![]() |
@ Berger
Jesli to Berger ktorego znalem, to dziwie sie ze bawisz sie w adwokata tego ... nawet trudno znalesc epitet dosadnie okreslajacy ta kreature czyt. Kashriusa.To ze ten tchorz potrzebuje kogos, kto by go na forum bronil to nic dziwnego, ale zebys Ty sie tego podjal?;( Bo wszyscy sie ze mna zgodza, ze jest tchorzem skoro nie umie samodzielnie z dziewczyna spraw zalatwic i potrzebuje do tego kolka wzajemnej adoracji na ventrillo. Na Twoim miejscu Maciek jakbym Go trzasnal w pysk to polecial by jak piosenka. xD |
16:59 You see a dead human (Vol:10). You recognize Bezok. She was killed by Chealino.
|
Wojne mozna uznac za zakonczona :( to juz nie jest wojna
|
Cytuj:
|
to już raczej koniec , pa przeciw polakom czas zaczac .
|
Bezok!
Cytuj:
"...Gdy więc wszystkie sposoby ratunku upadły, Wśród serdecznych przyjaciól psy zająca zjadły...":( |
Czytaj posty wyzej - juz bylo ;pp
|
Cytuj:
|
@up- nie wypowiadaj sie na temat smierci bezoka i odniesieniu do kasha. Wine za smierc bezoka ponosze ja. Jak, to wole nie mowic, ale przyznam ze arc niezle sie zaczilo na niego.
|
fajny ten topic i wogole fajnie tu
|
taa mi terz
|
@Berger & Chris
Jesli chodzi o mnie i o moje zdanie na temat Chrisa to chcialbym wam powiedziec ze zawsze o nim dobrze mowilem choc nigdy go osobiscie nei znalem... Raz nawet w jednej z moich bylych gildii bronilem go na gc przed atakami ze jest zdrajca czy costam w jednej z wojen, nawet poklocilem sie wtedy z jednym kolesiem o to, broniac wlasnie niejakiego Chrisa... Na tym forum raczej nie wypowiadalem swojej opinii na Twoj temat Chris, nie moge jej miec i nawet nie prubuje bo Cie najzwyczajniej nei znam jak sam zauwazyles. Za to wypowiadalem sie na temat Twojego (moim zdaniem naiwnego) podejscia do pewnych spraw i wypowiedzi czlonkow Arcanium. Myslę ze zbytnio im wierzysz i ufasz, a swoją postawę opierasz na tym, ze nic Ci obecnie nie robią, co wiecej zdją sie byc nawet rpzyjaznie nastawieni... Moim zdaniem to iluzja, wydaje mi sie ze Tobą graja i uzywaja Cie do wlasnych celow (zreszta raz przynajmneij uzyli w tej wojnie o czym wiiem napewno ale to niewazne). Zalezy im abys nei meiszal sie w wojne, szczegolnie abys nie pomagal polskeij stronie... Mysle ze Szwedzi sa swiadomi tego ze gdyby rzeczywiscie Polacy staneli rpzeciwko nim jako jednosc to poniesli by sromotna kleske. Stad musza uwazac na ofocjalnie wypowiedziane slowa, stad Rau dostal reprymende od Huxego i Chea - ale wiedz Chris ze Rau nie zostal zganiony bo palnąl cos glupiego , tylko dostal opieprz bo uchylil rąbka tajemnicy jakie naprawde maja nastawienie Arc i Triad do ludzi nie bioracych udzialu w wojnie a stanowiących potencjalne zagrozenie. Pomysl o tym i nie mysl ze do czegos Cie namawiam czy cos. To wlasnie ostatnia sprawa ktora chcialbym poruszyc - szanuje Twoje zdanie i skoro nie chcesz walczyc to jest Twoja sprawa. Co wiecej Ty i tlyko Ty poniesiesz tego dobre lub zle konsekwencje wiec Ty i tylko Ty masz prawo o tym decydowac. A jak bedzie w przyszlosci, czas pokaze. |
Panowie. Śledze waszą rozmowę od kilku dni. Jedyne co nasuwa mi sie na mysl to to, ze jestescie jak nasz parlament. Kazdy niby chce powiedziec cos madrego, ale tylko po to zeby podlizac sie innym i pokazac "jaki to on jest nadry" i co?? i chu** z tego wynika. A dla czego?? Bo zamiast skupić sie na rozwiazywaniu problemów, to wy skupiacie sie na tym, zeby dokopac komus. Dość tego do jasnej cho****!! Naprawde nie widzicie tego, ze ktos oddaje całą swoja dusze dla swoich ideałów?? Poświeca swój czas (chociaz juz nie gra) na to zeby jego przyjaciele mogli w spokoju cieszyc sie z gry. Mówie teraz o Maćku. Jest w pewien sposób oczerniany. Naszczescie sa tacy ludzie którzy wierzą w jego najszczersze chęci. Wierza w czlowieka który jest gotów poświecic dla nich bardzo, ale to bardzo dóżo nerwów po to aby jego przyjaciele (bo berger jest przyjacielem dla wszystkich którzy go znaja) mogli w spokoju cieszyc sie grą, zdobywanie lvl, skili, chodzeniem na hunty i lootowaniem najróżniejszych itemów. Teraz moge mówic tylko w swoim imieniu i tak zrobie.
Maciek!! Zawsze kiedy miałem problemy w tibii, mogłem na ciebie liczyc, w kazdej chwili, nie wazne czy expiles, czy skilowales, czy robiles questa, przybiegales mi z pomoca. Pamietam nawet jak kiedys żuciles sie na palka kilka lvl wyzszego od siebie, zeby mnie obronic przed jego atakiem. Ryzykowałes dla mnie swoja postacia na która tak ciężko sam pracowałeś ( i chce tu podkreślić, SAM) przez długie tygodnie. Wiem, ze ludzi takich jak ja było w twojej tibijskiej karierze wilu i jestem pewny, ze oni tez o tym pamietaja. Che powiedziec tylko jedno. Maciek dziekuje Ci za wszystkie chwile które spedzilismy razem przy klawiaturze, dziekuje Ci za wszystkie nerwy którze straciles przez takiego n00ba jak ja, dziekuje Ci, za to ze zawsze moglem na Ciebie liczyć. MACIEK DZIEKI ZA TO, ŻE MOGŁEM CIE POZNAĆ. nigdy Cie nie zapomne, chociaż nigdy nie rozmawiałem z Tobą twarzą w twarz. Przyjacielu! życze ci wszystkiego najlepszego!! Łychaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! |
@ naro - a co ztego bylo do mnie?;p
@bandzioch - pamietam cie dawno nie gadalismy thx za opinie o mnie mam nadzieje ze takich osob jest naprawde wiecej. u made me cry :) pozdro berger(former-Bentero, Sir Grodek , lukasz zaras) |
Cytuj:
Za to z opinia bandziocha na temat Ciebie w pelni sie zgadzam, bo sam doswiadczylem Twojej pomocy o czym wiesz i co czasem wspominam :) Wiem ze dobry z Ciebie ludek :p |
@ Bandzioch
Czytajac Twoj post normalnie sie wzruszylem. xD Jednakze przyznaje Ci racje ja tez znalem Macka od takiej dobrej i szlachetnej strony. Dlatego wlasnie to co wypisywal w ostatnich dniach tak ostro krytykowalem,bowiem absolutnie nie pasowalo mi to do jego osobistej postawy. Obłuda i spryt to dwa najważniejsze składniki inteligencji głupców, Berger wie, bo zawsze byl nie glupi, ze dla dobra sprawy i przyjaciol mozna poswiecic wiele, ale wszystko ma swoje granice. W wytykaniu bledow nie ma nic zlego, bo przeciez kazdy czlowiek je popelnia. "...Wojna toczy się czasem tak, jakby ludzie nie mieli pojęcia, co to sprawiedliwość. Mozna miec szlachetne powody do prowadzenia wojny, ale nie zawsze trzeba uzywac zatrutych strzal..." Wlasnie to co zamiescilem w cytacie, bylo na tej wojnie duzym bledem. |
"Oryginalnie napisane przez Naro Pokaż post
Ciebie walą w dupe tylko ze masz dziursko juz tak wyjechane ze nawet tego nei czujesz bo sie przyzwyczailes..." tutaj wcale nie wyrazasz opinii =p sam sie blakasz w swoich pogladach, moge jedynie powiedziec, ze ty tez mi zwisasz o powiewasz. Broniles mnie super :)) love you mate~ |
a mnie bandzioch pamietasz ;PP ??? Do bentero : pisz jak masz sprawe to pisz na vrell [ my pall ] jesli jeszcze nie wiesz :) smok zadko online wiec wiesz :) . Co do wojny moglismy sie tego spodziewac Duzo mowilismy a gowno robilismy taka prawda ;/ Chcialem pomoc MM ale huj on nie chcieli wiec teraz maja ;) To tyle :) BYe BYe MM + troche polakow :)
Teraz to sie dopiero zacznie lizanie dupy :) . A tak przy okazji wczoraj jak mnie Kolt~ bil to za 20 padl od xalina :) huhuhu |
Cytuj:
-.- & <3 Bentero padl, poniewaz sprytne ludziki z Arc myslaly ze Berger zaglada na tego chara i nim gra - inaczej mowiac, mieli nadzieje ze go to zaboli xD Walczacy padl za przeszlosc i za niedawne pkowanie.. no i mial rs'a. mam tylko nadzieje ze Arc nie zabiera sie za cala moja gildie... hie hie hie naiwny jestem ? signed, maciek |
@smok - ja i bentero to juz 2 rozne osoby. po 2 ja gadalem z toba wczoraj.
@MM- tak napisalem by z forum nie wyszlo ze masz ze mna powiazania. Mialem jakis cel by tak napisac ale.... Twoja wola, nie bylo to niezamierzone dzialanie z mojej strony. @barb- ja dalej jestem dobry i szlachetny:) iw ywalcze moim ziomkom i polakom to tu na iridi to co obiecalem albo rpzynajmniej bede sie starac:) @Naro + bandz~ THX :* |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:45. |