowanym thx za odpowiedz !! :) |
Chyba 2 min. obydwa ale nie dam ręki uciąć. Najlepiej sprawdź używając.
Reckey -nie znika nigdy.Na stałe jest twój. |
Nie chodzi mi ile minut odnawia ale co ile sec jest recover 1 mana
|
Cytuj:
@HocBav Sądze, że Life Ring co 5 sek. lub jakoś tak, a Ring of Healing 2-3 sek. Nie jestem pewien co do tego. |
@up
Chyba dobrze gadasz ale mi sie wydaje że LR odnawia co 4 a RoH co 2
|
Mówiłem, że nie jestem pewien. Najlepiej sprawdź to. Napewno coś około 5 sek.
|
LR odnawia co 4 sek jeden pkt many.
|
Mam zamiar zrobić sobie knighta i mieszkać w Thais. Gdzie blisko Thais znajdę miejsce, gdzie są trolle? Ale tylko trolle!
I jakie skille trzeba mieć by chodzić na ghule? |
W#Itam
Potrzebuje pomocy nie wiem czy te pytanie powinienem zadac właśnie tu !!Ale obejzałem poszczególne fora i nic o tym nie było mowy!! ;(
Od jakiegoś czasu nie grałem w tibie(złamałem prawa ręke) Postanowiłem zajrzyć co słychać na Pacerze!!;( Wszystko w pozo do czasu gdy wybieram char i wlancza mi sie plansza!!!Wyskakuje mi okinko!! Welcom in Tibia udało mi sie raz je szybko wyłaczyc i dzięki temu mogłem uniknąć zawieszenia kompa!!!! Lecz i tak pojakimś 2 minutach tibi sama pada i sie zacina(całkowicie) Co najdziwniejsze!!!W czasie grania ikonki np.(życie,mana,bag) mi dosłownie skaczą po całym ekranie gry!!! Skontaktowałem się z Cipsoftem zrobiłem wszystko co kazli i nadal nie działa !!Oni odpowiedzxieli że pierwszy raz spotykają się z takim przypadkiem i nic nie poradza na odległość!!! Prosze o pomoc jeśli taka sama sytuachja przydażyła sie komuś z was!!!! |
A przedtem też ci się tak robiło?
|
jak dac loot summonowi? jesli sie da? prosze o bardzo szybko odpowiedz
|
re:up
Nie da sie. |
Fajnie by było jakby z summonow mozna by było dostawać loot. Dajmy np. Orc Leader. Podczas inkatancji tego potwora w opisie czaru można by było wpisac item kotry wypada z tego potwora np. warrior helmet. Exta mozna by było sie wzbogacić :P
|
Cytuj:
Sorry za mały :topic: @Vitihud: Na zachód od Thais jest tzn. troll cave. Tylko uważaj na Scorpy i, jeżeli masz 8-9lvl Orc Warriory. Chodząc tam radzę się szybko zaopatrzyć w Exana Pox czy jak to tam ma... No antidote :P (wymaga 2mlvl). Tylko trolle znajdziesz na przy północnym wejściu. Na cmentarzu (wejście jest gdzieś pod choinką) resp jest mały (3), ale jeżeli o to ci chodziło. Na trollach raczej nie poexpisz. |
Cytuj:
|
Czy na bagnach w Venore są skeletony? Mogą być słabsze potworki (bez spearmanów i gsów ;])
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:18. |