Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Rok szkolny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=220523)

Rybzor 19-10-2009 18:35

Omg to niemożliwe, on to MUSI pisać specjalnie ._.

Albertus 19-10-2009 18:37

bo to z kotem było... ludzie wy nie rozróżniacie kiedy pisze poważnie a kiedy se jaja robi?

Rybzor 19-10-2009 18:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2669808)
bo to z kotem było... ludzie wy nie rozróżniacie kiedy pisze poważnie a kiedy se jaja robi?

No właśnie to jest najsmutniejsze, że nie. Robienie sobie jaj (czyt. głupota) od "normalnych postów" oddziela u ciebie tak cienka granica, że czasami naprawdę trudno ją dostrzec.

Albertus 19-10-2009 18:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2669811)
No właśnie to jest najsmutniejsze, że nie. Robienie sobie jaj (czyt. głupota) od "normalnych postów" oddziela u ciebie tak cienka granica, że czasami naprawdę trudno ją dostrzec.

może na forum nie , ale na rl często mi się to przydaje ;p bo nawet jak walne głupotę to mogę kolegom powiedzieć ze to dla jaj ;p

Rybzor 19-10-2009 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2669818)
może na forum nie , ale na rl często mi się to przydaje ;p bo nawet jak walne głupotę to mogę kolegom powiedzieć ze to dla jaj ;p

Co racja to racja.

Ja mam takich kolegów, że by tak łatwo nie uwierzyli. Nie, nie w to, że zrobiłem to specjalnie, ale w to, że w ogóle mógłbym walnąć głupotę.

Koszyk 19-10-2009 19:03

@Ryba

Ty co chwila robisz jakąś głupotę :D

"Ej lama nie idziesz z nami w następnej rundzie" Own3d!

Beh0lder 19-10-2009 19:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dj Fara0n (Post 2669406)
dar zajebistego opowiadania (w tym przypadku pisania), żeby chociaż kąciki ust się podniosły

Mnie się podnoszą z politowania ;).

Cytuj:

Hmm no wiesz powiem ci wg. mnie jesteś tak głupi , że trudno to rozróżnić (swoją drogą zastanawiałem się czy nie piszesz tego specjalnie ale z czasem dochodzę do wniosków , że nie.

Erhion 19-10-2009 19:18

On to chyba ma tak naturalnie.

Xantro 19-10-2009 19:26

Czytanie postów Albertusa po MJ - bezcenne. Serio, spróbujcie kiedyś.
@Topic:
Mam dość szkoły. Ale średnia i tak będzie 4,5 -+ ;d. Dzisiaj fajną akcje mieliśmy. Tołkujemy sie z wychowaczynią że mamy w tym tygodniu 3 prace klasowe, na co ona patrzy, a że kilka lekcji wcześniej pisaliśmy prace klasową na polskim (wycha od polaka) to ta do nas "No, z chemii praca klasowa, z fizyki praca klasowa, to z polskiego jednak był sprawdzian na 45 minut". :<

Albertus 19-10-2009 20:03

bylem dziś u dyra , no i mówił ze sprawy chyba nie będą zakładać ( wiekszosc nauczycieli jest za nami) ale ze dla pewności na radzie będzie glosowanie , gadali z nauczycielami to parę głosów już mamy ;p prosimy żeby glosowali na naganę dyrektorska.

Natomiast musieli zmienić samorząd bo nas musieli wywalić , kolega gospodarz ja zastępca , wygłosiliśmy przemówienie ;D ze przez ten ponad rok świetnie się sprawowaliśmy i załatwiliśmy bardzo dużo rzeczy i tu śmieszna sytuacja...

prawdziwe "demokratyczne wybory" ;D ahhaha

powiedzieliśmy na końcu kogo widzimy w funkcji nowego samorządu , no i glosowanie.

x
y (chłopak od nas)
z
a
b
c

i pytam , kto glosuje na x , podniosło rękę z 3/4 klasy , a ja mowie pamiętajcie ze poparliśmy y wiec powtarzam glosowanie , i na y zagłosowało 9/10 ;D

tak samo było z zastępca ;D

Tak się później wychowawca śmiał ze demokratyczne wybory ;p hahahaha

i to jest respekt , przecież nikogo byśmy nie pobili jak by zagłosowali na y , ale jak powiedziałem z kolega ze popieramy tego i tego to ludzie glosowali ;p

CytrynowySorbet 19-10-2009 20:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2669892)
przecież nikogo byśmy nie pobili jak by (nie) zagłosowali na y

Fix'd.
Aha ii... żartujesz, tak? Czy strach przed pierdlem obleciał i nagle aniołkiem się stałeś?

Albertus 19-10-2009 20:28

czemu sadzisz ze aniołkiem? Jestem taki jaki bylem , owszem trochę miałem stracha ale już mi to przechodzi.

Wylansowany 19-10-2009 21:20

Demokratyczne wybory są wtedy, kiedy jest propozycja osoby i cała klasa podnosi ręce, że jest za, ale nikt nie potrafi podać odpowiedniego powodu.

Słyszałem też o innych przypadkach, chociażby tym:

(nauczyciel) - W piątek wybieracie gospodarza klasy, przygotujcie się do tego.
(jeden koleś szturcha innego siedzącego przed nim) - Ej ty, jak masz na imię.
(tamten odpowiada) - Michał.
(na całą klasę mówi ten pierwszy) - Dobra to ty będziesz gospodarzem. Przegłosowane.

Argen 19-10-2009 22:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wylansowany (Post 2669957)
Słyszałem też o innych przypadkach, chociażby tym:

(nauczyciel) - W piątek wybieracie gospodarza klasy, przygotujcie się do tego.
(jeden koleś szturcha innego siedzącego przed nim) - Ej ty, jak masz na imię.
(tamten odpowiada) - Michał.
(na całą klasę mówi ten pierwszy) - Dobra to ty będziesz gospodarzem. Przegłosowane.

Sory, ale jeśli to miało być śmieszne, to nie wyszło.

Rzyttofrajer 19-10-2009 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xantro (Post 2669846)
Czytanie postów Albertusa po MJ - bezcenne. Serio, spróbujcie kiedyś.
@Topic:
Mam dość szkoły. Ale średnia i tak będzie 4,5 -+ ;d. Dzisiaj fajną akcje mieliśmy. Tołkujemy sie z wychowaczynią że mamy w tym tygodniu 3 prace klasowe, na co ona patrzy, a że kilka lekcji wcześniej pisaliśmy prace klasową na polskim (wycha od polaka) to ta do nas "No, z chemii praca klasowa, z fizyki praca klasowa, to z polskiego jednak był sprawdzian na 45 minut". :<

Ale ty jestes zajebisty to jest dla mnie szok
smiejecie sie z alberta a jestem pewien ze gdyby albert napisal taki post jak ziom wyzej to zrobilibyscie z niego mizerie albo inny syf salatkowy

Albertus 19-10-2009 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argen (Post 2669989)
Sory, ale jeśli to miało być śmieszne, to nie wyszło.

wyszło , mnie to rozśmieszyło.

Xantro 19-10-2009 22:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer (Post 2669993)
Ale ty jestes zajebisty to jest dla mnie szok
smiejecie sie z alberta a jestem pewien ze gdyby albert napisal taki post jak ziom wyzej to zrobilibyscie z niego mizerie albo inny syf salatkowy

Ja nie mam nic do Albertusa. Znam zarówno ludzi jego pokroju i gorszych (OHPy) i tych z najlepszych szkół,i tych i tych lubie.. Więc na prawde nie wiem o co ci chodzi .Wyraziłem swoją opinie, nawiązałem do tematu o szkole więc (chyba) nie zrobiłem nic złego. Więc broniąc Albertusa to ty bardziej robisz z siebie błazna niż on i cała reszta tego tematu.

Rzyttofrajer 20-10-2009 00:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xantro (Post 2670015)
Ja nie mam nic do Albertusa. Znam zarówno ludzi jego pokroju i gorszych (OHPy) i tych z najlepszych szkół,i tych i tych lubie.. Więc na prawde nie wiem o co ci chodzi .Wyraziłem swoją opinie, nawiązałem do tematu o szkole więc (chyba) nie zrobiłem nic złego. Więc broniąc Albertusa to ty bardziej robisz z siebie błazna niż on i cała reszta tego tematu.

Tak tez wlasnie myslalem ze nie zrozumiesz
Glownym zalozeniem mojego postu bylo zwrocenie uwagi na twoj post ze niczym nie odbiega on od postow alberta (czytaj jol jol jestem zajebisty pale trawke mam zajebiste oceny ,na*******asz o fajnych akcjach w szkole a nie jestes za to jechany ) i chcialem pokazac ze jechanie alberta to jest forumowa moda i wszystkie albertonieluby robia tak bo elo pro ziomy (czytaj elyta forum)tez tak robia .Teraz pewnie jakis kotlet czy inny sorbet napisze mi ze no ale wiesz on robi tak ciagle gofuckyourself

Albertus 20-10-2009 00:52

up. kwestia przyzwyczajenia. Ja już nie zwracam na to uwagi gdy ktoś tez pisze historyjki a nie jest zjechany

Xantro 20-10-2009 09:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer (Post 2670106)
Tak tez wlasnie myslalem ze nie zrozumiesz
Glownym zalozeniem mojego postu bylo zwrocenie uwagi na twoj post ze niczym nie odbiega on od postow alberta (czytaj jol jol jestem zajebisty pale trawke mam zajebiste oceny ,na*******asz o fajnych akcjach w szkole a nie jestes za to jechany ) i chcialem pokazac ze jechanie alberta to jest forumowa moda i wszystkie albertonieluby robia tak bo elo pro ziomy (czytaj elyta forum)tez tak robia .Teraz pewnie jakis kotlet czy inny sorbet napisze mi ze no ale wiesz on robi tak ciagle gofuckyourself

Znajdź jeden post w którym jade Albertusa. Jestem na tym forum dłużej niż 3/4 tego działu i ludzie "piszący historyjki" są, byli i będą. A Albertus wcale nie jest z nich najgorszy ;].

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36.