![]() |
O w morde pomylilem temat .. ;/
Cos na temat : Gralem w menadzera, ale mi sie znudzilo.. |
sorx hoomik za literówke wybacz blax
może nie stawiam kropki za każdym zdaniem tak jak ty i czasem zdarzają mi się błędy ortograficzne ale nie pisz już takich błyskotliwych sarkazmów ok ? btw. gz wygranej, wzmocnij pomoc do zadowalającej i na 7 lige ci spokojnie wystarczy |
Cytuj:
hoom,matek zaakceptuj ktorys spara :< |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
po 1 : to zależy też od ligi poziom jaki jest
po 2 : to zależy także od tego co masz oprucz pomocy, ja pisałem o teamie hoomika gdzie atak i obrona sa na niskim poziomie, oczywiście można w 6, 5 lidze mieć nawet przeciętną pomoc i się utrzymać ale trzeba grać kontrą i mieć wyrombaną obrone i atak |
No ja nie mam wypasionego ataku i obrony, a pomoc mam słabą:o... Trzeba będzie dokupić mistrza na pomoc lub dwóch błysków...
Ale przeskok między 7 i 6 jest olbrzymi (zwykle tak jest, bo można z mocnej ligi 7 do slabej 6 trafić i jest luźno). |
Hehe jutro sparing z III ligowcem bedzie dobrze jak wynik nie przekroczy 8:0 ale moze tak wlasnie byc...:( ;)
nom niezle dostalem 6:0 a przewazanie pilki mialem w obu polowach az 9% yeah:D kontuzja trenowanaego gracza i kartka:/ ale zawsze moze byc gorzej |
Za to ile kasy :P.
|
Ja jutro sparing ze szwajcarem :) Może wygram :)
|
Nie rozumiem czemu przejmujecie się wynikami sparingów :D. Ja bym mógł co tydzień dostawać 15-0 z I ligowcem.
|
@up
Ja tego bym pragnął, wiesz ile ludu by przychodziło? |
Kto zagra sparring ?
Oferty kierować do Magic Master Team , ale jutro :) Bo narzie zwiedzam Szwajcarie :) |
@Trux
wlasnie zem sie skapnol ze cie znam z tibi ^^ Troszke smiechu ja vs kolega z 6 ligi ^^ Do przerwy 2-0. Drużyna *** dyktowała warunki na murawie, z 90 procentami posiadania piłki. Ta połowa należała do zespołu ***, który miał 96 procent posiadania piłki. Koncowy wynik 3-0 moim obroncy i bramkaz mieli naprawde duzo roboty :P oczywiscie ja przegralem Zaczynam sie przygotowywac do kolejnego sezonu w lidze jako ze nie awansuje na 90% ze strata 2 punktow do lidera i podobnym bilansem bramkowym nastepny sezon jest moj ;] |
Jutro mecze dla niektórych są to bardzo ważne mecze :) Kazdy punkt się liczy o to aby awansowac lub nie spaść , a dla niektórych to mecze o prestiz .........
Powodzenia |
@ up
A dla jeszce innych mecz "o kase". Po cichu licze na komplet widzów. EDIT: Niewiele się przeliczyłem bo brakowało tylko 500 widzów do kompletu. A przy okazji jestem bardzo zaskoczony, ponieważ wygrałem 5:2(w poprzednim meczu z tą drużyną przegrałem 2:1). Mecz był bardzo "stresujący". Po pierwszej połowie 3:0 dla mnie, poszedłem oglądać TV. Wracam 3:2. Nerwowo siedze przed kompem, czytam forum, przłączam na HT strona zaczyna się odświeżać i... czerwony komunikat....... 4:2!! Później jeszcze w 86 minucie podwyższyłem prowadzenie. Po raz pierwszy pomoc słaby (min.). |
Niestesty remis 2-2 .
|
7-0 w łeb z liderem :o (taktyka z kontry najwidoczniej nie podzialala :P) Spadlem na 3 lokate w tabeli i moja sytulacja do walki o 2 miejsce nie jest juz taka slodka ...
|
4-4... dobrze że nie PiCowałę. Niespodzianka:] No i mam realne szanse nawet na 5. miejsce na koniec sezonu. Teraz czas na 3 porażki z rzędu i wygraną na koniec:].
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:08. |