![]() |
@up
Noo ja też z początku nie wiedziałem ;p CAAAŁY interfejs można zmienić. Nawet przycisk "menu". OPCJE, zakładka interfejs :P |
Obecnie mam wszystkie części, 16 Assasina/Monka oraz jestem w ciekawej Gildi w Ciekawym Sojuszu xd. Grę polecam (zwłaszcza na allegro wszystkie kody 100zł). Bardzo miło mi się gra Assasinem niedługo dam screeny :D.
Pozdrawiam @Down Co Ty taki narzekający..., bardzo fajnie się kosi. "Wieśniaki" (nie, żebym miał coś do Wieśniaków) są całkiem, całkiem... Poza tym grałeś tylko na PvP xP |
Łeee, assasinem grałem na trailu Factions odrazu mówię, że bieda :P Nie dośc, że wygląda jak wieśniak, to jeszcze ma lipne skille itp. Rytualista też bieda, ale warto kupić chociażby po nowe skille do nekro ^^
ps; ucina mi litery itp bo jestem na kompie w szkole ;p |
Cytuj:
|
@up
Eeh sory ale mi chodzilo o fabular... Na PvP sam gram sinkiem i jestem w Komnacie Bohatera wiec wiesz... juz dwa razy zdobylem dla europy łaske bogów... A czwarty level nabilem na fabularnym bo nie wiem kim grac... Ciagle postacie zmieniam, jest tyle do wyboru ze nie moge sie zdecydowac :P Zreszta ostatnio gram tylko na PvP ^^ |
Nie ma to jak bicie botów na ZC :D
http://img.photobucket.com/albums/v4...rock/gw098.jpg |
@up
dopiero jesteś na ZC? Ja już jestem w HA xD PvP rlz ^^ |
Cytuj:
|
@Wardi
Niestety HA jeszcze nie odblokowałem. A jak nie mam ekpiy to na zc siedzie, bo szybko fb leci, tak średnio trochę ponad 200fb za walkę, a walka trwa max 60sek. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@puginu
Ja gram również po polsku, widocznie nie jestem taki pro evul english man gamer jak Ty, i narazie jakoś mnie nikt z normalnych graczy nie wyśmiał. |
Przecież, można znać angielskie nazwy i skróty i grać w języku Polskim (dobrze xd?) pr0 3l0 m45t4h'u. Jutro pokaże screeny mojego 20 Sin'a (PvE). Co do tych bannów kont, to się okaże (70%, że koleś nie wycofa daje :P). co do kupowania "wszystkiego", to jest mniejsza szansa, trzeba kupować od ludzi "zaufanych"(choćby patrzeć w komentarze O.o). Ale jak to mawiał ktoś tam (nie tu nie próbuje rozśmieszyć...) "Wrzystoł sieł morze zda(/ą)żyć".
Pozdrowienia @Down Czytałem już na guildwars.pl :P Cytuj:
|
Pierwsze informacje dot. Guild Wars 2!
Krótko i w punktach o przyszłości GW:
Teraz nieco o GW2:
Źródło - GuildWars.pl Brawa dla ArenaNet! Szykuje się naprawdę duże zagrożenie dla WoW. Nareszcie! |
@up
Fajnie xD Ale GW już dawno przebiło WoW... @topic jee dzisiaj byłem na nartach w Szklarskiej Porębie i wracając kupiłem w MediaMarkt GW Nightfall ^_^ Zacząłem fabular paragonem, a screeny dam za 5-10 min bo Wioska Chahbek(ponad 3k plików) mi się ściąga ;/ Jak się skończy to zrobię parę ss. |
Początki farmienia moim earth elemem :D
http://img.photobucket.com/albums/v4...rock/gw107.jpg http://img.photobucket.com/albums/v4...rock/gw108.jpg |
Cytuj:
|
@UP:
A myślisz po co wydają dodatki na płytkach zamiast pozwolić graczom po prostu spatchować??:D Nie dla czasu graczy ale dla kasy. @GW2 Zapowiada się niezła gierka @topić GW nie posiadam, ale właśnie podkręcam kompa i niedługo mam zamiar dołączyć do świata gry ;) Grałem trochę u kumpla, ale to idiota i wysłał tą grę w niepamięć bo niechciał kupywać dodatków. |
Cytuj:
@Edit @Down @Zylkolak Ale będą potrzebowali lepszych serwerów, jeśli świat ma być otwarty. Nie buj sie cos wymysla. |
@Zylkolak
Ale będą potrzebowali lepszych serwerów, jeśli świat ma być otwarty. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:10. |