Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Wydarzenia Z kyry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80952)

Elvors 29-11-2006 21:05

Humm...

No niech sobie walczą z mo murdą,osobiście chciałbym zobaczyc ss all członków guild jak na deafult jest napisane "Pokonamy Fale";d Widze że rozmowa na forum za bardzo się nie klei tak więc proponuje sonde 3 osób których najbardziej respektujecie na serv.
1.Abo~
2.Nonix~
3.<niewiem>xDD

Wybrałem tych panów gdyż oni nie patrza co kto gdzie jak?na*******aja odrazu i sraja na konsekwencje.Nie respektuje Mootha gdyż wg mnie ten czlowiek nie ma rl zycia on na*******a przed tym komputerem non stop.Nic tylko exp.A przeciez nie lvl czyni czlowieka.Z góry mówię że to jest moje zdanie i proszę bez zbędnych komentarzy ^.-

Kretek1509 29-11-2006 22:07

ja nie wiedziałem żeby kogoś bili :P przynajmniej nie bili mnie.

Do najwiekszych PA na servie z całą pewnością zaliczyłbym :
Garlerdon
Garlerdon

i jeszcze

Garlerdon

-.- bardziej poj*** kolesia nie widziałem

Mam nadzieje że Mo Murda przegra wojnę. Wole żeby servem rządzili swe?br? niż tacy polacy.

~~AnpeR~~ 29-11-2006 22:14

Jak wygra :P obojetnie kto byle nie polacy to chyba skusze sie na powrot do gry :D

Zen 30-11-2006 00:02

czemu xolo sprzedajesz chara?
http://www.allegro.pl/item145854799_...er_warto_.html
czy to twoje? ;> bo mi sie zdaje ze w 99.9% twoje xD
Powiodzenia nowy ownerze xD, teraz 3/4 100 lvli to nowi ownerzy ;)
pozdr

pCz 30-11-2006 10:21

Jaka wojna?_O
Na serweir jest wzgledny spokoj - a tu z jakas wojna wylatujecie.
Ktos na tibi.com rzucil jakis tekst o wojnie- ale nikt sie pod tym niepodpisal.
I tyle. tutaj tez niewidze by ktos z 'wyzszej pulki' wypowiedzial wojne komu kolwiek.
So... o czym mowicie? ;o
pozdro.

z3n3k 30-11-2006 17:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elvors (Post 1104082)
No niech sobie walczą z mo murdą,osobiście chciałbym zobaczyc ss all członków guild jak na deafult jest napisane "Pokonamy Fale";d Widze że rozmowa na forum za bardzo się nie klei tak więc proponuje sonde 3 osób których najbardziej respektujecie na serv.
1.Abo~
2.Nonix~
3.<niewiem>xDD

Wybrałem tych panów gdyż oni nie patrza co kto gdzie jak?na*******aja odrazu i sraja na konsekwencje.Nie respektuje Mootha gdyż wg mnie ten czlowiek nie ma rl zycia on na*******a przed tym komputerem non stop.Nic tylko exp.A przeciez nie lvl czyni czlowieka.Z góry mówię że to jest moje zdanie i proszę bez zbędnych komentarzy ^.-

Czemu niby Abo ma byc respektowany na Kyrze skoro przegrał wojnę (jeżeli można to nazwac wojną) i on praktycznie już nic nie może.

Elvors 30-11-2006 19:55

Dlaczego respektuje Abo?Przykladem jest np moj kolega ktory mial u niego pro.Ziomek niezdazyl skula wlaczyc a abo juz przylecial.nie pisal zeby przestal tylko odrazu wpierdol to ze przegral wojne ktorej praktycznie nie bylo nie jest rzecza przez ktora nie moge go respektowac.Pozatym to wporzo swe. ;]na dodatek nie sharuje ;d ale nonix tez jest kozak pierdoli go jakis moothonost czy jacys inni frajerzy i to mi sie podoba

Gedd 30-11-2006 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez z3n3k (Post 1105018)
Czemu niby Abo ma byc respektowany na Kyrze skoro przegrał wojnę (jeżeli można to nazwac wojną) i on praktycznie już nic nie może.

Strach przed kims silniejszym nijak sie ma do respektu.

Lenrock 30-11-2006 20:16

abo nie sharuje buahahaahaha dawno sie tak nie usmiałem :D

Ebalusia 30-11-2006 21:22

Ja na serwie szanuje wszystkich :D

a w szczególności :

Arystos
Nonix Dark
Mesmeroo

Moja zdanie:D

Elvors 30-11-2006 22:11

Gedd a ty już kończysz z kyrą?Szczerze mówiąc oglądajac film padającego Moothonosta przystworzył mi wiele zabawy.Lenrock mówie że Abo nie sharuje bo do tej pory gdy ktoś znim rozmawiał cały czas jest jeden owner i odziwo zawsze wie o co chodzi...zbieg okoliczności prawda?... chyba wpadłem na trop Mootha Mooth ma na imie Krzys prawda?a nazwisko podejrzewam Kononowicz...NIE BEDZIE NICZEGO,SIE ZROBI SIE! :D hueheuheue

Lenrock 01-12-2006 00:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elvors (Post 1105468)
Gedd a ty już kończysz z kyrą?Szczerze mówiąc oglądajac film padającego Moothonosta przystworzył mi wiele zabawy.Lenrock mówie że Abo nie sharuje bo do tej pory gdy ktoś znim rozmawiał cały czas jest jeden owner i odziwo zawsze wie o co chodzi...zbieg okoliczności prawda?... chyba wpadłem na trop Mootha Mooth ma na imie Krzys prawda?a nazwisko podejrzewam Kononowicz...NIE BEDZIE NICZEGO,SIE ZROBI SIE! :D hueheuheue

pierwsza zasada do bezpiecznego sharowania to wymiana informacji między ownerami, więc gdyby sie nimi nie wymieniali abo dawno miałby bana/deleted

0lik 01-12-2006 10:10

Herineey http://img208.imageshack.us/img208/8...tionownar6.jpg

paior 01-12-2006 10:15

na kyrze war ... ;]

Lenrock 01-12-2006 13:35

mo murda vs family guys, wojna zaczela sie po tym jak geo zabil heriego. ale co to za wojna jak fg sie nie bedzie logowac tylko od czasu do czasu robic masslogi?

Cariel Da'Rose 01-12-2006 14:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenrock (Post 1106023)
mo murda vs family guys, wojna zaczela sie po tym jak geo zabil heriego. ale co to za wojna jak fg sie nie bedzie logowac tylko od czasu do czasu robic masslogi?

Szczerze to gówn.o Wiesz :)
Zreszta czas pokaże

Skibo 01-12-2006 16:12

Narazie FG vs MM 1:0

Ciekawe kto next ;d

Lenrock 01-12-2006 17:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cariel Da'Rose (Post 1106078)
Szczerze to gówn.o Wiesz :)
Zreszta czas pokaże

to jak niby jest? oświeć mnie

Cariel Da'Rose 02-12-2006 13:37

napewno przytoczyles tą wojne myrmidans VS last stand , w wakacje to bylo, ponthues, gandamir, geo,patteh i pewnie ktos more z Myr. byli na wakacjach i niemogli sie praktycznie logowac, a teraz jest ich wiencej i co najwazniejsze niemaja nic do stracenia ^^ i w gildi niema juz noobow ktore padaly na 2 hity (50lve~ z myrmidans) i tylko myrmidans fragi traciło... 6:1 bylo bodajże ale wiesz last stand ubilo paru 50-70 a myr. 126 :p

Anyways czas pokaze

Lenrock 02-12-2006 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cariel Da'Rose (Post 1107646)
napewno przytoczyles tą wojne myrmidans VS last stand , w wakacje to bylo, ponthues, gandamir, geo,patteh i pewnie ktos more z Myr. byli na wakacjach i niemogli sie praktycznie logowac, a teraz jest ich wiencej i co najwazniejsze niemaja nic do stracenia ^^ i w gildi niema juz noobow ktore padaly na 2 hity (50lve~ z myrmidans) i tylko myrmidans fragi traciło... 6:1 bylo bodajże ale wiesz last stand ubilo paru 50-70 a myr. 126 :p

Anyways czas pokaze

tak przytoczyłem, ba, brałem udział w wojnie, po stronie last stand. patteh i geo sie nie logowali? hehe dziwne bo to oni w nocy atakowali membersów ls gdy expili .) w ogóle nie wiem dlaczego twierdzisz, że ja mówiąc, że wojna zaczeła się od zabicia herineya, pier. dole głupoty

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:39.