![]() |
@UP
Dokładnie ; ) |
Jakim kurwa królem ? :o Nie chce nikogo krytykować, bo sam nawet w miare lubie Tedego, ale na pewno nie jest, i nigdy nie był królem. Chyba że baunsujących nastolatków. IMHO Hip-Hop (szczególnie Polski) nigdy nie miał króla. I nigdy mieć nie będzie ;d.
|
Nie wiem jak ty dlugo namyslasz sie
Zanim jakis Pk jeb** mnie to ty nawet nie spojrzysz ze nagle zniknie twoje Hp A potem bedziesz sepic ode mnie ale nie bedziesz wiedziec gdzie bo ja lubie wkrecac pekowiczuw i dobrze robia ci kturzy robia to dla picu.. Bo to pk krwawe jest i wielkm noobom muwie czesc ---- FHDGFTB) --- Siriusen dodał 1 minut i 7 sekund później --- ja tez mowie ze Tedde nie byl krulem hip hopie nie jest mi zgustowany nie lubie go zabardzoX( |
Cytuj:
a Tede? fajny jest, sam wprost przyznaje na hejterow, ktorzy mowia ze sie sprzedal, ze po prostu robi hajs, sam chce sobie dobrze pozyc... z dwuznacznie slyszalem tylko bez wazeliny, i bardzo mi sie spodobalo : ) ale i tak Lavorama rozjebala ten rok. cya ; |
Lol, słyszeliście co się stało na koncercie rysia peji? Szkoda słów, zeruwa pejuwa.
|
Przesłuchiwałem ostatnio Tetrisa i myślę, że lepiej niech on rymuje na wolno ;) Imho słaba płyta, najlepszy kawałek to chyba "Tam i spowrotem", bo zajebiscie wpada w ucho.
Swoja droga, sluchal ktos Laikike1? //Do przesłuchania: Note2 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
jak nie zignorował typa na koncercie, to zaraz flame leci, a jak jedzie np do biednych dzieci z bidula, to nikt o tym nie napisze
|
Cytuj:
|
Płytka Vixena starsznie dobra! Jeszcze Trzeba Rysia sprawdzić no i LUCa :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja jednak zostanę przy tym. |
"Polski hip hop" taki jest temat, więc IMO należałoby się tego trzymać. No i oczywiście uwielbiam takich ludzi jak Talib Kweli, Mos Def, Evidence, Madvillain, Nas czy J Dilla, ale polski rap, to polski rap.
|
Nie, polski rap to nie polski rap, polski rap to crap.
|
Zacznijmy od tego, że z Ciebie taki znawca rapu jak z Lotressa fan VNMa, więc osądy na temat jego kondycji wsadź sobie w dupę. Po drugie, nawet jeśli zaczniemy rozmowę na temat zagranicznego rapu to Ty, jako dickrider Eminema, stwierdzisz, że on jest najlepszy i w ogóle reszta sceny może wy********ć, bo nikt nie ma do niego startu, ale o tym pisałeś już nieraz, czyż nie? Więc jak nie masz nic nowego (i konstruktywnego) do powiedzenia to z całą uprzejmością ale możesz s*******ać, piąteczka.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:11. |