![]() |
ja jestem Paladin ale jeszcze pare dni i bede royal:p
|
Ja sądze że najlepszy jest sorc mimo ze sam gram druidem i mowie wam ze druid to nudna profesja :( .
|
elite knight dlatego ze knight jest najlatwiejszy w utrzymaniu nie potrzeba kupowac tak wielu czarow
|
Knight , Knight i tylko Knight :crusader: B)
|
ja mam sorca i knighta
Jak widać w podpisie mam sorca i knighta jednak gram knightem bo fajny jest ;)
|
Chciaż..........
Chociaż jestem knightem czuje się palem bo wale z ue.
Joke royal paladyn :) |
ja jestem w 100% za knightem, jest on potrzebny i fajnie mi sie nim gra, ma duzo capa i HP, loota mozna zbierac i zbierac, a np. mag czy druid musza ciagle biegac wyslac parcel lub do depo
|
Ja Gram Royal PaLadyn Obecnie 65lvl :D
|
Ja Knightem aktualnie gram :P
Mimo iż jest udu...ny to robię skille i po update będe EK |
No aja jestem Pallkiem :) (a niedługo royal!;) ). W sumie grałem ostatnio sorcem ale jakoś nie przypadł mi do gustu...
A z okazji, że jest to mój pierwszy post na tym forum witam się serdecznie ze wszystkimi :) |
Ja jestem człowiekiem....B) :]
|
Gram Druidem (taką odpowiedz zaznaczyłem) ale chyba zmieniam na palla
|
Moja pierwsza postać Rycerz, ostatnia rycerz, bo to ta sama postać.
Od początku Tibi gram tylko jedną postacią Rycerzem, i go udoskonalam. |
Knight :2handed:
|
Jestem Pallem B)b)b)
|
no ja zaznaczyłem knighta ale grałem druidem (hakneli mnie po odzyskaniu konta nie mialem ani 1 gp):evul:
|
Można zagłosować kilka razy?Bo gram każdą profesją.
|
W tygodniu Gram Knightem .. a w Niedziele i święta Drutem :P ( Uh maker ) :baby:
|
Pewnie, że knight wbijasz sobie 40/45 lvl skile po 75 i biezesz 10k za 1h bloku hydr(przynajmiej tak jest na Danerce gdzie gram) pozatym jest najtansza postacio:
-Pall: muszisz kupowac lub robic bolty i arrows -Sorc/Druid: musisz kupowac czary, rozdzki, manaluidy -Knight: kupujesz sobie 3 bronie na cala gre 3 zbroje oprocz tego explo/hmm i uhy nic wiecej:D |
jasne ze Knight ;]:cup::cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:37. |