![]() |
@Tocallo
Miałeś farta, że żaden wstrętny kretyn nie wpadł i nie rozdupcył trapa, gratz ;)... Btw gdzie on dokładnie bocił? |
Zero alertów, wyobraźni i stuprocentowy afk, czyli kolejny kretyn ze scrackowaną TibiaBot NG.
|
@Be4Forever
Czy ty przeczytałeś chociaż regulamin? Awanse od 30+ lvla! Skoro jedno twoje zdjęcie kiedyś tu było, a teraz go nie ma, tzn. że nie spełniało kryteriów regulaminu. Aż tak trudno to pojąć? cytując: 1. Jeżeli wstawiasz zdjęcie z awansem: - lvla, to nie mniejszy niż awans na level 30 |
@Tocallo
Muszę przyznać, że wyszedł Ci naprawdę bardzo fajny screen :). |
@darushu
Big gratz! |
nice
GieZet wam wszystkim a szczególnie Tocallo który bardzo chcial mieć 50lvl i mu sie to udało tak jak zabicie Lady Glass!!!8o
|
@up
Dzięki i wracaj do nas!!! @Kafil I właśnie dołączyłeś do tej grupy bezmózgich dzieci, które nie znają znaczenia słowa : "regulamin". Poza tym i po co to zamieszczałeś? i to z premedytacją? |
@Tocallo
Ja pokazalem tym ludzia ,ze to i tak bedzie usuniete ^^" |
Ciufcia GZ!!
"16:31 Ciufcia [40]: ale sie ostatnio rookstayerow najebalo:/" |
Sorry coś zmuliło...
|
@up
Heh dzięki. Morgana przezywa fale nuubstaterów. Właśnie się żaliłem kumplowi.:) |
Gz Ciufcia :) Szkoda ze mnie nie bylo... ale nastepny Shengus bedzie moj :)
@Gissil Musze Ci przyznac... zajefajne fotki <ironia>. Najpierw proponuje przeczytac regulamin tematu. |
@Instynkt
GZ jeszcze 7 snaków i będzie okrąglutka setka :P @Gissil Twoje ss'ki są wprost boskie <lol> Pozdrawiam , Saniushy ;) |
Gz Instynkt, ale czy mogłabyś mi powiedzieć gdzie expisz. Z tego co widze masz free account
@down sry, ale Ciebie się nie pytałem... |
@up
Boshe... pytasz sie. Pomysl logicznie i dojdziesz do wniosku ze najlepiej expic w takim miejscu, w ktorym zdobedziesz najwiecej expa z mozliwych w ciagu okreslonego czasu. Rundka: 1. Poison Cave 2. Wasp Tower 3. Snake'i Przy braku ludzi... gwarantuje Ci ponad 6k expa/h. |
@up:
Pacc area blx? Co z tego, że facc, jak ma pacc, mimo iż facc? ;o |
@Ciufcia
Spoko..Nie mamy zamiaru :). |
@Ciucfcia
i tak zaklaskam :D <klask> @Rookardian De'Bove sorka za nick ale nie znam za dobrze :D GRATKI ! :) |
Cytuj:
@topic GZ wszystkim, |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:53. |