![]() |
LOL co ty gadsz jak padasz normalnie jestes w temple jak masz np rsa to bez itemek jak na normalnej tibi O.O i nic nie cofa cie to jest jak ots tylko grasz twoim harem a lvl spada normalnie i itemki tez.
|
no fajnie ze nam zrobili tak ze dali jakas zabawke ale z 2 strony h*****... ze tylko 1 serverek mamy normalnie 64?jakos tak i wezmy sobie ze z kazdego servera chce wbic po 100 osob?jak i nie lepiej :/
|
xD
Lepiej By bylo Jezeli Kazdy Swiaat Mial Swoj Test Server ^^
|
Cytuj:
|
Kóbcie mi dórzo kredkuw.
Dobra joke xD Hmm, chyba rzeczywiscie offine ts, bo chcialem popkowac na moim ed ;p |
@up ten to smapoje :0
|
ja juz walcze 10 minut na testerze USA od 10 minut jestem 1 ale jescze nie wbilem na tibie hahaha :D a na German cos jakis erroe 10060 wiec niewiem co jest off costam wyczytalem na start tego tematow?czy przeciazony?:confused:
|
Cytuj:
A to specjalnie dla was za chwilke kolejna porcja goracego spamu ;* |
Cytuj:
|
ja czekam z 15 min w kolejce i caly czas 1..1..1..1..1..1..1..1..1..1..1..1
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dzis wbije o 4 rano kurwa zrobili test i huj lognac niemozna -,- aff |
Cytuj:
|
http://img223.imageshack.us/img223/1204/hhhhrz3.png
taaa wbiłem sobie na noob chara, popekowałem z jakimi¶ 70 lvlami ale w końcu padłem od combo's sd :P ale wylootowałem b robe i różne spellwandy xd a tak to co chwile błędy 20002 10061 10060 to jakie¶ słowa w języku beholderów: 20002 - spadaj, zajęty jestem 10061 - ¶pie itp. wreszcie złamałem ten mit... xd @down: ty lepiej wróć na OTSy... |
Daje Wam wolno¶ć na kilka minut(czyt. nie spamuje chwilę), ale powiedzcie mi:
Czy exp jest wiekszy na ts? <ots life!!!!!!> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
server off :] wie ktos na ile ?
|
Cytuj:
?? dziwne bo jakos stoje ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:06. |