![]() |
nom ta bitwa w porownaniu z poprzednimi byla naprawde konkretna :D wreszcie nie bylo to 20+ z Ab~ na 10- z Vision :P
|
Gz
Dzisiaj około godziny 9:00 Imargam wbił upragniony 200 LVL !!!! :cup: :cup:
GZ DLA NIEGO !! GOGOGOGOO 300 |
Nastepny bedzie Czipsu... Ale ostatnimi czasy dosc czesto pada ;< Aha, Taifun Devilry 273 lvl.
|
NOm nice...
|
jaki jest wynik wojny?
|
xDD
Wynik wojny 21:21.
|
Jeśli kogos to obchodzi to powracam na furorke. ;d
|
;o
Kapucha na jakim nicku :> ?
|
emano!
ja jestem nowy na furorze i chcialbym aby ktos mi powiedzial kto tu sie liczy na tym swiecie i ogolnie historie serva w skrocie :P a kto sie liczy to narody i nicki :P, z gory dzieki za pomoc :) |
;/
Siemanko ! Na furorze przewaga Br jest ogromna a dowodzi nimi gildia brazylijska Duskiness , ich liderem jest Taifun Devilry .
|
a jak tam Polacy sie trzymają?
|
Przyznaje racje, dziś pewien venezuelczyk (jeden z licznych tutaj) ukradł mi mpa i sova z domq... napisał że mi ichb nie zabierze:(((((((((((((
|
Cytuj:
|
@up
najlepiej to wogule nikogo nie wpuszczac do domku, takie jest moje zdanie... |
@2up
sam jestes idiotą skoro myślisz że napisałem prawdę HAHAHAHHAAHA owned. @up wiem co robic a co nie ;) btw. Spaaw 21:23:47 stracilkes mpa i sov? OOOOOOOOWNED XD |
lol no to ladnie :p
|
;o
Spaaaaaaaaaaaaw Owneeeeeeeeeed!!
|
Ma ktoś jakieś stare filmiki z wojen na furorze??Chętnie bym pooglądał 8o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
;( stare filmiki pousuwane <rapidshare.de> This file has been deleted. Reason: No download for a longer period. Inactivity-timeout exceeded. da sie skądś te filmiki pościagać?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:12. |