![]() |
popieram przedpisce
|
Dr.Unknown czemu dałeś drugi raz te same zdjęcia? :p
|
Cytuj:
|
Drom za kase z Pacc bawi sie w pajntbala! To jest spisek! xD (pajntbal r0x!)
Drum... ;) |
Rege, wyglądasz jak ostry fan ostrej muzyki Disco Relax.
|
Dzieki Drunkus ;* Tez Cie lubie ;)
|
@Rege-N-tuS: oczywiście z całym szacunkiem i w ogóle grzecznie, wnoszę pytanie jakiej słuchasz muzyki, bo jak to stwierdził Dr.Unknown
Cytuj:
żel, "jej czarne oczy", iwan, delfin, kalwi, remi, buty na koturnach, koszule "non iron", te klymaty :> :> :> ? @down: lols:D, odróznisz goscia sluchajacego "Kalwi END Remi" od "Biesiady vol.3"? :), poprostu chciałem okreslic to mianem "wiochy" :> |
Cytuj:
|
W sumie...zdjecia robione na potrzeby fotka.pl =p
Skorzane kurtki ogolnie lubie. Co do reszty nie mam z sie z czego tlumaczyc ^^ |
Cytuj:
|
Żel jest dla gejów. Prawdziwy mężczyzna używa lakieru.
|
wlosy sklejone krwia sa prawdziwie trv a co do Rege, hmmm idealny fan discopolo (bez obrazy ale tak wygladasz)
|
Cytuj:
<edit> I warstwe ozonową też niszczy. |
Jak się ma krótkie włosy, to nawet ich czesać nie trzeba!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
"Cos ty zrobil z wlosami?!" I koniec gadania ^^ |
Ja używam żelu. Misiaczku, uważasz, że jestem gejem? :(
|
jaki temat :X moze zrobimy poradnik po czym poznac geja :|
afff zal ja uzywam gelu i nie uwazam sie a geja :X baa nawet nikt tak o mnie niemyli:P moze NerVusisko sam jest gejem i szuka na forum swoich kolegow hmm, tego nie wie nikt moze NerVusisko sie wypowiesz o swojej orientacji bo tak z gejami wyskoczyles wiesz wyglada to podejrzanie ;] |
@up
tak, my jestesmy gejami. lubimy regulowac sobie brwi, drinki z palemką i malowac paznokcie. Hiey. co Ty sie emocjonujesz moim zdjeciem. patrz na podobizne naszego boga. |
Panika daa swoje zdjencie, ouuuo.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:06. |