Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Wydarzenia z Arcani (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=90115)

Aurii 15-01-2007 13:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cibeek (Post 1198843)
jezeli znajdzie sie wiecej takich frajerow jak arowix ktorzy dolaczaja do bech bo mysla ze beda mieli uznianie u espow to nc . a jesli jestescie tacy twardzi to dlaczego nie wyjdziecie na open tylko robicie mass logi :)

niekazdy ma dsl na chacie zeby smigac po tibi bez lagow wiekszosc polskich graczy ma lagi

a Arowix nie jest frajerem to jego sprawa po ktorej stronie stanie

Cibeek 15-01-2007 13:35

lol jest polakiem staje po stronie esp jak to nazwiesz bo dla mnie to frajerstwo :)

Aurii 15-01-2007 13:42

staje po stronie lepszej tak mi sie wydaje
bo jak narazie nie widac zeby dpft mialo wygrac ten war

Cibeek 15-01-2007 13:48

jesli staje po stronie lepszej to stawiasz go w jeszcze gorszym swietle :) mowisz ze nie widac ? a po czy mwidac ze beach wygra po paru fragach zrobionych wylacznie na mass logach ?

Aro aka papa 15-01-2007 13:48

Ucek nigdy z toba nie gadalem i po tym co przeczytalem gadac nie zamierzam...gowno ci do tego po ktorej stronie walcze ale patrzac na takich lamusow jak ty coraz bardziej utwierdzam sie w fakcie ze stoje po wlasciwej stronie.

Rezerwa 15-01-2007 13:52

arowix zrobil tak jak uwaza. Przeczytajcie wszystkie posty to moze wkoncu zaczaicie o co chodzi.

Cibeek 15-01-2007 13:54

nie gadales i nie bedziesz nie gadam z takimi ludzmi jak ty :) dla mnie jestes nic nie wart.. lizales dupe w dpft a jak tylko zaczelo sie cos dziac to wyszedles bo myslisz ze jak padla aata to beach ma wojne wygrana :)

zobaczymy na open jesli wyjdziecie wogole huauhauha :baby:

Rezerwa 15-01-2007 13:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cibeek (Post 1198909)
nie gadales i nie bedziesz nie gadam z takimi ludzmi jak ty :) dla mnie jestes nic nie wart.. lizales dupe w dpft a jak tylko zaczelo sie cos dziac to wyszedles bo myslisz ze jak padla aata to beach ma wojne wygrana :)

o ja pierdo........ ale ty glupi jestes. Szkoda mi ciebie. Jak bys nie widzial to arowix dolaczyl do beach kilka dni przed wojna i zgonem Aaty. Widze ze juz tutaj zaczales rozmowe o aacie. Co ty myslisz ze znasz aate i lukiego na rl to jestes bogie? jestes jakby to powiedziec gownem?:D:D

Aro aka papa 15-01-2007 14:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cibeek (Post 1198909)

Widac twoje IQ rowna sie rozmiarowi buta...ciesz sie ze luki to twoj ziom bo dawno gryzlbys glebe kozaku...szkoda ze wczesniej mi tego nie powiedziales tylko teraz cynisz no ale coz typowe dla takiego frajerstwa jak ty.

A aata padal sporo czasu po tym jak wbilem do beach...dupy nikomu nigdy nie lizalem i lizac nie musze bo wywalczylem sobie okreslona pozycje na serwie kiedy ciebie jeszcze na arcanii nie bylo albo byles low lvlem spamujacym o darmowe itemy w ab.

Aro aka papa 15-01-2007 14:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rezerwa (Post 1198914)
o ja pierdo........ ale ty glupi jestes. Szkoda mi ciebie. Jak bys nie widzial to arowix dolaczyl do beach kilka dni przed wojna i zgonem Aaty. Widze ze juz tutaj zaczales rozmowe o aacie. Co ty myslisz ze znasz aate i lukiego na rl to jestes bogie? jestes jakby to powiedziec gownem?:D:D

word...

;*

Cibeek 15-01-2007 14:02

rezerwa napinaczu internetowy ;] czy ja mowie cos o rl ?
pozatym tak mysle ze jestem bogiem a wiesz dlaczego :> bo nic mi nie mozesz zrobic wlasnie tyle znaczysz na tym serwie xDD taki twardy jestes za monitorem :<?

Rezerwa 15-01-2007 14:06

kur.. koles skoro tak myslisz to zapraszam do melca (masz przeciez niedaleko=]) moze za jakis czas ja wpade odwiedzic ziomow i ciebie takze z mila checia odwiedze :D
zobaczymy kto tu jest tylo twardy przed monitorem

Cibeek 15-01-2007 14:08

powiedz jak bedziesz to przyjde B) tylko wez sobie paru kumpli

Rezerwa 15-01-2007 14:11

a czemu to nie solo? hmmmm....?
co ty myslisz ze zawsze kumple beda w poblizu? pomysl inaczej o zyciu

Cibeek 15-01-2007 14:13

kto mowil ze nie solo.. ja bede solo ;] tylko tobie radze nie byc solo

Aurii 15-01-2007 14:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1198916)

A aata padal sporo czasu po tym jak wbilem do beach...dupy nikomu nigdy nie lizalem i lizac nie musze bo wywalczylem sobie okreslona pozycje na serwie kiedy ciebie jeszcze na arcanii nie bylo albo byles low lvlem spamujacym o darmowe itemy w ab.

racja

@Cibeek
ktos ci naopowiadal bzdur lub sam je wymysliles a teraz uwazasz sie za wielkiego pro

@Rezerwa, Cibeek
z takimi sprawami na pw piszczie bo to nie temat o ziomkach z Mielca i Jaroslawia ...

Rezerwa 15-01-2007 14:19

no to sie bardzo ciesze=] a jesli myslisz ze ja nic nie moge zrobic na tym servie to zobaczysz czy to prawda
tylko nie bron sie juz lukim i aata ok? bo zeby ciebie zrookowac jestem w stanie nawet zjebac moja postac=] to tylko gra wiec wiesz

@up
przeciez to sa wydarzenia z arcani. Koniec z Uckiem wielkim kozakiem :D:D

Cibeek 15-01-2007 14:21

Aurii jesli nie jestem to pokaz mi to na arcani

a rezerwa na ciebie czekam z niecierpliwoscia ;]

Koniec? nie widze konca jakos :)?

Soul Hunter 15-01-2007 14:42

Ale głupoty pierd...cie

Bez obrazy chłopaki, ale po pierwsze jechanie na Aro za jego decyzję - jak nie wiecie o co chodzi, nie oceniajcie. Jak chcesz wiedzieć, to zapytaj Lukiego, on bynajmniej nie ma złej opinii o Aro~
Po drugie wyliczanie kto jest jaki zajebisty na solo...i kto tu kogo skrzywdzi. Bah czasy mówienia 'będziesz miał przeciąg w domu' albo 'spalę ci dom' już minęły. A rzeczywiście zgrywać kozaka przed monitorem każdy umie. Jak autentycznie jesteś/cie tacy twardzi, to zachowajcie dla siebie opinię o drugim, bo chyba kozak powinien być też mądrzejszy? przykre.
Rozumiem postawę rezerwy w tej 'kłótni', skoro broni Aro...

A co do końca...nawet nie było początka, nikt cie nie kojarzy, nie zna, nie obawia się... gdzie twa potęga? w nicku?

Cibeek 15-01-2007 14:46

co do konca to o kogo ci chodzi?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:40.