![]() |
Chyba chce żeby go zabić, a na dowód skórę.
|
No to mam nadzieję, że skóra zwykłego węża mu wystarczy xD
(Ma ktoś tego obsidian Knife?? !!!) |
Cytuj:
Zathroth to żly bóg tibii a EXEVO GRAN MAS VI to przecierz czar UE |
@up
Wiemy... |
Cytuj:
1. Hmm ... tak? Kurde ... Myślałem, że Zathroth to taka mała syrenka z brzegów Fibuli. Pytasz się jaka syrena? HAhaha :D Nie widziałeś jej nigdy? No bo to moja laska ... 2. Kurcze ... Exevo gran mas vis to czar Ultimate Explosion? Myślałem, że tym sie leczy ludzi -.-' Poczytaj posty wcześniej ... to tylko 80 stron (ponad) Pozdrawiam Keenow ;) |
Cytuj:
|
@2Up
Podobno miałeś dać screeny i dowody jakieś na potwierdzenie swojej argumentacji z posta z kilku stron wstecz, i co dalej jakoś tego nie uczyniłes czyżby ściema? @topic Co do książki która juz jest przetłumaczona, mógłby mi ktoś podac link do niej chętnie bym przeczytał co ona opisuje. |
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=42065&page=37
Koleś zacytować odpowiedź ;] Czemu nikt już nie pisze w tym temacie ?? |
Zagadka rozwiazana:) A o to Wasz Excalibug:
03:44 You see the avenger (Atk:50 Def:38). It weighs 64.00 oz. This holy blade was forged of shattered dreams. |
Up.To jest jak sie niemyle cześć nagrody z qlestu na poi.
|
Tak...to jest nagroda z tego questa hmmm rzeczywiście można o tym mieczyku powiedzieć excalibur :) Zagadka rozwiązana ?? :P
|
@up
Leczą życie i manę przez 4 godziny |
Witam Trevor here.
Witam. Widzie ze moj topic dobrze sie rozwija. Jestem coraz blizej odkyrcia Excaliburu.
Szukam ekipy na securze lvl ( 20-30-40lvl) ! Gdzies z 10 osob! Msg na Tibii Secura Master Devilry |
A powiesz nam co zrobiłeś że jesteś blisko ?? Bo mnie to bardzo interesuje :)
|
http://hunted.pl/wp-content/uploads/...alibugroom.jpg
To jest excalibug room, pokoj do ktorego mozna sie dostac po zrobieniu POI'a, a w samym środku lawy leży excalibug. Wyglada jak najnormalniejszy sword ...... rotfl. |
@Da Brax
Oj kurwa! WTF? |
Może te dwignie zrobią przejscie i z normalnego sworda wezmies inny.Może bedzie sie dało zabic deathslicer i z niego wypanie miecz(w to niewieże )Może ...
I od nowa nowe pytania.:D |
@Da Brax
A ja bylem pewny, ze to excalibug bo zamiast 'You see an avanger' bylo 'You see the avenger'. |
@co do zdjęcia
Ja mam taką teorię: Jak można zauważyć jest tam pięć dźwigni. Jedna powoduje zniknięcie tych niebieskich lini(takie jakby lasery :) ). Druga "zabija" deathslicery. Trzecia obniża tą "bramę", jeżeli przełączymy czwartą to pojawia się zamiast lawy taka sama powierzchnia na jakiej leży Excalibug, a ostatnia to pojawia się teleport aby wrócić. P.S. Tylko nie wiem czy można się dostać do tego pokoju z tymi dźwigniami i teleportem. P.S.2. Ma któś filmik który pokazuje jak tam dojśc(tam gdzie oni stoją)Jak macie to piscie na PW?? |
Jestem ciekaw czy białe kratki zapadają się jak się na nie wejdzie tak jak w depo. Poprawna kolejność stawania na nich może być kluczem do otwarcia pomieszczenia z mieczem. Tak wogóle czy są jakieś inne screeny potwierdzające że tamten miecz to exc~ ? czyli Yuo see ...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:30. |