![]() |
najs stamina ! gz
|
Cytuj:
http://img522.imageshack.us/img522/6580/27762211zg2.png |
O kurwa mać takiej staminy to ja nie miałem nawet jak na fortecy bociłem 24/h Karo jesteś pojebanym no liferem.
Overx sory za to że Cię no lifer nazwałem. |
@up
Widocznie marnie bociłeś...:D |
Widac ze jego Life to tibia taka stamine miec to "rzal i bul" :baby::baby::baby:
|
Gratz skuwysynu pierdolony pojebany pampersiarzy ty smierdzacy klocu jebany w dupe przez stado murzynow golebiarzu skurwysynski Karo! :)) <333 jedziesz dalej ale wez nie ten cos slabo :| wez zjedz do 0 staminy i ftedy to topiero bencie jasda jasda! ::):):):):)::::)):::)):):)
|
Cytuj:
|
Ja nie znam tego Karo.. ale z tego co widze to taki drugi Goratel ?=D
|
Ethan:
To czemu zamiast screena z Matikiem wklejają z screena z nędznym 110rpkiem? Bo nie padł z ich winy? . . . A poza tym Fuflis mówił na początku, że was tam nie było i że nie trzymacie się z Recon Two więc skąd jesteś taki pewien? Propsy dla traperów z nerany... |
Ale o co wam do cholery chodzi ?? wypowiadacie sie tak jakbyscie mu pozazdroscili... ma taka stamine dobra jego zycie myslicie ze przestanie to robic po paru waszych komentarzach ? pff... ma tyle staminy bo moze lubi spedzac wolny czas przed kompem a nie na dworze ;) a to co on robi to i wylacznie jego sprawa
Bez odbioru. |
Gz Karo:)
Mike ty nie miales takiej staminy bo co chwile nowego chara robisz:) |
Ale Fuflisek też na inq był =]
|
Cytuj:
|
Scartex gdzies tam noobie up.
tak :( kurde tak mu pala przez swieta urosla ze jak mnie wali to czuje jego czlonka przy kregoslupie :| a caly serv wie, ze karo to frajer i no lajfer |
Szkapa:
Wychodzi na to ze Fuflis ma rozdwojenie jaźni bo to on tak zażarcie pisał na forum tibii.com, że musi przeprowadzić dochodzenie kto z DD przeszkadzał w INQ i że on nic nie wie. pwned lekko ;) |
Bobone
no dobra troche przejebalem z tym no lajfem. Przeciez on na bocie do*******a to jak moze byc no- lifer? Czasem za szybko coś pierdolne. Ej dobra :( przepraszam :( juz nie bede wiecej nikogo przezywal. dziekuje :))) serjo jusz wiencej nie bende :) Dobra ide sie połucze polskego zaras :) :* Koham was amigos komprejos brajanos perforantos :) bajos kompanieros |
przestańcie wszyscy a temu panu z Xenery to dziekujemy
|
Oby Zamkneli temat i powstal nerana ss odslona 5 i na poczatku zeby znowu napisali bez klotni 8o
"Jezeli dalej ma tak wygladac forum ze co strona ktos tam na kogos pisze no life lub boter..." Z tego co wiem to temat do umieszczania ss'ow z nerany wiec nierozumiem tego ze ktos rowniez kogos rznal w dupe... Jezeli dalej tak bedzie moge zalozyc temat "Nerana Kłótnie dla *****" Bez odbioru na ten temat. |
ŻaL
Zauwazylem ze na forum pojawily sie posty uzytkownika zarrionn, które nie sa mojego autorstwa, niestety wywniskowalem ze ktos sie KURWA podemnie podszywa!
Proponuje bana, i nie czytanie tych postow przez uzytkownikow forum. DZIEKUJE! <33333333 NoobS Rox ? :o |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40. |