Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Forum Muzyczne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=280)
-   -   Polski Hip-Hop (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=203141)

Elajven 15-09-2009 14:03

@UP

Dokładnie ; )

Xantro 15-09-2009 14:40

Jakim kurwa królem ? :o Nie chce nikogo krytykować, bo sam nawet w miare lubie Tedego, ale na pewno nie jest, i nigdy nie był królem. Chyba że baunsujących nastolatków. IMHO Hip-Hop (szczególnie Polski) nigdy nie miał króla. I nigdy mieć nie będzie ;d.

Siriusen 15-09-2009 15:11

Nie wiem jak ty dlugo namyslasz sie
Zanim jakis Pk jeb** mnie
to ty nawet nie spojrzysz ze
nagle zniknie twoje Hp
A potem bedziesz sepic ode mnie
ale nie bedziesz wiedziec gdzie
bo ja lubie wkrecac pekowiczuw
i dobrze robia ci kturzy robia to dla picu..
Bo to pk krwawe jest
i wielkm noobom muwie czesc
---- FHDGFTB)

--- Siriusen dodał 1 minut i 7 sekund później ---

ja tez mowie ze Tedde nie byl krulem
hip hopie nie jest mi zgustowany nie lubie go zabardzoX(

Emcess 15-09-2009 21:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xantro (Post 2647826)
Jakim kurwa królem ? :o Nie chce nikogo krytykować, bo sam nawet w miare lubie Tedego, ale na pewno nie jest, i nigdy nie był królem. Chyba że baunsujących nastolatków. IMHO Hip-Hop (szczególnie Polski) nigdy nie miał króla. I nigdy mieć nie będzie ;d.

dla mnie jest, Eldo. to jest kur*a kozak :D

a Tede? fajny jest, sam wprost przyznaje na hejterow, ktorzy mowia ze sie sprzedal, ze po prostu robi hajs, sam chce sobie dobrze pozyc...

z dwuznacznie slyszalem tylko bez wazeliny, i bardzo mi sie spodobalo : )

ale i tak Lavorama rozjebala ten rok. cya ;

Rybzor 16-09-2009 14:48

Lol, słyszeliście co się stało na koncercie rysia peji? Szkoda słów, zeruwa pejuwa.

Kele 16-09-2009 15:09

Przesłuchiwałem ostatnio Tetrisa i myślę, że lepiej niech on rymuje na wolno ;) Imho słaba płyta, najlepszy kawałek to chyba "Tam i spowrotem", bo zajebiscie wpada w ucho.

Swoja droga, sluchal ktos Laikike1?

//Do przesłuchania: Note2

Rafayen 16-09-2009 15:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2648419)
Lol, słyszeliście co się stało na koncercie rysia peji? Szkoda słów, zeruwa pejuwa.

U mnie peja do 14-15letniej fanki do mikrofonu powiedział "Jak chcesz się ze mną pierdolić to pokaż dowód" szkoda mi go =P

Yoh Asakura 16-09-2009 15:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2648419)

A co zrobił?

-Thug- 16-09-2009 15:33

Czuję, że zaraz tu będzie flame.

swoją drogą:
http://mielzky.ovh.org/?p=209

domin3x 16-09-2009 15:38

jak nie zignorował typa na koncercie, to zaraz flame leci, a jak jedzie np do biednych dzieci z bidula, to nikt o tym nie napisze

Lotress 16-09-2009 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kele (Post 2648430)
Swoja droga, sluchal ktos Laikike1?

No proste, Laik to jeden z najbardziej utalentowanych raperów w podziemiu, więc czekam z niecierpliwością na jakiś materiał [;

Snopeczek 16-09-2009 16:08

Płytka Vixena starsznie dobra! Jeszcze Trzeba Rysia sprawdzić no i LUCa :)

Yoh Asakura 16-09-2009 16:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lotress (Post 2648467)
No proste, Laik to jeden z najbardziej utalentowanych raperów w podziemiu, więc czekam z niecierpliwością na jakiś materiał [;

A co w nim takiego fajnego? Bo ani ciekawie nie rapuje, ani flow jakiegoś porywającego nie ma. Nic ciekawego, mało tego: żenada!

Kele 16-09-2009 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lotress (Post 2648467)

Czasem za bardzo kombinuje z tekstami, co może lekko irytować. Chociażby to jak na blogu swoim tłumaczył 'masz tu steam jak Noon z Eisem'. Ale ogólnie, też czekam na jakiś EP/LP ;)

-Thug- 16-09-2009 16:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2648474)
A co w nim takiego fajnego? Bo ani ciekawie nie rapuje, ani flow jakiegoś porywającego nie ma. Nic ciekawego, mało tego: żenada!

nigga please...

Lotress 16-09-2009 16:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2648474)

Zgaduję, że przesłuchałeś kilka starszych utworów. Owszem, podczas debiutu nie każdemu mógł przypaść do gustu, ale teraz zwrotka choćby na EPce Ensona- świetna.

Yoh Asakura 16-09-2009 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lotress (Post 2648499)
Zgaduję, że przesłuchałeś kilka starszych utworów. Owszem, podczas debiutu nie każdemu mógł przypaść do gustu, ale teraz zwrotka choćby na EPce Ensona- świetna.

http://www.youtube.com/watch?v=95qQAi-pnU0
Ja jednak zostanę przy tym.

Lotress 16-09-2009 17:26

"Polski hip hop" taki jest temat, więc IMO należałoby się tego trzymać. No i oczywiście uwielbiam takich ludzi jak Talib Kweli, Mos Def, Evidence, Madvillain, Nas czy J Dilla, ale polski rap, to polski rap.

Yoh Asakura 16-09-2009 18:47

Nie, polski rap to nie polski rap, polski rap to crap.

-Thug- 16-09-2009 19:15

Zacznijmy od tego, że z Ciebie taki znawca rapu jak z Lotressa fan VNMa, więc osądy na temat jego kondycji wsadź sobie w dupę. Po drugie, nawet jeśli zaczniemy rozmowę na temat zagranicznego rapu to Ty, jako dickrider Eminema, stwierdzisz, że on jest najlepszy i w ogóle reszta sceny może wy********ć, bo nikt nie ma do niego startu, ale o tym pisałeś już nieraz, czyż nie? Więc jak nie masz nic nowego (i konstruktywnego) do powiedzenia to z całą uprzejmością ale możesz s*******ać, piąteczka.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:11.