Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   "Zwiedzaj z Cichym" - reaktywacja (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45509)

Zalew 20-05-2006 13:18

No ale ja i jeszcze 2 innych uzytkowników forum tez prosilo jak ja....

Bake Samo 20-05-2006 20:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lithes
Akurat ukryte scaraby, prawie kazdy zna ;)

czyli nie kazdy, przewin sobie pare stron i poczytaj jak ludzie mulili i sie bulwersowali ze nie pokazal Cichy wejscia, ile ludzi sie logowalo na harmonie i o to pytalo?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zalew
No ale ja i jeszcze 2 innych uzytkowników forum tez prosilo jak ja....

Dobrze wiec mozesz sprecyzowac swoje pytanie? Gdzie to trafic nie mozesz? :o jestes facc wiec na pacc arene nie mozesz jak cos;) :p

Aureański newbie 20-05-2006 21:21

Mam tutaj małe sprostowanie:
-Podziemia pod chor zostały dodane w grudniu, aktualizacja filmu nie jest konieczna ze względu na waste run jaki tam jest :P Te mini-podziemia zostały dodane jako część exploresrs society quest, znajduje się tam kupa snakecharmerow i chyba jakiś innych lizardów bo nie pamiętam :P oraz skrzynka za "sealed doors". Skoro identyczne skrzynki podochodziły na ofie, na isle of the kings, w podziemiach foldy (akurat nie skrzynka tylko mały blok lodu) albo na fibuli to może i tam zrobi się nowe filmy? Bez przesady...
-Jak ktoś nie umie dojśc na hydry to jest całkowitym [cenzura] bo wystarczy iść na północ od tego miejsca tiquandy gdzie jest przejście prowaadzące do ank :baby:
-Ukryte scaraby są UKRYTE więc nie będzie pokazanego wejścia do nich na żadnym z filmów to chyba oczywiste... Jak ktoś nie wie jak tam dojść wystarczy poczytać sobie starsze posty na www.tibinews.net :baby:
A teraz poważny problem:
Skoro tibicam nie działa to jak cichy nakręci nam jakiekolwiek filmy!?!?!?!?!?

Bake Samo 21-05-2006 00:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aureański newbie
A teraz poważny problem:
Skoro tibicam nie działa to jak cichy nakręci nam jakiekolwiek filmy!?!?!?!?!?

O to akurat nie masz sie co martwic ;) Cichy juz cos wymyslil, tylko co nagrywac?B)

Fredy Cruger 21-05-2006 10:36

Jak niemacie co kręcić to możecie poprawiać niektóre filmy:p

np. ten
Cytuj:

10. Katedra (filmik pokazuje ją całą, niestety samo wykonanie tego filmu mogło by być lepsze, może kiedyś poprawie)

Aureański newbie 21-05-2006 17:16

Niech zgadnę, czy cichy ma zamiar używać tego nowego programu :) ? Co do tygo co kręcić to sugeruję na przykład... powierzchnię tiquandy na którą wszystcy czekają xD

Bake Samo 21-05-2006 23:59

Jeses co wy chcecie na tej tiquandzie zobaczyc? kupa shity nikomu nie potrzebnego, nic wiecej.

Palladyn von hellgate 22-05-2006 01:43

cichy zmoe nagrywac tibiamovie chyba to dziala pod nowa tibia ?? niewim bo nie urzywalm tego od tibi 7.4 ale mozecie zlokac co i jak

Pirko 22-05-2006 08:01

ja bym chciała zobaczyć expowiska dla low lv na pacc,np. roty na darashii czy jakieś inne trolle. ;]

Aureański newbie 22-05-2006 21:34

Co Ja Chcem Na Tiquandzie? WiedzieĆ Gdzie SĄ Te PrzeklĘte Carniphilie I DuŻe Skupiska Tarantul Oraz JakieŚ Niespodziewane Hydry :p

Cichy 24-05-2006 21:35

Aktualnie będe testował funkcjonalność innych programów do nagrywania. Słyszałem, że ma wyjść poprawiona TibiCam z nowymi funkcjami, no ale są jeszcze 2 alternatywne programy. Nagrywanie w formacie tmv, avi itd raczej od razu odpada, gdyż z wiadomych powodów nie zaktualizuje wam map.

Upierz 24-05-2006 21:58

Cichy rox :) Nie lubie filmików ze zwiedzania, ale Twoje mają to "coś" co się podoba :)

Szybowniczka 26-05-2006 15:28

Mysle ze w tym dziale zostaly juz zamieszczone najbardziej poszukiwane filmiki... Tak ze nic dodac, nic ujac :) Pozostaje nam czekac na update i filmiki ukazujace nowe tereny :)

Btw. Bardzo prosze o instalke 7.6 na rapidshare jesli ktos ma... Jakos kazda ktora sciagam jest uszkodzona =( Z gory thx.

@down: Sciagnelam no i przy istalacji pisze "This will install Tibia 7.7 on your computer" ...

M4r3X 26-05-2006 17:05

http://download.tibia.com/tibia76*****

btw, wpisz w miejsce 76 versje tibi, np. 75 = Tibia 7.5 etc.

Rafix vel Banitu 28-05-2006 13:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szybowniczka
Sciagnelam no i przy istalacji pisze "This will install Tibia 7.7 on your computer" ...

no mam to samo... pomozcie jak mam otworzyc filmik z tibii 7.5;(

Cichy 28-05-2006 14:56

Sciągnij klienta 7.5. Podałem linki do instalek kilentów, w razie gdyby z Tibia.com nie dało się już ściągnąć. Patrz pierwszy post. Aktualnie szukam instalki Tibi 7.6 w swoich plikach. W ostateczności wstawie już zainstalowanego klienta, z wyczyszczonymi wszystkimi ustawieniami oraz mapami. Więc tak czy tak będzie można oglądac filmy.

VirFaris 28-05-2006 19:29

"This will install Tibia 7.7 on your computer" Tez mam ten problem :( .I mam pytanie zeby otwierać filmy z Tibi 7.5 która wersje TIBIcam musze miec??

Bake Tytan 29-05-2006 14:35

Ja mam Prosbe do ciebie zebyc zrobil filmik z Lizart Temple:]

Szybowniczka 30-05-2006 19:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cichy
W ostateczności wstawie już zainstalowanego klienta, z wyczyszczonymi wszystkimi ustawieniami oraz mapami. Więc tak czy tak będzie można oglądac filmy.

W takim razie nie ma co szukac instalki, poprostu jesli mozesz to wstaw juz rozpakowane :)

Nurtuje mnie jednak to ze nigdzie nie mozna dostac tej instalki, a jak juz rzekomo jest, to uszkodzona =( No ale trudno... Cichy, mam nadzieje ze wkrotce umiescisz. :baby:

Reiik 30-05-2006 21:30

bylby ktos tak mily (albo gdyby cichy w pierwszym poscie dal linki na megaupload) zeby wlasnie zamiescic filmiki [najlepiej tomby]na czyms innym np.Megaupload bo na rapid~ to ja mam limit przekroczony

jesli juz byly zamieszczone to plx o link

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:38.