![]() |
Cytuj:
Ziom nie znam cie , ale większymi pa sa Silent Sam etrius powiedzial ze idzie na silent tylkoi po to zebu bic polakow . Inni z Silent pisali ze wykurza polakow , vene i innych z serva więc chyba teraz wiesz kto jest pa ? |
No ostro pojechaliście , BRAWO TAK TRZYMAĆ CHŁOPCY XD
|
Cytuj:
Co do tego ze wiekszymi PA sa Silent zgadzam sie w 100%, wystarczy ze custela tam jest, to swiadczy o wszystkim. a co do Etriusa, to sie mylisz, nie poszedl do silent po to zeby "bic wszystkich polakow" bo jesli chodzi o narodowosci to jest on tolerancyjny(znam go sporo czasu, niejeden raz mi pomagal bezinteresownie, a wiedzial ze jestem z Polski),a poszedl do silent glownie dlatego zeby bic Pine bo go nie nawidzi.A jeśli chodzi o polakow o ktorych pisal na forum to nie mial na mysli wszystkich polakow tylko tych ktorzy zostali odhuntowani i sa w EoD. PS. Nie bronie go, bo zdradzil Kala wtedy gdy Kal go najbardziej potrzebowal, ale chcialem sprostowac Twoją wypowiedz. Pozdrawiam, :evul: Elmajster:evul: |
Male sprostowanie Tot, jeden nie padl od comba naszych ;p
|
no to ja juz nie mam pytan.. :p
|
Właśnie sprzedałem Fisala na allegro, więc jakby co to od teraz gra nim nowy owner, proszę o wyrozumiałość. Przy okazji dzięki wszystkim za miłe chwile spędzone na Xanterze ;) Do zobaczenia :)
|
Mam takie pytanie ( OFFTOP w 100% ): Elmajster, kiedy wracasz do tibii???
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Po maturze.. maj 2007.. PS. a mozesz sie przedstawic..?? Pozdrawiam, :evul: Elmajster:evul: |
@Elminster
Bez obrazy ale wolałbym pozostać anonimowy. ;) EDIT: POWODZENIA NA MATURZE ! ! ! ! |
moze mi ktos napisac liste graczy z jaroslawia grajacych na xanterze?
chodzi mi dokladnie o OSP(osiedle pulaskiego) z gory dzieki |
xD ja tam wole guardie niz xantera
|
Bauns Bauns..omg grubbo jest...pzdr in new 2007 year xD najlepszego ludziska xD zbey wam sie dobrzxe na xancie gralo xD
|
;d
Cya Xantera :P Gra na tym servie jak dla mnie niema sensu ponieważ po hacku z mojego chara nic nie zostalo ani lvl ani eq.Nie wie ktoś kiedy wyjdzie jakiś nowy serv ?Mam zamiar spróbować swoich sil na nowym servie na xancie życzę wam żebyście rozjebali tych silentow i żeby się wam milo grało GOOD LUCK
Your~ 8o |R(O)|P|H||I|>X<8o |
czemu tyle ludzi chce na nowy server nie kumam tego ;p
|
Osp
OSP
[CHAR]Billes Saigo[/CHAR] [CHAR]Helion Prime[/CHAR] [CHAR]Aros Mith[/CHAR] [CHAR]Magus Elok-stysiu[/CHAR] [CHAR]Maurick[/CHAR]( do niedawna) [CHAR]Flan Tind[/CHAR] [CHAR]Nyneq[/CHAR] jw( nie osp) Xantera [CHAR]Maurick[/CHAR] [CHAR]Mystic Healer[/CHAR] [CHAR]Kozak Pal[/CHAR] (old Mystic) [CHAR]Ven Maxir[/CHAR] i wciula reszty h lvle z jw(oprocz tych z osp) [CHAR]Aata Arhari[/CHAR] Arcania 212 MS i ciagle rosnie:D:D [CHAR]Luki Tharion[/CHAR] 120 RP Arcania [CHAR]Ucek Tharion[/CHAR] 100 EK Arcania [CHAR]Dran Arhari[/CHAR] 101 MS Arcania [CHAR]Lolo Volloso[/CHAR] 109 EK Arcania Jak cos jescze sobie przypomne to dopisze:D |
[CHAR]Sergio Tavoc[/CHAR] oraz [CHAR]Harius[/CHAR] dostali hacka.
Nie bede pisał tutaj co na ten temat myśle ponieważ dostałbym warna i szkoda moich nerwów. Po prostu nie mogę pojąć jak można hakować i rokować ludzi ze względu na głupią wojne. |
I jak tam? Teskniliscie moje misie?? jheakuhekuaehaku Ja to kurde mam szczescie.. ledwo naprawilem kompa, miesiac pochodzil i znow zdechl.. teraz mam nowego w miare to powinien lepiej chodzic.. :P
|
Sarevok, żaden komputer nie wytrzymałby gdyby od 2004 nie był wyłączany.
Co do newsów z xantera: humm, nic się ciekawego nie dzieje, silenci z dnia na dzień coraz mniej się logują. Eod expi spokojnie, zabiliśmy Tikapuxa oraz Valette. |
Siemka.
Jestem nowym graczem na Xanerterze , i chcialbym wiedziec jakie tu sa mniejwiecej ceny. I jakby ktos mogl to prosilbym link do tematu w którym moglbym wklejac ss Z góry dzieki! @Edit Nie znalazlem zadnego tematu na ss wiec zalozylem nowy :) plx lookac tam http://www.forum.tibia.pl/showthread...45#post1187545 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:33. |