![]() |
Adam GZ 5 i sześciu zer :) Ciśniesz równo razem z Ufoludem ;) Ja jeszcze jakis tydzien bede zbanowany wiec niedlugo sie zobaczymy online :) Pozdro dla chmurek ;*
|
nudzisz sie idziez do sklepu kupujesz 4 bp mf idziesz na tomba robisz takiego loota jak ja(wiem ze ceinko ale co tam) wszyscy cie uznaja za szczesliwac zabieraj na hunty szybko wbijasz 300 lv wszyscy cie uznaj za niezlego pg
i to tylko za 4 bp mf niezle (reklam ikea cos w podobie) http://img99.imageshack.us/img99/8392/uo0271jn8.jpg |
Gz Rybcia i Adas :)
4 left :) http://i38.photobucket.com/albums/e1...lvey_96lvl.jpg Jak na 20bp's mfow to troche cienki loot :| ... |
Wesolych Swiat Jak i Mokrego Dyngusa ;) Dla gildii Vatterium Życzy Nessonka :)
p0zdr0,:) |
A dziękujemy :) :*
|
Gz wszystkich awansów itp.
@Elvey Wujaszek Haja wyslal ci swiateczny prezent do ab. :* _/Haja |
Cytuj:
btw. wobec braku argumentow bedziesz teraz rzucac jakimis tekstami z ulicy? to z gory uprzedzam - odpusc sobie, na mnie to nie dziala, bo takimi tekstami nie robisz opinii mi, tylko sobie Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Juz sie stesknilem za Wami :) Jeszcze 3 dni i dołącze ;p Poprawilem juz w szkole co trzeba jeszcze tylko matura i wakacje ;p
|
|
xD
Gz wszystkim advencow :)
|
00:49 Ruthless Swordsman [45]: a to nóp jestes :>
00:49 Ryba de'Cloud [71]: wiem a teraz z innej beczki fajnie wam ciągle idzie, ale zastanawiam się, czemu odpisujecie na posty bl@di. Nie karmcie trolla, spamuje, wygląda na dziecko neostrady więc lepiej go nie karmić. a poza tym... jego posty nie miały sensu. Żal mi gościa po prostu. Jego rodziców także. Pozdro dla was ;; |
ELo:) Chcialem wam tylko oznajmic ze wlasnie jakies 1h temu mailem hacka-.-;( mowi sie trudno..Moze to jakis znak? chara nie sprzedaje ale narazie daje sobie z tym spokoj:( czasem sie logne zeby pogadac:) Dziekuje za te wszystkie hunty i mile spedzony czas:) Mam nadzieje ze o mnie nie zapomnicie :)Jestescie super ekipa chociaz ostatnio cos sie popsulo:( Moze spotkamy sie na new swiecie kiedys:) Dziekuje wrogom i przyjaciolom:):* a wszczegolnosci : Elvey:* Rybci:*Kajzerowi:*Adamowi:*Ufo:* Burdel:*Pavelusowi:*Psiakowi:*Nemracowi:* cYa
|
Gz all:D
Bardzo fajne fotki...i dawac more tych fotek ;]:D:) Pzdr dla calej rodzinki;;)
|
Finez pamietaj jak bedziesz chcial wrocic to wal prosto z mostu cos sie znajdzie w dp :]
Ryba a ty nadal stare ss dajez masz 71 lv ale nie dasz nowych -.- Cos co trwalo niecale 10 h http://img515.imageshack.us/img515/289/uo0272wf3.jpg i ladny lv :] fajne liczy odrabiam nadal :p jescze tylko 1 :p http://img510.imageshack.us/img510/5127/uo0276jd1.jpg |
Giezet 70tki :< cos malo ssów dajecie
_/Haja |
y0,
jak Pally idzie lvl ? :p niemow ze sie poddales X( bo wtedy inaczej pogadamy ;) p0zdr0 i dajesz P.S. pamietaj kto pierwszy wbije 100 temu Drugi Stawia Piwo !! :D p0zdr0. |
nie poddalem sie ale umnie w sql ich powalilo w ciagu 5 dni z czego 4 chodze do sql(1 dzien praktyk) mam po 7 spr. i tak co tydzien -.- komp sie zawiesza 5-10 razy dziennie to w tyg robie runy(udaje) nikt inegra zbytnio to sie odechciewa wszystkiego a poztym jestm zagrozony z histori, fizyki, i chyba ruska wiec musze poprawic oceny a one ni w zab nie ida :/ ale ciagel expie 1 lv na tydzien only w weekendy :/ bo takto nie ma czasu a jak jest czas w tyg to ide na piwo z kolegami i znowu nie ma czasu :P
|
^^
Heh i bardzo dobrze ze grasz ale racja szkola to priorytet :p (i Kto to mowii ^^ ) powoli Cie doganiam hihi ,jak wbije 65 moge dac Ss'a ?:D niech Cie zmotywuje ze jak I wbijesz "setka" przyjade tam Do Ciebie I kicniemy wiesz gdzie ;) p0zdr0 3m sie. > pozdro dla calej Gildii :* < |
s nie są już takie jak kiedyś. Powinniście zakończyć działalność charytatywną bo dobrze to się nie odbije ;; Proponuję zejść ze sceny w chwale i purpurze.
|
Miałem wracać ale widzę ,że nie ma już do czego wracać gildia zniknęła ludzi już prawie niema. Będę od czasu do czasu zaglądać. PoZdRaWiAm Wszystkich ;* lux się z Wami grało, <uściski> Najlepszego w życiu Samych sukcesów ;*
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:51. |