![]() |
@ Szkodi
jesli mozesz powiedziec to kto z Um~ ma hunta bez mozliwosci placenia? przypuszczam ze venezuela,corlic, styp, zarize, wojtix tak maja ale co z reszta?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Raczej grali na dwóch ownerów ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
swoja droga to znalem jednego i drugiego i bardzo czesto chodzili w 2 na hunty ze mna. a jak bylo naprawde wie oczywiscie tylko zax ;] |
Szkodi jakoś bardzo unikasz odpowiedzi na temat Zarize ;).
|
Cytuj:
|
Lol, po poście Xulorina, Szkodi napisał jakieś pierdoły na temat ownerów jakby to kogoś obchodziło a o zarize nie, widać jak taka sytuacja obchodzi PAtriotów:D
|
Zarize padl - prawda. Nie bede unikac tego tematu :) Okolicznosci zaplaty itd nie znam - wiem tylko ze padl bo nawet tam bylem. A sprzedal go Albicelestyn ktorego tutaj pozdrawiam. Ja mam tez nadzieje ze Zarize otrzyma kase spowrotem jak chocby Shira Shier.
|
Cytuj:
|
buahahaha a co Wojtix teraz odpieprzyl???
|
Cytuj:
Albicelestyn ty PALOOOO!! KONFIDENCIE WALONY!!! WALIC KONFIDENTOW!! co jak co ale konfidentow nie nawidze |
wlasnie , czemu veccia zalozyla nowa gildie i polowa membersow patriots poszla do niej a konde samego zostawili? eh? wie ktos moze? Moze ty Szkodi powiesz cos nam na ten temat bo przeciez ty "masz tam wtyki" :D ?
|
Cytuj:
ps - padl wojtix po raz 2. dobil go qreew ktory NIE bierze udzialu w wojnie, ale ubil go tylko dlatego ze wojtix zaatakowal neutralnych ludzi (w tym Rattena) a iwec byla to forma pewnej samoobrony. Juz tym razem Wojtix nie mial blessow. |
mmm Wojtixa zabilem poniewaz zaatakowal Rattena, a u nas w gildi ceniona jest lojalnosc :) Nie jestem po zadnej ze stron tej wojny... poprostu to byl odwet za atak przyjaciela :P zapamietajcie to bo nie chce postow typu "qreew zdrajca", "kolejny polak ktory pomaga pats"... ! Pozdrawiam i zycze powodzenia :>
|
A ja tam moge zabić Wojtixa ;). Tylko mi powiedzcie czy na bank gra nim old Zaxuhe, bo mam z nim sprawe do załatwienia ;).
|
Cytuj:
Na bank gra nim old owner zaxa (ten który wbił setke) PS. Po co sie tak przypieprzacie do Szkodiego, przecież on jest tylko lojalny wobec własnej gildi, zazdrościcie mu tego że ma przyjaciół na wysokim lvl?? |
Cytuj:
Zreszta i tak sie dziwe ze cos tu pisze jak by po mnie tak "jechano" to bym podziekowal i nic nie pisal :p |
Cytuj:
@Xulorin Zaxuhe znam jeszcze z czasow kiedy gral Mythiciem a pozniej Zaxem odo mniej wiecej 95 lvla ;) mam jego gg juz prawie 17 miechow o ile dobrze pamietam i to co napisal kilka dni temu z tego gg : "zabiles mnie skurw^synu" " zemszcze sie zdrajco pierd^lony" a wczesniej dawal znac ze gra wojtixem i ze che poparcie co do wejscia do pats ;) chcessz dowody to pisz na priv ;) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:27. |