Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   News (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=54243)

JurandW 01-03-2006 22:08

Heh
Nie bede duzo pisal oraz nikomu nieczego tu udowadnial , ale denerwuje mnie juz ten temat , a w szczegolnosci typ o name " Jurand~ " .
Prosba o to abys skasowal to konto oraz nie wypowiadal sie w imieniu kogos kim nie jestes .
Jestem Daniel i chyba kazdy kto gral ze mna wie kim jestem .
Wiec sorki Grzesiu za tego " nooba " , ale to nie ja to pisalem to po prostu jest fake .
Zycze wszystkim walczacym oraz grajacym ogolnie w Tibie powodzenia .

Koncze i pa .

/ Jurek

zielp~ 01-03-2006 22:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ilnic
" great warrior" milo, ze tak uwazasz, niewiem czy jest lepszym wojownikiem od Ciebie, ale napewno madrzejszym:) pozdro Zielp~ xd

Ziomek obudz sie plx, skad mozesz wiedziec jak ja mysle no i ze rondelmen jest madrzejszy odemnie? bo chodzi do jednej z najgorszych szkol w Rzeszowie a ja do najlepszej w Debicy, mysle za samo to juz o czyms mowi.

Lotar Hellscream 02-03-2006 08:48

Zielp~ jakie tam są u was szkoły ? pewnie jakis mleczak
Debica to takie zadupie ze szok

Ilnic 02-03-2006 14:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zielp~
Ziomek obudz sie plx, skad mozesz wiedziec jak ja mysle no i ze rondelmen jest madrzejszy odemnie? bo chodzi do jednej z najgorszych szkol w Rzeszowie a ja do najlepszej w Debicy, mysle za samo to juz o czyms mowi.

Po 1 to nie jestem Twoim ziomkiem wiec mnie tak nienazywaj, bo sobie tego niezycze.
Po 2 co Ty mozesz wiedziec o naszej szkole Debiczaninie
Po 3 gowno obchodzi mnie to, gdzie sie uczysz
Po 4 to o niczym nieswiadczy

Smiter777 02-03-2006 18:09

@Ilnic
Sa ludzie nie glupie co maja logike nie w glowie a w du***.....

Ilnic 02-03-2006 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smiter777
@Ilnic
Sa ludzie nie glupie co maja logike nie w glowie a w du***.....

Swieta racja ziom :D

zielp~ 03-03-2006 00:14

Wymadrzanie sie na forum albo w konwersacjach nie mozna nazwac inteligencja moj drogi. Biegacie za nim jakby bylo nie wiadomo kim, a ja nie widze z nim ani dobrego lidera, ani nawet wojownika, a nowe fragi juz sa, wasza akcja knightow byla zaje~ ;], chris thx za info ale i tak cie nie przyjmiemy do nas, gnij tam z 'kolegami', ktorych zdradziles.
Na przyklad fraga walne to:
22:25 Warning! The murder of Elu Grinakh was not justified. :dance:
Mam nadzieje ze temat bedzie odswiezony jak najszybciej.

Btw pozdro dla danthorra ;)

Jinikao 03-03-2006 01:07

Zielp trudno w to uwierzyc ale jeszcze nie dorosles zeby miec wladze na serwie~
Kiedys mysllaem o tobie inaczej....

zielp~ 03-03-2006 07:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao
Zielp trudno w to uwierzyc ale jeszcze nie dorosles zeby miec wladze na serwie~
Kiedys mysllaem o tobie inaczej....

Dobrze ze ty dorosles, a nawet jakby to se nie umiesz jej zdobyc, i to jest twoj problem.

Ezekiel_Armanio 03-03-2006 08:06

Ten temat zaczyna wyglądać z każdym dniem coraz żałośniej.

Ilnic 03-03-2006 08:21

Cytuj:

Wymadrzanie sie na forum albo w konwersacjach nie mozna nazwac inteligencja moj drogi. Biegacie za nim jakby bylo nie wiadomo kim, a ja nie widze z nim ani dobrego lidera, ani nawet wojownika, a nowe fragi juz sa, wasza akcja knightow byla zaje~ ;], chris thx za info ale i tak cie nie przyjmiemy do nas, gnij tam z 'kolegami', ktorych zdradziles.
Na przyklad fraga walne to:
22:25 Warning! The murder of Elu Grinakh was not justified. :dance:
Mam nadzieje ze temat bedzie odswiezony jak najszybciej.

Btw pozdro dla danthorra ;)

po 1 to niemow do mnie moj drogi
po 2 "Biegacie za nim jakby bylo"- Rondel to nie jest "to" on jest czlowiekiem plci meskiej.

Cytuj:

Dobrze ze ty dorosles, a nawet jakby to se nie umiesz jej zdobyc, i to jest twoj problem.

"se"- to chyba najbardziej swiadczy o Twojej madrosci.

P.S nieinteresuje mnie przebieg wojny, bo juz od dawna w to niegram i niebede gral, ale gz fragow

Pr23m3k 03-03-2006 14:41

@ Ilic~
Jak nie grasz juz w tibie i nie interesuje Ciebie wojna to prosze zamknij swój ryj i więcej się nie udzielaj bo twoje komentarze mnie nudzą i prowadzą do wymicin.

Ilnic 03-03-2006 15:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pr23m3k
@ Ilic~
Jak nie grasz juz w tibie i nie interesuje Ciebie wojna to prosze zamknij swój ryj i więcej się nie udzielaj bo twoje komentarze mnie nudzą i prowadzą do wymicin.

Dla Twojej wiadomosci to jestem Ilnic a nie "Ilic~" i powiem wiecej niezamkne swoich "ust":D a tak na marginesie to co to jest "wymicin"?? aha a jezeli nudza Cie moje komentarze to ich poprostu nieczytaj, one kierowane sa do ludzi o wyzszym poziome inteligencji niz Twoj.

Adolphus Elbragol 03-03-2006 18:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ezekiel_Armanio
Ten temat zaczyna wyglądać z każdym dniem coraz żałośniej.

Wiesz, wojna nigdy nie sluzyla pisaniu przemyslanych postow na poziomie. Tylko nielicznym sie to udawalo i udaje.

Jinikao 04-03-2006 01:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adolphus Elbragol
Wiesz, wojna nigdy nie sluzyla pisaniu przemyslanych postow na poziomie. Tylko nielicznym sie to udawalo i udaje.

Chyba nie twierdzisz ze np "moj przyjaciel" pisal cos przemyslanego tutaj??

RafcioK 04-03-2006 07:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ilnic
Dla Twojej wiadomosci to jestem Ilnic a nie "Ilic~" i powiem wiecej niezamkne swoich "ust":D a tak na marginesie to co to jest "wymicin"?? aha a jezeli nudza Cie moje komentarze to ich poprostu nieczytaj, one kierowane sa do ludzi o wyzszym poziome inteligencji niz Twoj.

Nie poprawiaj innych jak sam popelnias bledy >>>> pisze sie "nie zamkne" a nie "niezamkne" bo jak sie uczyles w szkole podstawowej nie z czasownikami sie pisze sie osobno :P. We wczesniejszych Twoich postach tez masa takich bledow wiec daruj sobie poprawianie innych i wnos cos kreatywnego do tematu

Adolphus Elbragol 04-03-2006 08:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao
Chyba nie twierdzisz ze np "moj przyjaciel" pisal cos przemyslanego tutaj??

Nie mowie o nikim konkretnym, nikogo nie wskazuje palcem (ni "Twojego przyjaciela", ni nikogo z Twojej gildii), ale nie wierze, ze nie zauwazyles, jak ta dysksja zmienila sie od momentu wybuchu powstania, ktorego - notabene - zakonczonczenie bylo doskonalym choldem zlozonym chlubnej polskiej tradycji, czyli - niestety dla dzielnych powstancow - kleska, deportacja (na inne serwery?) i restrykcjami.

Valdemar 04-03-2006 10:15

"Zdrada to zdrada to też nie mój werdykt ziom..." - O.S.T.R.

Czas pokazał, kto jest przyjacielem na zawsze a kto kimś zupelnie innym...
Mam nadzieje, że dostaniesz odpowiednie wynagrodzenie za swój czyn, mój "przyjacielu".

Valegard Torin, pround member of Iridian Alliance.
Till to the end.

Signed~

berger 04-03-2006 10:44

Lol to jakas mania na Faki.... Najpierw ktos mowi ze bentero to nie ja lol , teraz za juranda, hmm... ciekawe czy to ta sama osoba.

Odnosnie wojny to ja wymienie 3 czynniki dlaczego byla taka wtopa:
1.Brak zgrania.
2.To byla 1sza wojna 70% ludzi z IA i niemieli oni doswiadczenia.
3. Brak lidera (btw secura team nie moze dowodzic, oni sa z non-pvp oni tylko wiedza jak obslugiwac bota, bo tam to mieli tylko wojny w podkradaniu se loota).

DB- thx 2x BOH http://rapidshare.de/files/14588934/pkeeys.rec.html

Rankor 04-03-2006 10:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger
Lol to jakas mania na Faki.... Najpierw ktos mowi ze bentero to nie ja lol , teraz za juranda, hmm... ciekawe czy to ta sama osoba.

To na pewno ktos z DB!!!!!11111oneone
"Mania na Faki" pwns. Kolejny tekst ktorym zablysnales na forum =D

Cytuj:

Odnosnie wojny to ja wymienie 3 czynniki dlaczego byla taka wtopa:
1.Brak zgrania.
2.To byla 1sza wojna 70% ludzi z IA i niemieli oni doswiadczenia.
3. Brak lidera (btw secura team nie moze dowodzic, oni sa z non-pvp oni tylko wiedza jak obslugiwac bota, bo tam to mieli tylko wojny w podkradaniu se loota).

Najlepiej by bylo gdyby na lidera dali Ciebie, pobilbys Arc glupota =]
Poza tym 90% securan teamu ma lepsze pvp od Ciebie =)

Cytuj:

Nie ma za co, odrobimy to =*

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:54.