Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   World of Warcraft - Official Blizzard Servers (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=183914)

CytrynowySorbet 11-02-2009 13:13

No i nowy event. Czas wyfarmić nowy tytuł.

Vrael 16-02-2009 01:35

Warto pracować na Violet Proto-Drake'a, w końcu 310%.

Therus Mroczny 16-02-2009 03:26

Brew of the Year. Co jesli nie zapisalem sie do klubu (zapisac mozna sie tylko podczas Brewfestu) i nie moge pic co miesiac? Jak nadejdzie Brewfest i bede mial zaliczone wszystkie eventy to bede musial sie zapisac i czekac jeszcze rok na JEDEN ACHV?

Mam nadzieje ze wyeliminuja to z wymagan do Brewmastera :/

malkolm 16-02-2009 09:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Therus Mroczny (Post 2466036)
Brew of the Year. Co jesli nie zapisalem sie do klubu (zapisac mozna sie tylko podczas Brewfestu) i nie moge pic co miesiac? Jak nadejdzie Brewfest i bede mial zaliczone wszystkie eventy to bede musial sie zapisac i czekac jeszcze rok na JEDEN ACHV?

Tak.
(10 znaków)

Vrael 16-02-2009 15:22

Kumpel kumpla podobno zagadał z GMem i ten powiedział, że Brew of the Year nie będzie się zaliczał, coś jak ten achi z halloweenu z maskami.

CytrynowySorbet 16-02-2009 15:31

No i dupa z tytułu... Jebane bag of candies -.-

Dawergo 16-02-2009 17:48

Z tytułów ja mam tylko eldera :D i wystarczy ;]

Lord Dreathan 16-02-2009 18:54

Ja mam z 5 :O

kołbaś 16-02-2009 19:35

nie ma to jak Jenkins xD easy do zrobienia =P i jak dokupie sobie wkoncu prepa(jak wyjdzie ulduar) to wkoncu wdrapie sobie OwNeDa i Slashdance. Oj to bedzie fun na bg w alluchow wbijac flage hordy z napisem OWNED!

CytrynowySorbet 16-02-2009 22:33

Zna ktoś może jakąś dobrą osobę sprzedającą Prepaidy za golda? Lub orientuje się gdzie takową znaleźć?

LukaszekII 18-02-2009 02:29

FOR THE HORDEE!!
http://img7.imageshack.us/img7/8656/fsdfsdqu6.png
http://img7.imageshack.us/img7/fsdfsdqu6.png/1/w800.png
kto gra na ghostlandzie? :)

Bluray 18-02-2009 17:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kołbaś (Post 2466759)
nie ma to jak Jenkins xD easy do zrobienia =P i jak dokupie sobie wkoncu prepa(jak wyjdzie ulduar) to wkoncu wdrapie sobie OwNeDa i Slashdance. Oj to bedzie fun na bg w alluchow wbijac flage hordy z napisem OWNED!

Jenkis rządzi! (mój jedyny tytuł) :)

eerion 18-02-2009 17:38

Jenkins to najbardziej żałosny tytuł jaki obecnie istnieje.
Blizzard wzorowo zbezcześcił i zmieszał z błotem tą legendę (jako gracza).

Rothes 18-02-2009 17:53

A mógłbyś po krótce streścić historię tego gracza? Czym zasłynął?

Jeśli zaś chodzi o tytuły to zdobyłem jedynie na obu postaciach Ambassadora, a na rogalu jeszcze The Diplomata. Pewnie byłoby więcej, ale wciąż nie mam WotLK, bo mam ważniejsze wydatki póki co...

CytrynowySorbet 18-02-2009 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rothes (Post 2469066)

Pewnie zabijaniem tych whelpów (czy za co to jest) :P

Racon 18-02-2009 18:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rothes (Post 2469066)

Spontanicznością i odwaga/glupota wiecej informacji: youtube > leroy jenkins

Rothes 18-02-2009 18:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Racon (Post 2469074)
Spontanicznością i odwaga/glupota wiecej informacji: youtube > leroy jenkins

Nie mam pytań po obejrzeniu filmiku, lol.

eerion 18-02-2009 22:41

Widać, że wielcy fani tytułu tu są - a nawet nie znają Leeroya Jenkinsa.
A zwłaszcza taki Racon - wielki mędrzec, który osądza nie wiedząc na ten temat nic...
Co do Leeroya - która wersja jest prawdziwa - niezupełnie wiadomo. Przedstawię więc wszystkie trzy
1. (najmniej prawdopodobna) Odbywają się jakieś targi, na których gildia (w której był Leeroy) prowadziła rajd - transmitowany na którymśtam telebimie przy stoisku WoWa. Leeroy zrobił rozróbę - jak sam powiedział - by pokazać, że wciąż jest to tylko i wyłącznie gra i ma być dla przyjemności.
2. (Średnio prawdopodobna) Rajd gildii. Leeroy poprosił specjalnie o UBRS, poniewaz potrzebował stamtąd jakiś item (nie wiadomo który) - no i gildia się zgodziła pójść. Następnie odstawił co odstawił, by pokazać, że ta gra zrobiła się za bardzo poważna.
3. (Najbardziej prawdopodobne) Progress rajd. Poszli do UBRS, gdzie Leeroy w pewnym momencie odstawił co odstawił. Tłumaczenie takie jak wyżej - to tylko gra, nie mozna rpzesadzać z graniem na poważnie.
Które z nich jest prawdziwe - who knows? Nie widze powodu by odrzucać jakąkolwiek hipoteze na podstawie własnego widzimisie - wszak nie pozjadałem jeszcze wszystkich rozumów (Ale jestem w trakcie! <mlask>).
Tak czy siak - legenda to była wspaniała - pokaz jak należy podchodzić do tych rzeczy oraz informacja, że nie można zatracać się tak w grze.
No, ale potem przyszedł WotLK i napatoczyła się masa "fanów" Leeroya, którzy krzycząc "Let's do this..." nie wiedzą tak naprawdę nic.
No, ale blizz już zniszczył Naxxramas, więc co to dla nich.

PLague 19-02-2009 06:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eerion (Post 2469041)
Jenkins to najbardziej żałosny tytuł jaki obecnie istnieje.
Blizzard wzorowo zbezcześcił i zmieszał z błotem tą legendę (jako gracza).

QFA

Zresztą jakieś 9/10 achievementów nie zasługuje na to miano "osiągnięć". Szczytem szczytów są "osiągnięcia" world events, z których tak naprawdę 3 są jako tako znośne (eventy, ponieważ tytuły i osiągnięcia wszędzie są bez wartości, oprócz troszkę zabawnego "Brewmaster").

malkolm 19-02-2009 09:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PLague (Post 2469719)
QFA

Zresztą jakieś 9/10 achievementów nie zasługuje na to miano "osiągnięć". Szczytem szczytów są "osiągnięcia" world events, z których tak naprawdę 3 są jako tako znośne (eventy, ponieważ tytuły i osiągnięcia wszędzie są bez wartości, oprócz troszkę zabawnego "Brewmaster").

No coś w tym jest, ostatnio sobie Chef-a strzeliłem, za dużo osób już z Twilight Vanquisher biega mi po serwie. ;-]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:17.