![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Poziom:33
Skille/Mlv: 28 Posiadany Eq: Wszystkie rody oprocz quagmire, p set dark helm dwarfen shield Il. dostępnej kasy: okolo 20k Co chcemy kupić: moze blue robe ale musi zostac na manasy Cena przedmiotu który chcemy kupić: 12k~~ |
#Uci3kini3r, dla palladyna wystarczybły plate set, kilka plecaków mfów, uhów, strzał i bohy więc oszczędzaj i kup sobie je.
|
to tak :
paladyn: - 27 lvl, - skille : 62/40 - mlvl : 10 Eq: - crusader helmet - plate armor - plate legs - crossbow - leather boots - szalik dostepna kasa: 50k ;) ... < ten kto twierdzi, ze paladyni sa biedni to ,, glupek,, ;) ) na razie jak cos kupuje to glownie belty ... ihy/uhy w dp jeszcze sa<---zreszta i tak ich praktycznie nie uzywam :p ... jesli ma to jakies znaczenie to chodze glownie na guardy/ soldiery ... Dzieki za odpowiedzi ;) Pozdrawiam |
najpierw blue robe zeby wiecej boltow uniesc, potem BoHy
|
Witam serdecznie:D
Tak więc mam takie pytanie... Jestem knightem, lvl 22, skille (very badziewne;) będę skillował dopiero na 30lvlu) a mianowicie 49(sword)/44... Jestem praktycznie od 8lvl (od wejścia na main) na zerze;]. Mój eq: BRIGHT SWORD (B)), plate set, dwarven shield, dark helmet. Jeśli to takie ważne mlv 3 i 50% to go. Mam dylemat: zaoszczędziłem 3k, a u mnie na tym serwerze chodzi po tyle guardian shield. Kupić to czy uzbierać jeszcze 1k i kupić dragon shielda a może jeszcze 4k i odrazu przeżucić się na MEDUSE?? Proszę o podpowiedź bo naprawdę neiwiem... i jeszcze raz mówię (a właściwię to pisze:p) mam starszen problemy pieniężne i to zawsze ;) . Jestem poprostu kiepskim zbieraczem monet...B) |
uzbieraj jeszcze 1k i kup dragonke (jezeli dobrze przecztalem 4k) bo jest to stabilna cena (bodajze blue djinn - 4k) wiec pozniej latwo ci bedzie sprzedac xP zwlaszcza ze jest tez uzywana do "produkcji" obsidian knife x)
|
Witam!
mam do wydania 3cc i jestem po hacku (25 knight, Xerena) Jakie eq kupić? @edit swordem |
@up
A czym walczysz? Bo nic nie można powiedzieć jak nie wiem czym walczysz. |
Cytuj:
Co mu po tym armie? Lepiej kupić broń, żeby zwiększyć obrażenia, zarobić dużo kasy i wtedy kupić następną część eq. |
Masz "xx" kasy to kup "xx" eq łatwe nie ?:p
|
Cytuj:
Knight arm (5,5k) Knight legs (8k) FS (4k)+Crown shield (8k) ( do update, żeby się przygotować na nowe bronie), Warrior helmet (6k) lub Crusader Helmet (8k) Leather boots (za darmo) Z crusader helmet będziesz musiał dopłacić 3,5k, a z z Warrior helmet'em to 1,5k. |
Cytuj:
pisałem, że Xerena... Chyba raczej wybiorę crus helma, bo kupuję kasę na allegro ;p inaczej się nie podniosę z dna. @edit ile nosić przy sobie bp uhów? |
Najlepiej 1 BP uh'ow i 1 BP ih'ow jak masz dużo kasy. Zawsze się przyda jak np. zachce Ci się wskoczyc na pojedynczego draga lub wyverne, podczas ataku PK'a lub na soldiery lub guardy, zależy na czym expisz.
|
Harmonia
Knight 18 lvl 61/61 sword EQ: Knight Armor, Plate Legs, Dwarven Shield, Steel Helmet, Boots, Nie mam miecza ! Mam mam 40k i co kupić? Z bronią poczekam do update ;p bo jak kupię b sword a potem się okaże, że nie mgoę go w pełni używać to będzie źle ;/ |
Help
Co magę kupic za 1,1k na Honerze. Prosze pomuszcie mi.
|
x
Cytuj:
@Loki007 Watpie, chociaz przy odrobinie szczescia. Zwykle widze po 2k. @down Nie powiedziales jaka teraz nosisz bron. Moze jakis knight arm i warrior helmet? A co do tego gsa, to zalezy gdzie chcesz expic, ale nie radze sprzedawac tarczy. |
23 knight medusa shield p set scraf leather boots
mam 10k co mam kupic swiat elysia moze sprzedac meduske i kupic gsa(18k) moje skille to 65/65 |
Cytuj:
|
Co Kupic ? :)
Witam :
Moj Swiat : Secura ( non - pvp ) eq : Golden armor / Royal Helmet / demon shiled / fire axe / knight legs / platinum amulet / dragon lance Mam 35k Co wybrac ? :) pzD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:16. |