![]() |
szczerze wole techno od jakiegos slipknota do ciebei xr3 to sie tyczy bo widze ze ty sie tym zespolem jarasz? bo to jest z dupy muzyka a przy odmianach techniawy mozna w klubach dobrze przybansowac hardstyle house maja dobre nuty na klubowe imprezy.
|
Cytuj:
|
wlasnie jebac xr3 jp jp jp
|
Cytuj:
Po twojej wypowiedzi mogę stwierdzić fakt, że twoja wiedza na temat rocka/metalu jest bardzo uboga. Przypuszczam, że nie był byś w stanie odróżnić Black Metalu od Bluesa, a na każdego kto tego słucha, krzyczysz brudas. Cytuj:
Wiesz dlaczego między osobami słuchającymi Metalu, a fanami Techno jest wojna? Bo ci drudzy, nie potrafią zaakceptować tych pierwszych. Ja, z zasady na kogoś kto słucha techno, nic złego nie mówię, dopóki taki kolo sam nie będzie próbował wjeżdżać mi na gust. |
ryj brudasie
|
banashee siedzi na forum bo ma bana na tibi XD
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do japonek, solarium i innych dziwnych rzeczy to powiem tyle. Chłop to chłop i powinien sie zajmowac innymi sprawami niz solarium. Mógłby sie np. wybrac do baru na piwo, na siłownie przykoksowac, mozna tak wymieniac w nieskonczonosc. Prawdziwy mężczyzna to nie jakiś opalony pedał (chłopiec) w japonkach... POZDRAWIAM PRAWDZIWYCH MĘŻCZYZN Z ARCANII, oczywiscie prawdziwy mężczyzna powinien reprezentowac JP na 100% chcem dodac jeszcze że prawdziwi metale, z długimi włosami, w skórach to nie są brudasy !! Brudasem może byc np. emo, lub chłopcy/dziewczyny w arafatkach... |
Cytuj:
pozatym co jest zlego w swetrach :O? sam mam trzy i je nosze kiedy mi sie podoba piszesz o metalowcach i techniakowcach i ze niby ci drudzy nie szanuja 1. dobra to twoje zdanie, bo sluchasz metalu i bedziesz go bronil, no to moze wez pod uwage ze ci drudzy beda wypominac to tym pierwszym :O |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
nie gadajcie z tym brudasem xr3 to kretyn
|
Cytuj:
wracaj na swoje forum i tam pajacuj jak chcesz byc jak stanczyk - rozumiem, tylko, ze ty potrafisz tylko blaznowac |
filusz sprawdź pw
up@ racja |
Pozwolę sobie podsumować tą dyskusję. Ta cała śmieszna wojna, między technoboyami, a metalami, jest skutkiem egzystencji takich osób jak np. Filush_. Co za tym idzie, ta rozmowa nie ma sensu - jest tutaj zbyt mało ludzi na poziomie, aby można było ją normalnie przeprowadzić.
Edit. Darujcie mi. Nie mogę się powstrzymać. Cytuj:
Pozdrawiam. |
stary co ty pieprzysz naprawde na poczatku tak samo jak kamsz tolerowalem Cie myslalem ze jestes calkiem w pyte ale jak zaczolem czytac twoje kolejne wypowiedzi to zrozumialem ze jednak bylem w bledzie, co jest dziwnego ze na imprezach lubie bawic sie przy muzyce technopodobnej? nie wiem jak ty ale nie wyobrazam sobie zeby w klubie lecial jakis metal? kumam sie z brudasami i slucham hip hopu dziwne? ja jestem tolerancyjny akceptuje ich styl oni akceptuja moj , ja zasugerowalem tylko ze nie wyobrazam sobie imprezy z metalem w tle a ty zaczoles mi wjezdzac.
|
ROCK <3
xr3 pier`l sie :) ok? kk thx bye |
Cytuj:
masz do niego zal a robisz to samo. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:31. |