![]() |
Cytuj:
|
@zoliax:
Spójrz na mój podpis :> Hmm...jeśli o chodzi o to czy gram to chyba nie...ale zawsze może nastąpić powrót :D |
hej,hej,hej nie bylo mnie 5 dni ale cóż dzis powracam do gry....cieszycie sie nie?
Aha i termin zdjecia planowalm bym na sobote godz 16:00.Jesli kto chetny to dawac nick(windia oczywiscie). |
Nie dałoby rady w niedziele? W sobote nie mogę, a jestem przecież bardzo ważną osobistością na Windii ;p
|
Siemka mam do was pytania
-Na którym servie najlepiej grać -którą profesje wybrać (chciałbym łucznika ale nie wiem czy dobry) - do czego dodawac te att i dexy i inne :P - i jak zacząć oczywiscie |
http://maple.superhost.pl/
Mi ten serwis bardzo pomaga ;p |
Wyskakuje mi błąd przy ładowaniu instalacji
Error Code: -5009 : 0x2 Error Information: >Ctor\IScriptWrapper.cpp (27) >Ctor\ObjectWrapper.cpp (163) >Ctor\ObjectWrapper.cpp (402) >Kernel\Component.cpp (1163) >Kernel\CABFile.cpp (389) |
Maple jest dużo lepsze niz Tibia tylko ma gorszą grafike(japońska) wiecie o co chodzi? ale łatwo sie przyzwyczaic. wejdz na www.cloudpark.pl czy cos takiego tam sie wtajemniczysz... (ja gram/łem na belocan taki Bandit)
|
Włączam MapleStory i wyskakuje mi komunikat
http://img142.imageshack.us/img142/4...munikateu7.png Co zrobić aby móc zagrać |
Cytuj:
@up: Pewnie server check, spróbuj za jakiś czas. |
"lepsze niz Tibia tylko ma gorszą grafike(japońska)"
PWN3D xD Gz, grafika gorsza od Tibii. Bardzo brawo ;p |
Grafike gorszą od tibii to chyba tylko tekstowe MUDy mają. xD
|
Na MapleSEA mogą grać tylko Azjaci.
|
@up
To z kąd siciągnąć taką na, której mogą grać Polacy :p |
wuwuwu(kropka)mapleglobal(kropka)com proste?
|
mam pytanie co trzeba miec zeby zalozyc sklep w fm? czyzby cahs? ;/ doszedlem do tego 33 lvl i nie mam miejsca na nic a nie chce mi sie biegac i krzyczec co chce sprzedac =p
a i drugeo pytanie do czego sa kawalki zlotych kolczykow ktore sa untradeble? |
Sklep tylko za real kase a co do kolczykow to niewiem ;/
|
Gdy włanczam gre wpisuje ID i pasy pojawia sie komunikat
This not register ID Co mam zrobić aby móc zagrać ?? |
Na MapleGlobal nie mogą grać Europejczycy.
Klik!(tylko w IE) |
To jakim prawem my gramy? Czyżby Polska "jeszcze" nie była w Europie?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:22. |