Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Nephilims vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=215206)

_Tegax_ 08-08-2009 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szalona_Sowa (Post 2619062)
Chyba dobrze że robią co im ludzie, którzy są ogarnięci karzą. Inaczej byłby trochę chaos i wątpię czy by im ta samodzielność na dobre wyszła :) Ale to tylko moje skromne zdanie.

@offtop

A ja całe życie byłem przekonany że chaos piszę się przez samo "h" :S Tibia uczy ^_^

Chodzi mi bardziej o to ,że są mięsem armatnim. Samodzielnie to oni tylko na noobach potrafia ubić ludzi expiacych nad thais.

Eloth' 08-08-2009 16:51

@Kinol
Gratuluje nieudanej akcji podpierdolenia 5 steel shieldow na Hydra Island. Kasy Ci juz brakuje?:D

ejgej 08-08-2009 17:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Tegax_ (Post 2619063)
Chodzi mi bardziej o to ,że są mięsem armatnim. Samodzielnie to oni tylko na noobach potrafia ubić ludzi expiacych nad thais.

Załosny jestes.A ty co potrafisz??????

Zegea 08-08-2009 17:49

Autodamaged post.

Bajteros 08-08-2009 18:31

Każdy lizal na swój sposób ;d Ja też ! :D Nie było prawdziwych wojowników, trzeba bylo podlizać jakies miłe słowko i potem awansowałes i Tobie lizali xd

Eloth' 08-08-2009 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bajteros (Post 2619138)
Każdy lizal na swój sposób ;d Ja też ! :D Nie było prawdziwych wojowników, trzeba bylo podlizać jakies miłe słowko i potem awansowałes i Tobie lizali xd

Pierwszy raz sie z toba zgadzam:p

ejgej 08-08-2009 18:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zegea (Post 2619120)
Palum potrafi tylko wachac klej ; ]

@Edit
nie chce ci przypominac Tegaxie jakim ty to przydupasem byles przez dobre kilka lat, lamusie [;

Na Paluma czy tam Tegaxa zwał jak zwał to szkoda słów.Najlepiej nie zwracajcie na niego uwagi

Szalona_Sowa 08-08-2009 19:15

Czy naprawdę każdy temat na forum Azury musi zejść na wypominanie kto komu Lizał itp? (Po pełny spis zapraszam do posta nuriela w temacie "Wrzuty"). Może zorganizujmy tydzień bez bluzgów :D

Archimendus 08-08-2009 19:46

^Myślisz, że aż tyle wytrzymamy?

AdiZgOlekk 08-08-2009 19:59

watpie, 1 dzien bez bluzgow to juz swieto!

_Tegax_ 08-08-2009 20:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bajteros (Post 2619138)

Zgadzam sie z Toba.

--- _Tegax_ dodał 1 minut i 36 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zegea (Post 2619120)
Palum potrafi tylko wachac klej ; ]

@Edit
nie chce ci przypominac Tegaxie jakim ty to przydupasem byles przez dobre kilka lat, lamusie [;

Nie pamietam abym lizal komus kilka lat xD .

--- _Tegax_ dodał 2 minut i 8 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ejgej (Post 2619103)
Załosny jestes.A ty co potrafisz??????

Więcej niż Ty :*

Acriati 08-08-2009 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Tegax_ (Post 2619227)

Więcej niż Ty :*

Taak no prawda on potrafi BARDZO DUŻO

Specjalizacja:

Kradzież

- Pojęcie kradzieży jest ściśle związane z pojęciem własności. Kradzież, to potajemne zabranie cudzej własności. Prawnicy określają ją jako pozbawienie kogoś jego mienia ruchomego. Ofiara kradzieży zwykle nie wie, że jest okradana i uświadamia sobie to dopiero po pewnym czasie. Kradzież należy odróżnić od przywłaszczenia, rabunku i oszustwa. Przywłaszczenie jest to bezprawne rozporządzenie czyimś mieniem (np. pożyczonym czy znalezionym) lub przypisanie sobie prawa własności do tego mienia. Nie dzieje się to jednak po kryjomu, ale zwykle w sposób jawny.

i oto jego caly życiorys :p

Archimendus 08-08-2009 21:18

@Nephilims
Jesteście już tutaj niepotrzebni. Patrzcie jak ONI 'Jebią Wanted w pizdę'.
http://www.youtube.com/watch?v=MVHS1S2kvTs

Acriati 08-08-2009 21:25

ROX HAHAHAHHAHAH

Widzicie jakie macie zajebiste sup~ filmiki robią jacy wy waleczni

Idealny przykład jakich ludzi macie na bank filmik robił 12 latek, pare akcji i juz filmik

""""Film Przedstawia Jak Jebiemy Wanted W Pizde;] MÓJ NICK NA TIBI : SHANVERO ;] """""

i wszystko jasne pozdo

Archimendus 08-08-2009 21:34

Szczerze, uwielbiam ludzi z Death Detaly. Oni już myślą, że są kimś, to co będzie jeśli wygracie wojnę? Strach pomyśleć.

A tak btw, połowa z nich nawet nie przyzna się co do swoich maincharów jeśli nawet je posiada, tak na wszelki wypadek, jakby coś nie poszło.

Pozdrawiam

ejgej 09-08-2009 00:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Archimendus (Post 2619308)
Szczerze, uwielbiam ludzi z Death Detaly. Oni już myślą, że są kimś, to co będzie jeśli wygracie wojnę? Strach pomyśleć.

A tak btw, połowa z nich nawet nie przyzna się co do swoich maincharów jeśli nawet je posiada, tak na wszelki wypadek, jakby coś nie poszło.

Pozdrawiam

ehhh nie ma co sie dziwic jak to dzieci po 14 lat

Johny Cross 09-08-2009 01:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ejgej (Post 2619452)
ehhh nie ma co sie dziwic jak to dzieci po 14 lat

ktorzy jada tych wszystkich doroslych supporterow wanted jak chca :D

dorosle chlopaki a daja sie nieletnim :(

ejgej 09-08-2009 02:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Johny Cross (Post 2619469)
ktorzy jada tych wszystkich doroslych supporterow wanted jak chca :D

dorosle chlopaki a daja sie nieletnim :(

To jest tylko gra raz sie jest pod wozem a raz na wozie spokojnie

Sherionsky 09-08-2009 10:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ejgej (Post 2619487)
To jest tylko gra raz sie jest pod wozem a raz na wozie spokojnie

Ktos tu chyba za duzo z Urbim przebywa.. ; )

/Wójcik.

zjadlemcukierka 09-08-2009 10:49

Marjan chcial walczyc zeby na Azurze nie bylo drugiej furory a tu prosze, wystarczy zalozyc gildie Napleus akademy wrzucic tam status quo i death costam i mamy furore2

sherion tak wysmiewa teraz wanted a jak kiedys filmiki z warow krecil to po 50 x na siebie klikal zeby napis sie wyswietlal pfff, teraz sie wyzywacie a kiedys byliscie kumplami , to nie 1 i nie ostatnia wojna i pewnie kiedys bedziecie walczyc znowu w 1 teamie i wtedy znowu bedziecie tzw kumplami heeh

na poczatku Sherion i inni gadali ze nie biora nikogo, nikogo nie potrzebuja a teraz pobrali nawet szwedow ktorych na poczatku atakowali, a wszystko tylko po to aby wanted nie zrobilo z azury 2 furory

a szwedzi to pewnie walcza o lepsza azure nadal ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:07.