![]() |
Cytuj:
Polepszac mi sie nie musi :) @Osiaa Adio r0x,chociaz cormaxy niczego sobie,tylko tzreba dbac. |
Cytuj:
I zobaczysz jaki tam jest hardcore >.< Za takie shity jak masz w profilu (Cachero itd...) powinnes dostac bana >.< |
Włodek przesadzasz my sie z bezelem nieźle znamy jeździmy sobie no i co? Bezel jest pojebany fiu Ja bardziej.
@Temat A tak to Spoox screny szkoda ,że fortera zlagowaciała tak ,że no comment pozdro dla eful bezela wysza i all co pamiętaja jak kiedyś Def of el'ziom posiadał na Forterze Elo |
Cytuj:
Za takie beznadziejne ~o~ Tez powinna byc kara ;| @TOPIC No bezel gratz |
Bezel.. dajesz z lvl... Bo jak nie to cie z guild wywale :D <joke> ;P
|
Cytuj:
Nom powinna byc, szczerze sie w Toba zgadzam. |
|
Witaj Bezelu.Oglądam Twój temat od dawna,ale jeszcze żadnego posta tu nie napisałem,więc pora zacząć.Gratuluje Ci wszystkich advansy i questów,pamiętam jak jeszcze miałeś ten sam lvl,co ja,ale ja bylem retired z powodu kompa,braku pacca i niezlego deda no i prosze jak mnie przegoniłeś:p.
Taaak,znam ten ból,też gram na servie amerykańskim(astera) i nic prócz dragów i dli nie pójde bić,a o gs to nie ma co marzyć:(. |
niechce mi sie logowac na mojego uzytkownika wiec wykozystam Matiza pozdro Bezel i cośtam no to pogadamy na gg ela
yours Eldon |
2x up masz czas zeby mnei dogonic :p,a geesy sux :)
Eldon Ela :p blokcer blz http://i19.photobucket.com/albums/b1...-el/UO0309.jpg |
:o MASTER BLOCKER :o
Dzięki za quest :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Bezel lec na jakies demonki :> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ooOO OOo oO oo noboow sto.
Sprzedam cachero za 900$. PS.Sory modki ale denerwuja mnie ludzie typu oÓÓÓ~~oOoo` |
huhu zaraz obaj dostaniemy po warnie :D trudno
widzisz... to nie moje rozrywki ale ponura prawda o twoim zyciu |
@up
Raczej nie :) Ja nie lubie walic sie w glowe. Cytuj:
|
~o~O~o~O~ >bede jak Fantica na tibia.de
skad wiesz ze nie jest on jednym z 10 ownerow Cachera? a moze to jego dziewczyna ktora zalogowala sie jak mial kicka? ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:00. |