Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany;p (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60579)

Dragon86 07-04-2006 19:36

@ Szkodi
jesli mozesz powiedziec to kto z Um~ ma hunta bez mozliwosci placenia?
przypuszczam ze venezuela,corlic, styp, zarize, wojtix tak maja ale co z reszta??

szkodi 07-04-2006 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragon86
@ Szkodi
jesli mozesz powiedziec to kto z Um~ ma hunta bez mozliwosci placenia?
przypuszczam ze venezuela,corlic, styp, zarize, wojtix tak maja ale co z reszta??

wszystko zalezy od rady gildii i lidera. venezuela napewno, styp i corlic mozliwe i dostana mozliwosc splaty ale wiadomo ze jakby nie bylo bylaby to ogroooomna kwota. co do reszty nie mam pojecia. napewno tez demi - co do wojtixa i zarize to paymenty pewnie i sa. cala lista wszystkich ludzi uczestniczacych w wojnie aktualnie znajduje sie na guildofrum i zostala wygenerowana przez filmiki TIBIcam. Z takimi pytaniami to raczej do kogos z liderow, a nie do mnie ;)

Vienek 07-04-2006 23:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkodi
1 owner zaxa gral do 43 lvla a ten co wbijal na nim lvl cos kolo 100tki mial wczesniej Mythic Bolta ktorym po kupieniu Zaxuhe gral jego brat ;]

Raczej grali na dwóch ownerów ;)

Xulorin 07-04-2006 23:29

Cytuj:

wszystko zalezy od rady gildii i lidera. venezuela napewno, styp i corlic mozliwe i dostana mozliwosc splaty ale wiadomo ze jakby nie bylo bylaby to ogroooomna kwota. co do reszty nie mam pojecia. napewno tez demi - co do wojtixa i zarize to paymenty pewnie i sa. cala lista wszystkich ludzi uczestniczacych w wojnie aktualnie znajduje sie na guildofrum i zostala wygenerowana przez filmiki TIBIcam. Z takimi pytaniami to raczej do kogos z liderow, a nie do mnie ;)

Tylko wtym problem że Zarize zapłacił i nie otrzymaj wolności lecz został zabity i kasy spowrotem nie otrzymał. I to ma być koniec z PAtriots?

szkodi 08-04-2006 02:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vienek
Raczej grali na dwóch ownerów ;)

mozliwe ze pod koniec. o lvla nie mial nie wiadomo jak wypasionego jezeli chodzi o sharing...

swoja droga to znalem jednego i drugiego i bardzo czesto chodzili w 2 na hunty ze mna. a jak bylo naprawde wie oczywiscie tylko zax ;]

Xulorin 08-04-2006 13:24

Szkodi jakoś bardzo unikasz odpowiedzi na temat Zarize ;).

pawlon 08-04-2006 13:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xulorin
Szkodi jakoś bardzo unikasz odpowiedzi na temat Zarize ;).

bo nasz "honorowy" szkodi sie nie potrafi przyznac ze go perfidnie oszukali i okradli, i tyle.

Pawio 08-04-2006 13:54

Lol, po poście Xulorina, Szkodi napisał jakieś pierdoły na temat ownerów jakby to kogoś obchodziło a o zarize nie, widać jak taka sytuacja obchodzi PAtriotów:D

szkodi 08-04-2006 18:29

Zarize padl - prawda. Nie bede unikac tego tematu :) Okolicznosci zaplaty itd nie znam - wiem tylko ze padl bo nawet tam bylem. A sprzedal go Albicelestyn ktorego tutaj pozdrawiam. Ja mam tez nadzieje ze Zarize otrzyma kase spowrotem jak chocby Shira Shier.

Xulorin 08-04-2006 21:36

Cytuj:

Zarize padl - prawda. Nie bede unikac tego tematu :) Okolicznosci zaplaty itd nie znam - wiem tylko ze padl bo nawet tam bylem. A sprzedal go Albicelestyn ktorego tutaj pozdrawiam. Ja mam tez nadzieje ze Zarize otrzyma kase spowrotem jak chocby Shira Shier.

To wiesz mógłbyś też zrobić coś w tą strone, a wtedy na 100% uzyskałbyś szacunek od niektórych tutaj (no chodzby ode mnie jak wszyscy inni są aż tak Anty Pats :P).

miracidium 09-04-2006 02:09

buahahaha a co Wojtix teraz odpieprzyl???

dressu 09-04-2006 02:40

Cytuj:

Albicelestyn ty PALOOOO!! KONFIDENCIE WALONY!!! WALIC KONFIDENTOW!!

co jak co ale konfidentow nie nawidze

dressu 09-04-2006 02:50

wlasnie , czemu veccia zalozyla nowa gildie i polowa membersow patriots poszla do niej a konde samego zostawili? eh? wie ktos moze? Moze ty Szkodi powiesz cos nam na ten temat bo przeciez ty "masz tam wtyki" :D ?

szkodi 09-04-2006 03:33

Cytuj:

To wiesz mógłbyś też zrobić coś w tą strone, a wtedy na 100% uzyskałbyś szacunek od niektórych tutaj (no chodzby ode mnie jak wszyscy inni są aż tak Anty Pats :P).

jak narazie to wiem tyle ze Konda loguje sie tylko jezeli Unbr kogos zaatakuja ;) Leca smski itd wiec sie nie dogadam. A Johan loguje sie roznie bo teraz zmienil prace :> Co do szacunku to szczerze mowiac juz mnie to nie obchodzi. Staram sie nie wozic, ale nie bede nic na sile robil Xul ;) A ze spytam o ta sprawe to daje slowo.

ps - padl wojtix po raz 2. dobil go qreew ktory NIE bierze udzialu w wojnie, ale ubil go tylko dlatego ze wojtix zaatakowal neutralnych ludzi (w tym Rattena) a iwec byla to forma pewnej samoobrony. Juz tym razem Wojtix nie mial blessow.

Qreew 09-04-2006 12:20

mmm Wojtixa zabilem poniewaz zaatakowal Rattena, a u nas w gildi ceniona jest lojalnosc :) Nie jestem po zadnej ze stron tej wojny... poprostu to byl odwet za atak przyjaciela :P zapamietajcie to bo nie chce postow typu "qreew zdrajca", "kolejny polak ktory pomaga pats"... ! Pozdrawiam i zycze powodzenia :>

Xulorin 09-04-2006 12:27

A ja tam moge zabić Wojtixa ;). Tylko mi powiedzcie czy na bank gra nim old Zaxuhe, bo mam z nim sprawe do załatwienia ;).

Vienek 09-04-2006 13:23

Cytuj:

A ja tam moge zabić Wojtixa ;). Tylko mi powiedzcie czy na bank gra nim old Zaxuhe, bo mam z nim sprawe do załatwienia ;).

Na bank gra nim old owner zaxa (ten który wbił setke)

PS. Po co sie tak przypieprzacie do Szkodiego, przecież on jest tylko lojalny wobec własnej gildi, zazdrościcie mu tego że ma przyjaciół na wysokim lvl??

Dragon86 09-04-2006 14:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vienek
Na bank gra nim old owner zaxa (ten który wbił setke)

PS. Po co sie tak przypieprzacie do Szkodiego, przecież on jest tylko lojalny wobec własnej gildi, zazdrościcie mu tego że ma przyjaciół na wysokim lvl??

Popieram nie ma co kogos oskarzac jesli ta osoba nie wyrzadzila ci krzywdy....
Zreszta i tak sie dziwe ze cos tu pisze jak by po mnie tak "jechano" to bym podziekowal i nic nie pisal :p

szkodi 09-04-2006 16:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragon86
Popieram nie ma co kogos oskarzac jesli ta osoba nie wyrzadzila ci krzywdy....
Zreszta i tak sie dziwe ze cos tu pisze jak by po mnie tak "jechano" to bym podziekowal i nic nie pisal :p

wierz mi ze tutaj mozna poprawic sobie czesto humor ;)

@Xulorin

Zaxuhe znam jeszcze z czasow kiedy gral Mythiciem a pozniej Zaxem odo mniej wiecej 95 lvla ;) mam jego gg juz prawie 17 miechow o ile dobrze pamietam i to co napisal kilka dni temu z tego gg :

"zabiles mnie skurw^synu"
" zemszcze sie zdrajco pierd^lony"

a wczesniej dawal znac ze gra wojtixem i ze che poparcie co do wejscia do pats ;) chcessz dowody to pisz na priv ;)

Xulorin 10-04-2006 08:23

Cytuj:

wierz mi ze tutaj mozna poprawic sobie czesto humor ;)

@Xulorin

Zaxuhe znam jeszcze z czasow kiedy gral Mythiciem a pozniej Zaxem odo mniej wiecej 95 lvla ;) mam jego gg juz prawie 17 miechow o ile dobrze pamietam i to co napisal kilka dni temu z tego gg :

"zabiles mnie skobieta lekkich obyczajów^synu"
" zemszcze sie zdrajco pierd^lony"

a wczesniej dawal znac ze gra wojtixem i ze che poparcie co do wejscia do pats ;) chcessz dowody to pisz na priv ;)

Goodie :D On zawsze za dużo mówił i to go niszczyło i jeszcze zniszczy...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:27.