![]() |
Cytuj:
|
Lisu goes evul ? ;o
|
I am Evull!
Btw. CZemu CZiki padł? ;/ |
@up ale poprzedni post xDD
tym charem grało 6 osóbB) a tak wogóle wie ktoś kto to jest [CHAR]Avansisus[/CHAR]? bo rl aven to to chyba nie jest;d |
;/
@Evu nie wiadomo do końca, ale ponoć Mendil zabił go na rozkaz Helun.
Nie wiem dokładnie tak czy siak przypuszczam, że chodzi o exp... signed: Usar |
Cytuj:
a wliczyłeś mnie + 2 moich realów ;D , i potem char poszedł na sprzedaż , potem nie wiem i teraz tak sie znoobił :baby: @GALDI i co załatwiłeś nick pauliny z furory :> |
Cziki padl niby za to ze botowal, nie wiem nie gadalem z helun jeszcze o tym narazie brak czasu. Evullerq szykuj sie na sobote =))))))))
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
I spanko u Kowala na chacie? :D i jak wstane na 7 45? :p damy rade... jak ojczulek monetą sypnie 8o
|
Cytuj:
|
fajnie macie , pijecie z dnia na dzień :S , a ja siedze w domu i się nudze bo wszyscy kumple wyjechali juz na ferie zimowe a samemu pić nie wypada
(może ktoś mnie zaprosi na 'dżambreze'(?)) btW jak myślicie kiedy cipsoft skończy prace nad 'mini updacikiem na okazje 10 lecia? ' /Edyteusz @down samochodzik miodzio , jak bym miał te 15 tys ~ to bym kupował odrazu ;q ps. (może ktoś mnie zaprosi na 'dżambreze'(?)) |
My tylko w weekendy :D heheheh jak okazja sprzyja ;)
/Editando Takie fajne autko a juz go nie ma ;( KIEDY WLACZA TO FORUM??! |
Demonic creature raid on Darashia.
Tym razem sporo sie działo, kilka trupów itp... Ale udało sie obronic darashie ssy later :) edit : http://img142.imageshack.us/img142/2...0090yo2.th.jpg Edit, drugi atak, tym razej wiecej ludzi, szybciej poszlo.... |
ZENada.......
|
@Lisu
Dwadwa sobie tego Bossa sciagna z pustyni,zamkna w sklepie,zwastowal UHy a Zeny wpadly i go sobie zabily i podwineli loota :| |
mam pytanie:
co sie stalo z hydrami, siedze na hydrach od kilku h i nic nie polecialo jeszcze ciekawego oprocz life crystala. Jakies prezenty leca... edit: chyba ze te prezenty to taki malo smieszny zarcik na 10-lecie tibii ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
zniżyli się do poziomu Zen Legion of Rookgaard @Trai'ler ta, 1szy owner, ty i twoje ziomki, moj qmpel i ja... kupiłem za 2 dyszki:D a liczac hardkorowych ownerow to: krystyna z gazowni, chuck norris, rysio z klanu, kononowicz itp. @offtopic masz moj avatar w podpisie! kradziej!:baby: |
Cytuj:
w ten temat nie będe się wgłębiał :S @kiełek , Nieprawda ! www.zawiszafans.com :s <<< stąd ukradłem mój podpis :s |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:06. |