![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Co do bearów dobry resp znajduje się niedaleko thais, tam, gdzie kupuje się Blessa. Cytuj:
|
Wg. Mnie Nic Dodać Nic Ująć Gz :p
|
Że ci pisać chciało ale bardzo fajny ten mini poradniczek to juz wiem gdzie sa niektóre potworki (nie musze szukac na mapie respu) xD
|
Szukam pojedyńczego respu Beholdera blisko Carlin, ale tak, żeby nie było w tym samym pomieszczeniu innych potworów. Mam już upatrzoną piwnicę Tringle Tower, ale to już w ostateczności.
|
moze skocz do kazo? : P
|
To tam jest jakiś beho ???
|
|
@UP> thx. myslałem, że tam jest kilka beholderów.
@No może nie Topic, ale> Cytuj:
|
Cytuj:
|
Siemka!
Mam prośbę moglibyście dać link z tibia earth z pojedyńczym respem necromoncera? Szukam już dosyć długo a nie mogę znaleść. @down Thx :] |
Cytuj:
Jesli chcesz je pojedynczo to na kazdym tombie. |
Gdzie moge znalesc resp Bog Riderów, jesli ich jest wiecej to prosze o podanie wszystkich i jak tam dojsc:P
|
Cytuj:
|
Malada i Talahu gdzie to dokladniej?
|
Cytuj:
http://wiki.hunted.pl/wiki/Talahu |
Gdzie mogę znaleśc spore respy Ice Golemów, takie żeby wyrabiac postacią w podpisie i żeby nie było zbyt hard / waste, używam enchanted + medusa shield.
|
Natomiast ja poszukuję beholderów
Wiem, że jest resp x2 na północ od Thais i ze jest resp x1 w Kazo. Gdzie jeszcze są beholdery? Jak możecie to podajcie jakąś mapkę z dojściem do nich, będę wdzięczna. :) |
@UP
Pod Thais jak się idzie na quest life ring. Pełno tego tam jest. Na północ od Venore 2xspawn |
Gs
CZy jest gdzieś w pobliżu thais pojedyńczy resp GS z możliwosćią uciekania??
Jestem drutkiem i chcialbym na nim troche poexpic. mam 35 lvl. |
raczej nie... polecalbym gsa na drodze do DC, na blood herbie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:44. |