![]() |
moje najlepsze to Dragon dla zabawy na 16 lvl-u i 27 magicu poszedlo pol bp Sd kilka hmm i 12 uh
|
Ja dzis ubilem 3 mumiw 1 crypt shamblera i stone golema naraz(ale to wygladalo :p )a loot cool...
|
A ja ubilem dsa druidem na 20 lvl z hmm i z knight axe którym ***lem mu za 1
Nastepny prawie ubil mnie za 133 mi u***al |
Valkyria + 2 amazon na 10 lvl (knight) ale to była radość ;)
|
zabiłem...
ja zabiłem nie naraz ;p slima i goula (chba lepszy jest slim) palem na 10 lv bez zadnych czrów ;p
|
ja na 13lvl'u druidem zabilem draga, chyba 17mlvl ;)
|
A ja ubilam DL'ka na 31 m sorc mlvl 44 :cup:
|
Hero Solo
Eeee TAM WSZYSCY JESTESCIE DO BANI !!! :p
Jestem knightem :2handed: 49 lv skile 79/76 i bylem solo na hero troche zeszło uh-ów :( ( prawie bp ) ale za***iscie bylo !!!! :] |
No to tak druidem juz z 10 razy zabilem ds a knightem najlepiej dragon, dwarf guard itd. :P
|
Knightem 40 lv, skile 72/69 chyba były zabiłem smoka solo z 2 uhami. Oczywiście już wcześniej solowałem smoka ale zabierało mi to wiecej uh (7-4).
|
my best monster solo
3 ds'y naraz palkiem 12lvl skille 50/30 :cup: i 6 soldków naraz knightem 13lvl skille suabe bo wtedy nie trenilem ;( 35/35 ;( poszedł jeden ih i dwie exury
|
ja mialem 23lev knight skille 63/61 i z gsem lub brightem twardo chodzilem na dragi
ja bym na twoim miejscu chodzil do kopalni dwarfow kolo kazo na guardy lub (jesli masz pacc) ankrahmun (vampiry,crypt shamblery,necro i takie inne badziewia)
|
Ja zalatwilem orca spearmana na 6 lvlu(to tak na zarty)
a na serio to Cyca 12 knightem. |
eee... nie wiem czy to juz tu pisalem:P ale palek lvl 13 skille slabe (nie pamietam) drag solo
|
zabilem draga ;P
palek 33 lvl skile 77/63 raz to poszlo bez vity ;P |
Trudno mi powiedzieć.
Najlepszy stwór którego pokonałem to chyba dragon lord.Pokonałem go 48 kightem.
|
ziom
ja nailepiej zabiłem rata na 100lv. hahahahahah :) zabiłem knighta na 100lv gdy miałem 8lv bo walczyłem fire swordem a on combat knifem
|
Mino guard na 11 lvl knightem,skille 55/55 (bez uha) :D
|
Ja jestem szczęściarzem...
Normalnie ubilem 2 monki na raz na 15 levie sorcu fakt mlevel mam nieprzeciętny 8o bo aż 38 i caly czas go robie. Fajnie było nawet tylko jak podeszly to bylo cienko ale wygralem! A potem jeszcze ubiłem PK niepamiętam kogo X( .
|
he he
możecie wieżyć lub nie ale zabiłem 3 cyce na raz sorcem na tadam!! 13lv!!!!
z użyciem fireballi oczywiście.... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:13. |