Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Twoj Nocny Koszmar 21-05-2006 13:01

Drazowi nie idzie na wojnie i sie wyzywa poprostu na lowlvlach :]

Qba =] 21-05-2006 13:46

O czym wy mowicie ?
Przez ostatni okres Wanted woziło się po serwie, opozycyjne gilidie się wypłacały albo siedziały w pz, a Wy po 3 dniach ich powrotu i dwóch partyzanckich akcjach mówicie, że to koniec Wanted, a Draz przegrał wojne.
Prawda jest taka, że kiedy piszę tego posta to oni expią, a nie Nord~, Boom~ i spółka...

Drazharm 21-05-2006 14:26

Psy maja to do siebie, ze najwiecej szczekaja jak sa uwiazane albo zamkniete w klatce.

Wyjdzcie lamusy do open battle i zobaczymy kto zostanie zywy jak kurz opadnie.

Nosso Mc'Furry 21-05-2006 14:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drazharm
Psy maja to do siebie, ze najwiecej szczekaja jak sa uwiazane albo zamkniete w klatce.

Masz racje psie.

Cytuj:

OMG... Tylko wy sie wyplacacie my nie mamy takiej potrzeby.
Zobaczymy jak dlugo jeszcze udadza wam sie mass logi, jak widac duzo osob w wanted sa retired, ale nie dlugo wracaja do gry ;-)
Nosso mam nadzieje, ze zobacze Cie na nastepnej akcji, albo znow bedziesz mial lagi.
A ty Raul skoncz pierd**** z tym pokaz swoja twarz etc. Bede chcial to sie ujawnie, chociaz Ci bardziej sprytni juz dawno sie domysleli kto ja jestem.
Na tej wojnie jestem wiecej aktywny niz ty ;)

Mrok 21-05-2006 14:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111
Ty myslisz ze my sie juz poddalismy ? ehhe to chyba nie znasz wanted. To dopiero poczatek ;-)

Jak czytam to co piszecie o lojalnosci to mi sie srac chce -.-

Nie no ludzie skąd wy się bierzecie?.Ty tchórzu,jecze nie tak dawno to w Kazrordoonie z Kiksem to kawały o Drazharmie opowiadaliście.Byłeś wielkim zwolennikiem Szwedów a teraz?.No w Wanted byłeś nie tak dawno.Bo kiksu nie gra już tym charem to trzeba było głupa udać,że ty za Wanted:D :D Tak Twój wielki dowódca Kiksu nie gra,to trzeba komu innemu sie podlizać.
Mr.Sir Kiks.

HAIL LUBAN

Twoj Nocny Koszmar 21-05-2006 14:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Radzikk

09:31 Drazharm: powiedzialem PLAC i nie chciales zaplacic
10:21 Drazharm: ja zawsze daje szanse na zaplacenie
10:21 Drazharm: zanim zabije
Comment: PA :D.

mam nadzieje ze Tobie tez dadzą szanse na zapłacenie , Draz

Nosso Mc'Furry 21-05-2006 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Twoj Nocny Koszmar
mam nadzieje ze Tobie tez dadzą szanse na zapłacenie , Draz

Nie ma mowy :D

Mr Tegax 21-05-2006 15:02

Ich verstehen nicht ! :'(

Hail _/

Anty Cors 21-05-2006 15:25

Cors tak jak Cię szanowałem, tak teraz przestałem ;/ Jesteś dla mnie zwykłym frajerem :/ Mieszkamy w jednym mieście i osiedla koło siebie ! teraz Ty nie zapomnij mnie exivować ale na RL :) Czemu zabiłeś Xaven Enth ?? Z nudów ? Neutral był, a że zna kilka osób z Wanted to co? Zabij Hega on lubi Urbexxa... kur*a ale ty jesteś żałosny -.-"

Mr Tegax 21-05-2006 15:35

Hmmm .... Cors to Cors . Z drugiej strony mu sie nie dziwie, kiedy on ostatnio wylazl z pz?J ak mu juz sie przydaży szansa to z niej korzysta i zabija 40-ste lvle.

Pozdro .

Nosso Mc'Furry 21-05-2006 15:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mr Tegax
Hmmm .... Cors to Cors . Z drugiej strony mu sie nie dziwie, kiedy on ostatnio wylazl z pz?J ak mu juz sie przydaży szansa to z niej korzysta i zabija 40-ste lvle.

Pozdro .

Ty mam nadzieje ze juz ustales w kolejce do skasowania? :)

Anty Cors 21-05-2006 15:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mr Tegax

Pozdro .

eh, odezwał się zabijaka 100lvl ^^ Tegax, oj Tegax, płacisz, wracasz :/ Co ty robisz wogóle? :/ nie przepadam za Tobą lecz szanuje za lojalność dla Abu~ Ale razem z Denkiem powinniście dojść do NG ^^ Denek jest z Poznania ! Więc powinien być dla nich loyal until the end -.^

fea_umarth 21-05-2006 15:41

Cytuj:

a co juz masz nowego bota?
najwecej hackow po updatach wiec jak tam sobie chcecie

Kolton 21-05-2006 17:21

Ta Draz zabija lowlevele z Sulechowa i zbiera fragi ciekawe kiedy bana dostanie chuj go strzeli po 3 banie bedize spokoj.

Twoj Nocny Koszmar 21-05-2006 17:33

haha śmiałbym sie jak by Draz dostał delta :s:evul:

Kolton 21-05-2006 17:35

a ja bym sie obsrał po szyje :D

Raul de Azura 21-05-2006 18:46

Cytuj:

Tak chcesz open battle? A co nas to obchodzi co Ty chcesz? Zginiesz w taki sposob jaki my sobie wybierzemy.

Hail the Fangorn

Eldyn 21-05-2006 19:03

El Drazito pekito

draz powiedziales ze moje fragi to nie fragi
twoje to naprawde noobo mordo bicie :)
wiesz ze dla ciebie sie nie liczy gildia tylko twoj old team z wojny jak kampiles reszta to zywe tarcze

-Ludzie z sulechowa musza ginac zato ze sa z sulechowa dla mnie to jest smieszne pokazujesz im jaki drazharm jest cudowny ?

@wishu czy jak ty tam masz
osatnio jak zabijalem bylo ich 10+ tylko ze drago i abu bali sie mnie bic :) napewno napisza ze to nie prawda teraz beda kozaczyc bo draz dal im bota mam nadzieje ze was pochakuja dzieki temu wynalazkowi

a co do tej wojny to jak dla mnie moze byc przegrana liczy sie dobra zabawa
narazie daje sobie spokoj bo ujotow zabraknie na kozakow :)

a co do reszty wanted kiedys zrozumiecie jaki Aleksy jest spoko GOSC :)
Stary dof tez z nim kiedys trzymal :) i patrzcie jak sie odplaca a jesli jestescie z nim dla kasy to i tak nic nie dostaniecie :) no chyba ze wyblagacie tak jak !!!!

tibia zone 21-05-2006 19:16

Czemu Melon odszedł z BF?

Drazharm 21-05-2006 19:17

wiesz czemu nam sie nie ukladalo? bo ty i sathan nie robicie nic innego poza PA zeby sprzedac co wyje_biecie za rl kase byc miec na ziolo. dac wam expic do 120+ to byloby samobojstwo, 4 gosci na 2 charach, 8 pluc, sam pale nalogowo i wiem jakby to sie skonczylo z wami tu >.<
dobrze wam bylo u nas i w dupe wchodziliscie komu mogliscie byleby sobie zapewnic kolejny dzien jako wanted na PA. o ironio poszliscie do ludzi ktorzy was wczesniej ubili, jak zbity pies ktory wraca do pana gdy zglodnieje.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:27.