![]() |
No ale ja i jeszcze 2 innych uzytkowników forum tez prosilo jak ja....
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Mam tutaj małe sprostowanie:
-Podziemia pod chor zostały dodane w grudniu, aktualizacja filmu nie jest konieczna ze względu na waste run jaki tam jest :P Te mini-podziemia zostały dodane jako część exploresrs society quest, znajduje się tam kupa snakecharmerow i chyba jakiś innych lizardów bo nie pamiętam :P oraz skrzynka za "sealed doors". Skoro identyczne skrzynki podochodziły na ofie, na isle of the kings, w podziemiach foldy (akurat nie skrzynka tylko mały blok lodu) albo na fibuli to może i tam zrobi się nowe filmy? Bez przesady... -Jak ktoś nie umie dojśc na hydry to jest całkowitym [cenzura] bo wystarczy iść na północ od tego miejsca tiquandy gdzie jest przejście prowaadzące do ank :baby: -Ukryte scaraby są UKRYTE więc nie będzie pokazanego wejścia do nich na żadnym z filmów to chyba oczywiste... Jak ktoś nie wie jak tam dojść wystarczy poczytać sobie starsze posty na www.tibinews.net :baby: A teraz poważny problem: Skoro tibicam nie działa to jak cichy nakręci nam jakiekolwiek filmy!?!?!?!?!? |
Cytuj:
|
Jak niemacie co kręcić to możecie poprawiać niektóre filmy:p
np. ten Cytuj:
|
Niech zgadnę, czy cichy ma zamiar używać tego nowego programu :) ? Co do tygo co kręcić to sugeruję na przykład... powierzchnię tiquandy na którą wszystcy czekają xD
|
Jeses co wy chcecie na tej tiquandzie zobaczyc? kupa shity nikomu nie potrzebnego, nic wiecej.
|
cichy zmoe nagrywac tibiamovie chyba to dziala pod nowa tibia ?? niewim bo nie urzywalm tego od tibi 7.4 ale mozecie zlokac co i jak
|
ja bym chciała zobaczyć expowiska dla low lv na pacc,np. roty na darashii czy jakieś inne trolle. ;]
|
Co Ja Chcem Na Tiquandzie? WiedzieĆ Gdzie SĄ Te PrzeklĘte Carniphilie I DuŻe Skupiska Tarantul Oraz JakieŚ Niespodziewane Hydry :p
|
Aktualnie będe testował funkcjonalność innych programów do nagrywania. Słyszałem, że ma wyjść poprawiona TibiCam z nowymi funkcjami, no ale są jeszcze 2 alternatywne programy. Nagrywanie w formacie tmv, avi itd raczej od razu odpada, gdyż z wiadomych powodów nie zaktualizuje wam map.
|
Cichy rox :) Nie lubie filmików ze zwiedzania, ale Twoje mają to "coś" co się podoba :)
|
Mysle ze w tym dziale zostaly juz zamieszczone najbardziej poszukiwane filmiki... Tak ze nic dodac, nic ujac :) Pozostaje nam czekac na update i filmiki ukazujace nowe tereny :)
Btw. Bardzo prosze o instalke 7.6 na rapidshare jesli ktos ma... Jakos kazda ktora sciagam jest uszkodzona =( Z gory thx. @down: Sciagnelam no i przy istalacji pisze "This will install Tibia 7.7 on your computer" ... |
|
Cytuj:
|
Sciągnij klienta 7.5. Podałem linki do instalek kilentów, w razie gdyby z Tibia.com nie dało się już ściągnąć. Patrz pierwszy post. Aktualnie szukam instalki Tibi 7.6 w swoich plikach. W ostateczności wstawie już zainstalowanego klienta, z wyczyszczonymi wszystkimi ustawieniami oraz mapami. Więc tak czy tak będzie można oglądac filmy.
|
"This will install Tibia 7.7 on your computer" Tez mam ten problem :( .I mam pytanie zeby otwierać filmy z Tibi 7.5 która wersje TIBIcam musze miec??
|
Ja mam Prosbe do ciebie zebyc zrobil filmik z Lizart Temple:]
|
Cytuj:
Nurtuje mnie jednak to ze nigdzie nie mozna dostac tej instalki, a jak juz rzekomo jest, to uszkodzona =( No ale trudno... Cichy, mam nadzieje ze wkrotce umiescisz. :baby: |
bylby ktos tak mily (albo gdyby cichy w pierwszym poscie dal linki na megaupload) zeby wlasnie zamiescic filmiki [najlepiej tomby]na czyms innym np.Megaupload bo na rapid~ to ja mam limit przekroczony
jesli juz byly zamieszczone to plx o link |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:38. |