![]() |
Heh
Nie bede duzo pisal oraz nikomu nieczego tu udowadnial , ale denerwuje mnie juz ten temat , a w szczegolnosci typ o name " Jurand~ " . Prosba o to abys skasowal to konto oraz nie wypowiadal sie w imieniu kogos kim nie jestes . Jestem Daniel i chyba kazdy kto gral ze mna wie kim jestem . Wiec sorki Grzesiu za tego " nooba " , ale to nie ja to pisalem to po prostu jest fake . Zycze wszystkim walczacym oraz grajacym ogolnie w Tibie powodzenia . Koncze i pa . / Jurek |
Cytuj:
|
Zielp~ jakie tam są u was szkoły ? pewnie jakis mleczak
Debica to takie zadupie ze szok |
Cytuj:
Po 2 co Ty mozesz wiedziec o naszej szkole Debiczaninie Po 3 gowno obchodzi mnie to, gdzie sie uczysz Po 4 to o niczym nieswiadczy |
@Ilnic
Sa ludzie nie glupie co maja logike nie w glowie a w du***..... |
Cytuj:
|
Wymadrzanie sie na forum albo w konwersacjach nie mozna nazwac inteligencja moj drogi. Biegacie za nim jakby bylo nie wiadomo kim, a ja nie widze z nim ani dobrego lidera, ani nawet wojownika, a nowe fragi juz sa, wasza akcja knightow byla zaje~ ;], chris thx za info ale i tak cie nie przyjmiemy do nas, gnij tam z 'kolegami', ktorych zdradziles.
Na przyklad fraga walne to: 22:25 Warning! The murder of Elu Grinakh was not justified. :dance: Mam nadzieje ze temat bedzie odswiezony jak najszybciej. Btw pozdro dla danthorra ;) |
Zielp trudno w to uwierzyc ale jeszcze nie dorosles zeby miec wladze na serwie~
Kiedys mysllaem o tobie inaczej.... |
Cytuj:
|
Ten temat zaczyna wyglądać z każdym dniem coraz żałośniej.
|
Cytuj:
po 2 "Biegacie za nim jakby bylo"- Rondel to nie jest "to" on jest czlowiekiem plci meskiej. Cytuj:
P.S nieinteresuje mnie przebieg wojny, bo juz od dawna w to niegram i niebede gral, ale gz fragow |
@ Ilic~
Jak nie grasz juz w tibie i nie interesuje Ciebie wojna to prosze zamknij swój ryj i więcej się nie udzielaj bo twoje komentarze mnie nudzą i prowadzą do wymicin. __________________________________________ To co dobre szybko się kończy |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Chyba nie twierdzisz ze np "moj przyjaciel" pisal cos przemyslanego tutaj?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
"Zdrada to zdrada to też nie mój werdykt ziom..." - O.S.T.R.
Czas pokazał, kto jest przyjacielem na zawsze a kto kimś zupelnie innym... Mam nadzieje, że dostaniesz odpowiednie wynagrodzenie za swój czyn, mój "przyjacielu". Valegard Torin, pround member of Iridian Alliance. Till to the end. Signed~ |
Lol to jakas mania na Faki.... Najpierw ktos mowi ze bentero to nie ja lol , teraz za juranda, hmm... ciekawe czy to ta sama osoba.
Odnosnie wojny to ja wymienie 3 czynniki dlaczego byla taka wtopa: 1.Brak zgrania. 2.To byla 1sza wojna 70% ludzi z IA i niemieli oni doswiadczenia. 3. Brak lidera (btw secura team nie moze dowodzic, oni sa z non-pvp oni tylko wiedza jak obslugiwac bota, bo tam to mieli tylko wojny w podkradaniu se loota). DB- thx 2x BOH http://rapidshare.de/files/14588934/pkeeys.rec.html |
Cytuj:
"Mania na Faki" pwns. Kolejny tekst ktorym zablysnales na forum =D Cytuj:
Poza tym 90% securan teamu ma lepsze pvp od Ciebie =) Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:54. |