Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Arcania - Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=191384)

Gallanonim513 01-11-2008 17:37

szczerze wole techno od jakiegos slipknota do ciebei xr3 to sie tyczy bo widze ze ty sie tym zespolem jarasz? bo to jest z dupy muzyka a przy odmianach techniawy mozna w klubach dobrze przybansowac hardstyle house maja dobre nuty na klubowe imprezy.

Faytah 01-11-2008 17:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2318248)
Faytah, żalujesz włosy? Nosisz swetry? Słuchasz Techno?

Ty moze zalujesz wlosy,ja ukladam przy pomocy roznych magicznych specyfikow.Nie nosze swetrow,slucham wszystkiego.Nie proboj byc na sile kontrowersyjny na przekor wszystkim bo to zalosne.

Filush_ 01-11-2008 17:49

wlasnie jebac xr3 jp jp jp

Xr3 01-11-2008 18:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gallanonim513 (Post 2318251)
szczerze wole techno od jakiegos slipknota do ciebei xr3 to sie tyczy bo widze ze ty sie tym zespolem jarasz? bo to jest z dupy muzyka a przy odmianach techniawy mozna w klubach dobrze przybansowac hardstyle house maja dobre nuty na klubowe imprezy.

Haha a ja nie lubię nażelowanych pedałów (szczególnie tych z gatunku Tektonic) w błękitno białych swetrach w paski (o koncie na epulsie/fotce nie wspomnę). Nie toleruję również spizganych dropsami mord. Ich ownerzy wyzywają z forum każdego kto słucha czegoś innego niż "hiphop techno house trance", czyli nap*erdalania chochlą o wiadro.

Po twojej wypowiedzi mogę stwierdzić fakt, że twoja wiedza na temat rocka/metalu jest bardzo uboga. Przypuszczam, że nie był byś w stanie odróżnić Black Metalu od Bluesa, a na każdego kto tego słucha, krzyczysz brudas.

Cytuj:

bo to jest z dupy muzyka a przy odmianach techniawy mozna w klubach dobrze przybansowac hardstyle house maja dobre nuty na klubowe imprezy.
W takim razie uszanuj to, że komuś mogą podobać się inne dźwięki.

Wiesz dlaczego między osobami słuchającymi Metalu, a fanami Techno jest wojna? Bo ci drudzy, nie potrafią zaakceptować tych pierwszych. Ja, z zasady na kogoś kto słucha techno, nic złego nie mówię, dopóki taki kolo sam nie będzie próbował wjeżdżać mi na gust.

Filush_ 01-11-2008 18:08

ryj brudasie

hailkh 01-11-2008 18:15

banashee siedzi na forum bo ma bana na tibi XD

Faytah 01-11-2008 18:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2318280)
Wiesz dlaczego między osobami słuchającymi Metalu, a fanami Techno jest wojna? Bo ci drudzy, nie potrafią zaakceptować tych pierwszych.

Czlowieczku ogarnij sie jezeli oczekujesz wobec swoje subkultury tolerancji to badz tez tolerancyjny dla innych bo jedziesz po wszystkich:
Cytuj:

Haha a ja nie lubię nażelowanych pedałów (szczególnie tych z gatunku Tektonic) w błękitno białych swetrach w paski (o koncie na epulsie/fotce nie wspomnę). Nie toleruję również spizganych dropsami mord.

Mam konto na fotce,zeluje wlosy,slucham wszystkiego w tym zarowno metalu jak i techno,wiec mozesz dalej sobie brodzic w tym twoim zasciankowym steerotypie ze jak ktos zeluje wlosy chodzi na solarium czy ch** wie co to pedal. Pewnie taka nienawiscia emanujesz do innych bo kiedys miales na tyle arognacji by takie bzdety powiedziec komus w twarz i za to dostales po papie dlatego teraz piszesz takie durnoty na forum.Krotko,oczekujesz tolerancji to okaz ja sam.

Lucek93 01-11-2008 18:20

Cytuj:

Haha a ja nie lubię nażelowanych pedałów (szczególnie tych z gatunku Tektonic) w błękitno białych swetrach w paski (o koncie na epulsie/fotce nie wspomnę). Nie toleruję również spizganych dropsami mord. Ich ownerzy wyzywają z forum każdego kto słucha czegoś innego niż "hiphop techno house trance", czyli nap*erdalania chochlą o wiadro.

Po twojej wypowiedzi mogę stwierdzić fakt, że twoja wiedza na temat rocka/metalu jest bardzo uboga. Przypuszczam, że nie był byś w stanie odróżnić Black Metalu od Bluesa, a na każdego kto tego słucha, krzyczysz brudas.

Wiesz dlaczego między osobami słuchającymi Metalu, a fanami Techno jest wojna? Bo ci drudzy, nie potrafią zaakceptować tych pierwszych. Ja, z zasady na kogoś kto słucha techno, nic złego nie mówię, dopóki taki kolo sam nie będzie próbował wjeżdżać mi na gust.

JXR3 na 100% JP na 100%

A co do japonek, solarium i innych dziwnych rzeczy to powiem tyle. Chłop to chłop i powinien sie zajmowac innymi sprawami niz solarium. Mógłby sie np. wybrac do baru na piwo, na siłownie przykoksowac, mozna tak wymieniac w nieskonczonosc. Prawdziwy mężczyzna to nie jakiś opalony pedał (chłopiec) w japonkach...

POZDRAWIAM PRAWDZIWYCH MĘŻCZYZN Z ARCANII,

oczywiscie prawdziwy mężczyzna powinien reprezentowac JP na 100%

chcem dodac jeszcze że prawdziwi metale, z długimi włosami, w skórach to nie są brudasy !! Brudasem może byc np. emo, lub chłopcy/dziewczyny w arafatkach...

bemo 01-11-2008 18:23

Cytuj:

epulsie/fotce nie wspomnę). Nie toleruję również spizganych dropsami mord. Ich ownerzy wyzywają z forum każdego kto słucha czegoś innego niż "hiphop techno house trance", czyli nap*erdalania chochlą o wiadro.

nigdy nic do ciebie nie mialem xeremon ale co do chochli w wiadro no to raczej metal
pozatym co jest zlego w swetrach :O? sam mam trzy i je nosze kiedy mi sie podoba
piszesz o metalowcach i techniakowcach i ze niby ci drudzy nie szanuja 1.
dobra to twoje zdanie, bo sluchasz metalu i bedziesz go bronil, no to moze wez pod uwage ze ci drudzy beda wypominac to tym pierwszym :O

bemo 01-11-2008 18:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lucek93 (Post 2318310)
Brudasem może byc np. emo, lub chłopcy/dziewczyny w arafatkach...

nie moge sie powstrzymac wiec najwyzej dostane warna za nowy HaHAHAHAHAHAHAHAHAHAH agree

Faytah 01-11-2008 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lucek93 (Post 2318310)
JXR3 na 100% JP na 100%

A co do japonek, solarium i innych dziwnych rzeczy to powiem tyle. Chłop to chłop i powinien sie zajmowac innymi sprawami niz solarium. Mógłby sie np. wybrac do baru na piwo, na siłownie przykoksowac, mozna tak wymieniac w nieskonczonosc. Prawdziwy mężczyzna to nie jakiś opalony pedał (chłopiec) w japonkach...

POZDRAWIAM PRAWDZIWYCH MĘŻCZYZN Z ARCANII,

oczywiscie prawdziwy mężczyzna powinien reprezentowac JP na 100%

chcem dodac jeszcze że prawdziwi metale, z długimi włosami, w skórach to nie są brudasy !! Brudasem może byc np. emo, lub chłopcy/dziewczyny w arafatkach...

93 przy nicku,ktory jak wnioskuje po poziomie wypowiedzi oznacza date urodzenia, nie upowaznia Cie do mowienia o tym co meskie a co nie.Zreszta mezczyzna ma na tyle rozwienieta swiadomosc by samemu to ocenic a nie sluchac porad Lucek93 na forum gry komputerowej,wiec wystarczy tylko ze sie z toba nie zgodze i nie bede wyjasnial czemu uwazam ze jestes w bledzie ;D

Xr3 01-11-2008 18:38

Cytuj:

Mam konto na fotce
Po co ci ono. Koniecznie musisz się lansować?

Cytuj:

slucham wszystkiego w tym zarowno metalu
Wymień zespoły.

Cytuj:

Pewnie taka nienawiscia emanujesz do innych bo kiedys miales na tyle arognacji by takie bzdety powiedziec komus w twarz i za to dostales po papie
Akurat pewnien szczeniak nie dawno miał tyle arogancji by nazwać mnie brudasem, po ujrzeniu mnie w bojówkach i czarnej bluzie. Przypłacił to p*zdą pod okiem.

Cytuj:

JXR3 na 100% JP na 100%
A teraz, przetłumacz to na ludzki.

Faytah 01-11-2008 19:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2318343)
Po co ci ono. Koniecznie musisz się lansować?

Czym lansowac? Tym ze przegladne pare profili jako nieanonim?

Cytuj:

Wymień zespoły.

Slipknota sam slucham pod plyty iowa,na koncercie tez goscilem.Takto z metalu lubie takze ramstein,metalice,nightwish nie wiem czy sie kwalifikuje mmm,manowar i pare innych by sie znalazlo ale pisze na szybko.Z lzejszych gatunkow bardzo lubie soad,lp a takze guns'n'roses czy tez nirvane i wiele innych ale nie bede tu sie rozpisywal.

Cytuj:

Akurat pewnien szczeniak nie dawno miał tyle arogancji by nazwać mnie brudasem, po ujrzeniu mnie w bojówkach i czarnej bluzie. Przypłacił to p*zdą pod okiem.

Lansujesz sie tym ze pobiles jakies dziecko,a ja jestem be bo mam fotke no niezle.

Filush_ 01-11-2008 19:06

nie gadajcie z tym brudasem xr3 to kretyn

kamsz 01-11-2008 19:13

Cytuj:

skoncz pierdolic smuty juz, bo mimo, ze na poczatku odgrywales role 'inteligenta' i nic do ciebie nie mialem to teraz zaczynasz juz tylko blaznowac pajacyku~

wracaj na swoje forum i tam pajacuj
jak chcesz byc jak stanczyk - rozumiem, tylko, ze ty potrafisz tylko blaznowac

bemo 01-11-2008 19:32

filusz sprawdź pw

up@ racja

Xr3 01-11-2008 20:15

Pozwolę sobie podsumować tą dyskusję. Ta cała śmieszna wojna, między technoboyami, a metalami, jest skutkiem egzystencji takich osób jak np. Filush_. Co za tym idzie, ta rozmowa nie ma sensu - jest tutaj zbyt mało ludzi na poziomie, aby można było ją normalnie przeprowadzić.

Edit.
Darujcie mi. Nie mogę się powstrzymać.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filush_ (Post 2318375)
nie gadajcie z tym brudasem xr3 to kretyn

Brudny, jełopie (bez szkoły), to może być co najwyżej twój śmierdzący dres, którym się brzydzę, jednocześnie uważając aby się tym paskudnym odorem od ciebie nie zarazić. Wracaj na klatkę słonia łupać.

Pozdrawiam.

Gallanonim513 01-11-2008 20:17

stary co ty pieprzysz naprawde na poczatku tak samo jak kamsz tolerowalem Cie myslalem ze jestes calkiem w pyte ale jak zaczolem czytac twoje kolejne wypowiedzi to zrozumialem ze jednak bylem w bledzie, co jest dziwnego ze na imprezach lubie bawic sie przy muzyce technopodobnej? nie wiem jak ty ale nie wyobrazam sobie zeby w klubie lecial jakis metal? kumam sie z brudasami i slucham hip hopu dziwne? ja jestem tolerancyjny akceptuje ich styl oni akceptuja moj , ja zasugerowalem tylko ze nie wyobrazam sobie imprezy z metalem w tle a ty zaczoles mi wjezdzac.

LoluU$ 01-11-2008 20:25

ROCK <3

xr3 pier`l sie :) ok?

kk thx bye

bemo 01-11-2008 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2318462)

Brudny, jełopie (bez szkoły), to może być co najwyżej twój śmierdzący dres, którym się brzydzę, jednocześnie uważając aby się tym paskudnym odorem od ciebie nie zarazić. Wracaj na klatkę słonia łupać.

Pozdrawiam.

tak jak Filush pojechal cie od brudasa nie wiedzac czy smierdzisz na rl, tak ty obrazasz Filusha dres od smierdzącego również nie mając do tego podstaw, lol.

masz do niego zal a robisz to samo.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:31.