![]() |
dzedzik ...
Przy dzisiejszym dedziku wypadl mi bp a w nim 3 bp hmm, bp gfb , bp manasow i jeszcze pare sd ... oraz buty ... laczna wartosc ok 7 k ...
ale nie lamie sie i gram dalej :P |
ja straciłem.....
najcenniejsz± żecz± ktur± straciłem jest łopata ;(
|
wczoraj stracilem k legi n zabil mnie GS
|
Ja straciłem bp hmm bp uh i co¶ tam jeszcze inne pierdy razem = 4k :]
|
Kolej na mnie :D
Straciłem jedyne 10k i blue robe ;D BLue robe wypadło z 20 master sorca---pk uje*ał a ja loot zgarnełem-10k, blue robe i 4 backpacki sd(afk był kole¶) no i siła boha zwyciężyła z moimi bootkami ;D i niestety wypadło mi blue robe a na dodatek 10 k... i fishing rod ;D który miałem od 1 lvl'a ;D
|
Heh... poszlem sobe (na 11 lev) na dsy... Zabilem pierwszego - nie wierze wlasnym oczom - guardian shield... Postanowilem sobie wiec upolowac nastepnego ;( i tam spotkal mnie lag!. Wypadl mi guardian shield oraz bp z 15 hmm i 4 gfb (25gp juz nie licze) ;( ;( ;(
|
Przykro¶ci bezkres po horyzont
załagodzony niewielk± pociech± smutny porz±dek rzeczy i czasu natłok stokroci tudzież porozrywanych stokrotek zamach na kolejne zadumane życie |
Mi na Wojnie wypadly bohy :P:P:P
Until Banished. 06.08.2005. gidz. 11.12.17 sec X( X( X( |
Mi tam nic cenego nigdy nie wypadalo(zawsze tylko buty), ale moj kumpel 2 razy pod rzad stracil fsa i crown helmeta.
ps. farciaz 2 razy odzyskal :p |
ja jestem kozak znaczy gloopek wczoraj stracilem vamp shield knight axe i knight legsy i bp w kotoorym bylo 10k
gloopi szwed mnie za***al :D ale sie zrewanzuj juz robie skille chce byc w pierwzszej dziesiatce pozdrawiam |
p-set :( :( :(
|
P-Set , Dwarf Shield , Scimitar , Scarf , Dark Helmet , Bohy , Bp Sd , 2 Bp uh i Bp hmm :( :( :(
|
Fire sword
|
Poszedlem na Mino Archery (33 lvl - knight world Valoria) dopadly mnie w 5 niestety nie zdazylem uciec i dedlem!! X( wypadly mi nastepujace itemki: Bright sword i Golden armor no i plecak a w nim jakies 5 k myslalem ze rozwale kompa z nerwow!! X( Golden Armor kosztowal 50 k ;( to byl pech nad pechami
|
Mi nic nadzwyczajnego. Dark Helmet bo mnie jaki¶ debil zabił i bp z 15 runami i 5 pustymi. :]
|
mi tam crown helmet
|
Ja wracam z małego huncika (Lord Dragi),przy których znalazłem trupa który miał BP sd,BOH (!)K-Armor i jakie¶tam bzdury...Miałem jeszcze z 500 HP i wracałem zadowolony z loota ,tak zadowolony że zaciukał mnie Drudek na 25 lvl...Wtedy straciłem cały loot,BP boltów,Dragon Scale Mail,Golden Legsy,i Stell Bootsy...
|
:p
Mi Beholder Shield i 0,3K. Malutko ale to najcenniejsze rzeczy które mi wypadły. :p
|
a mi ....
A ja jak zginolem przez GS wypadł mi Platinium Amulet i Crown Legs ;( ;(
|
walek
mi wypadlo cale eq tzn
t shield, k arm, k legi, crus helmet, dwarven axe i bzdety kiedys poszedlem expic na krypty na ank i patrze 2 mumie a co tam bije je boje az tu nagle buh neta ni ma szybko restart kompa i heyah 20 hp mi zostalo szybko 2 razy exure i heyah 60 hp i pozniej 2 uh i heyah mumie dead (czarna perelka mi wypadla xD) :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:43. |