![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
"Nie" z przymiotnikami piszemy łącznie. A mozna wiedziec co to sa sneaky?:D Bo ja nie w temacie. Oczywiscie oprocz tego, ze sa to węze :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
HIAEHAIEHIAHEIAHEIAEHIAEHAIE
I tak wszyscy pojdziedzie do piekla. HIEAHEIAHEIAEHAIEHA |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Gotic Roma: atak znienacka, np w formie masslogu, kiedy kilka postaci nagle się loguje żeby ubic jakiegoś nieszczęśnika. Mam nadzieję że wytłumaczyłem. /Kosher Pig |
tak tak
bylo zupelnie inaczej 10 ludzi z dobrym skillem mogło wymiatac teraz banda noobow strzela z sd i sorce sie skladaja bardzo szybko... a co do fasta to jest still naub x) a ty fleyerze po co czepiasz sie szczegółow mam ci pokazac zaswiadczenie o dysgrafi i dyslekcji? |
Cytuj:
|
Cytuj:
I to jest SNEAK, a nie SNAKE. |
Cytuj:
zevsowi nikt nie kazal sie wbijac w noobków i samemu sie dac strapowac, wiadomo ze to dobry gracz ale akurat wtedy zjebal, i nie masz co go tlumaczyc. poza tym w*****a mnie gadanie "outnumbered". gówno prawda, jezeli jest was naprawde mniej, i nie widzicie dla siebie szans, sprawa jest prosta nie wychodzicie na open. i tak zrobil rom x razy... a liam byl miech nieaktywny bo swiadomie zabijal noobów, zeby go fag nie polozyl. btw. te cale "wakacje romu" to tez smiech na sali...niby gdzies byli na wakacjach ODPOCZAC OD TIBIJI!11 a tak naprawde walili PG na saphirze. co za róznica? fag lepiej wykorzystal wakacje od nich, co w nastepstwie dalo im przewage w wojnie -> wyplacanie sie romu -> przewaga liczebna. "to wszystko co mialem do powiedzenia!1 KTHXBYE >.> |
Cytuj:
|
Cytuj:
"cwiczenie czyni mistrza" @topic za tydzien nie bedziemy wiedziec kto z kim :< |
OMG UALLNOOB2KPLS
jeden blad zrobilem i to w sumie malo znaczacy i sie podniecasz a ty shadow czy jak ci tam w kazdym mac razie pedalskie imie uja wiesz o tibi i jesli fag ma jakiegos skilla i w ich open battlach nie ma chaosu to jestes naprawde PO******* ROM _/ |
@Up
Cytuj:
Zrobiles jeden blad, ale kurna, 0 skilla?Da sie mie minimum 10 skilla, jezeli Ci nie wiadomo. @Jescze baardziej up DObra, pomylilem sie z tymi "sneakami" i "snake".To sie wiecej nie powtorzy:< @W pizdu up No to dalej nie rozumiem roznicy miedzy sneakiem, a masslogiem. Wychodzi na to, ze jedno i drugie to jeden pies...A moze jestem glupi? No to napewno, ale nie az tak;< |
Cytuj:
|
Darkness Sixis hacked :)
Konuwed hacked :) RoM 4ever _/ |
szkoda Sixis :(
|
No może trochę go szkoda :p
Ale Konuweda nie ;] |
szkoda tylko że to sam rom go ich shakował bo chcieli sie wypłacić : (
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:37. |