Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82440)

Eny the Noob 21-10-2006 15:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hemp Gru (Post 1040418)
joixazi, fast'molt, fast'keff, izmoks, kseniks, elmo blackknight, gex darkblade to ze starej wojny zorros vs rom, a od czasów Fag vs Rom tylko 1 osoba wypłaciła się z piratów jakiś 60 sorc.

Gex Darkblade sie wyplacil.

Gotic Roma 21-10-2006 15:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smichael (Post 1041142)
ALE KOLEGO ty jestes uber mastah pvp itp po update w open battle liczy sie ilosc osob 0 skilla a ciekawe jak RoM Outnumered ma lac tych 160 knightow pomysl zanim cos zajebiesz a FoR ' wygrał ' war tylko dlatego ze Liam Byl nie aktywny to wszystko co mialem do powiedzenia KTHXBYE

nieaktywny
"Nie" z przymiotnikami piszemy łącznie.
A mozna wiedziec co to sa sneaky?:D
Bo ja nie w temacie.
Oczywiscie oprocz tego, ze sa to węze :P

^^FERFI^^ 21-10-2006 15:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Endin (Post 1041123)
Jakaś akcja jest. Mailus z Barbariansami exivują liama i zevsa i polecieli na banshee quest. O co chodzi i co sie dzieje?

Żadna akcja, chłopaki banshee questa robia a ta exiva to tak dla jaj :)

Sesef 21-10-2006 16:02

Cytuj:

ALE KOLEGO ty jestes uber mastah pvp itp po update w open battle liczy sie ilosc osob 0 skilla a ciekawe jak RoM Outnumered ma lac tych 160 knightow pomysl zanim cos zajebiesz a FoR ' wygrał ' war tylko dlatego ze Liam Byl nie aktywny to wszystko co mialem do powiedzenia KTHXBYE

Powiedz mi, a czemu nie expił wtedy kiedy mógł. Bo fast przez 2 miesiace wakacji zrobił więcej niż liam czy ozur przez poprzednie 10 miesięcy

Doneq 21-10-2006 17:57

HIAEHAIEHIAHEIAHEIAEHIAEHAIE
I tak wszyscy pojdziedzie do piekla.
HIEAHEIAHEIAEHAIEHA

Dadi 21-10-2006 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doneq (Post 1041338)
HIAEHAIEHIAHEIAHEIAEHIAEHAIE
I tak wszyscy pojdziedzie do piekla.
HIEAHEIAHEIAEHAIEHA

dobrze powiedziane, BRACIE ~!

Kosher Pig 21-10-2006 18:57

Cytuj:

Myślisz że przed updatem było inaczej? Otóż nie, bo obie strony używały botów.

@Gotic Roma: atak znienacka, np w formie masslogu, kiedy kilka postaci nagle się loguje żeby ubic jakiegoś nieszczęśnika.
Mam nadzieję że wytłumaczyłem.

/Kosher Pig

Smichael 21-10-2006 19:24

tak tak

bylo zupelnie inaczej 10 ludzi z dobrym skillem mogło wymiatac
teraz banda noobow strzela z sd i sorce sie skladaja bardzo szybko...
a co do fasta to jest still naub x)
a ty fleyerze po co czepiasz sie szczegółow mam ci pokazac zaswiadczenie o dysgrafi i dyslekcji?

Smichael 21-10-2006 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gotic Roma (Post 1041169)
nieaktywny
"Nie" z przymiotnikami piszemy łącznie.
A mozna wiedziec co to sa sneaky?:D
Bo ja nie w temacie.
Oczywiscie oprocz tego, ze sa to węze :P

aha Waz to snake a nie sneak

Eny the Noob 21-10-2006 19:36

Cytuj:

Co ma PvP do jego wypowiedzi? Wiesz co to jest m-walling? Skille sa caly czas potrzebne, chocby do m-wallowania. RoM outnumbered? - jak sie daje komu popadnie to tak sie konczy - reszta sie wyplacila (Dekos, Kajzezoze, Van Tristan..)

I to jest SNEAK, a nie SNAKE.

Shadows 21-10-2006 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smichael

LMFAO! powodzenia jezeli chcesz wygrac open majac 0 skila, co za debil.
zevsowi nikt nie kazal sie wbijac w noobków i samemu sie dac strapowac, wiadomo ze to dobry gracz ale akurat wtedy zjebal, i nie masz co go tlumaczyc.
poza tym w*****a mnie gadanie "outnumbered". gówno prawda,
jezeli jest was naprawde mniej, i nie widzicie dla siebie szans, sprawa jest prosta
nie wychodzicie na open. i tak zrobil rom x razy... a liam byl miech nieaktywny bo swiadomie zabijal noobów, zeby go fag nie polozyl.
btw. te cale "wakacje romu" to tez smiech na sali...niby gdzies byli na wakacjach ODPOCZAC OD TIBIJI!11 a tak naprawde walili PG na saphirze. co za róznica?
fag lepiej wykorzystal wakacje od nich, co w nastepstwie dalo im przewage w wojnie -> wyplacanie sie romu -> przewaga liczebna.
"to wszystko co mialem do powiedzenia!1 KTHXBYE >.>

Sesef 21-10-2006 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smichael (Post 1041500)
tak tak

a ty fleyerze po co czepiasz sie szczegółow mam ci pokazac zaswiadczenie o dysgrafi i dyslekcji?

Takie zaświadczenie nie uprawnia Ciebie do robienia błędów, jak masz tym problemy zainstaluj FF 2.0 albo spellcheckera do starszej, i się może nauczysz.

Corsair 21-10-2006 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smichael (Post 1041500)
tak tak

kolego dyslektycy znaja zasady ;-) bo sam nim jestem

"cwiczenie czyni mistrza"

@topic
za tydzien nie bedziemy wiedziec kto z kim :<

Smichael 22-10-2006 09:09

OMG UALLNOOB2KPLS

jeden blad zrobilem i to w sumie malo znaczacy i sie podniecasz a ty shadow czy jak ci tam w kazdym mac razie pedalskie imie uja wiesz o tibi i jesli fag ma jakiegos skilla i w ich open battlach nie ma chaosu to jestes naprawde PO******* ROM _/

Gotic Roma 22-10-2006 09:29

@Up
Cytuj:

Zrobiles jeden blad, ale kurna, 0 skilla?Da sie mie minimum 10 skilla, jezeli Ci nie wiadomo.
@Jescze baardziej up
DObra, pomylilem sie z tymi "sneakami" i "snake".To sie wiecej nie powtorzy:<
@W pizdu up
No to dalej nie rozumiem roznicy miedzy sneakiem, a masslogiem.
Wychodzi na to, ze jedno i drugie to jeden pies...A moze jestem glupi?
No to napewno, ale nie az tak;<

Hemp Gru 22-10-2006 09:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smichael (Post 1042148)
OMG UALLNOOB2KPLS

jeden blad zrobilem i to w sumie malo znaczacy i sie podniecasz a ty shadow czy jak ci tam w kazdym mac razie pedalskie imie uja wiesz o tibi i jesli fag ma jakiegos skilla i w ich open battlach nie ma chaosu to jestes naprawde PO******* ROM _/

Jeżeli fag jest chaotyczny na open battle to jaki musi być rom skoro przegrywa któryś tam z kolei open ?

Eny the Noob 22-10-2006 11:19

Darkness Sixis hacked :)
Konuwed hacked :)

RoM 4ever _/

drizztpl 22-10-2006 12:06

szkoda Sixis :(

Dister 22-10-2006 12:10

No może trochę go szkoda :p
Ale Konuweda nie ;]

Hemp Gru 22-10-2006 12:18

szkoda tylko że to sam rom go ich shakował bo chcieli sie wypłacić : (

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:37.