![]() |
Byna ma z 5kk w chalupie
|
Wiecej... Jakby ruin nie mialo kasy to skad meddow mialby assasina full shamana i kilka(nascie?) innych ?
|
Jak kiedys Byna mnie protectowala to mowila... Ze ma 'tylko' 1,9kk - nie liczac itemow oczywiscie ;]
OT: Szkut - famas rox :D |
Cytuj:
Ja u Byny widzialem z 500 crystalkow |
Kto z beryli idize na new pvp?:> jesli tak to trzeba by sie bylo dogadac na ktory bo wydja 2 amerykanskie i 2 niemieckie chyba B) tak wiec wwszystkich zainteresowanych prosze o podanie mi na pw numeru koma to bysmy sie odrazu zdzwonili po wysciu serverow "co i jak".
Pozdrawiam, Stitl EDIT chwilke pozniej;p zaluje teraz ze za czasu nie odlacyzlem sie do Ls i nie walczylem z wami:( no ale coz chcialem expic a teraz juz po fakcie:) xito, jak tam twoje 50k? huahuahuauh |
Cytuj:
Your Premium Account will be activated next time you log into the game. Once your account has premium status you can use all features that are available exclusively for Premium Accounts. Czekamy na new :P |
Widze ze pomalu wymiekaja niektorzy. New i New. Wyjdzie New to pojdziecie wbijecie 30lvl i powiecie ze nie da sie grac. Dla takich jak wy rook to jest az za dosc, obojetnena jakim servie. Szkut jakis niedorozminiety jest, aktywowal pacca i nie moze teraz sie zalogowac na wlasne acc bo by calkiem go aktywowal. Juz was widze na new jak zablysniecie. Kmioty zajebane.
|
Popieram up.
Mimo, ze nie lubie sharerow, sadze ze bez tego nie da sie nic osiagnac nic na nowym swiecie. No chyba ze jest sie maniakiem i sie siedzi 8h na kompie na dzien. Chociaz nie wiem do konca jak to bedzie, bo po wprowadzeniu staminy nie wyszly jescze nowe swiaty. Nie wiadomo wogole czy wyjda nowe swiaty, a ty (Stitl) juz wiesz, ze wyjda 2 USA i 2 GER, hmm ciekawe... |
Cytuj:
btw Kup sobie slownik bo ci ortografia siada ;) |
Cytuj:
Chce Cie zobaczyc na battle pedale jebany! Bedziesz mi kurwa pisal o Taifunie! Tchorz pierdolony, wiedziales ze dostaniecie wpierdol to sie logujesz po battle huju "bylem u laski" TY GEJEM JESTES , JAKA LASKA TATORUCHU? zobaczysz kurwa jeszcze sie zlozysz nie raz szmato PS. Czekam na open z Twoim udzialem x))))) PS 2. DAJ GŁOOSSSSSSSSSSSSSSSSSSS |
Cytuj:
xDDDDDDD , I CO ? ssaj malutki |
Corso jak już na Ciebie pojechali to ja dorzuce swoje pytanie-stwierdzenie
Do zobaczenia w piątek jak przyjedziesz:D Obiecałeś , zobaczymy czy wygrasz solówkę :D weź ksa ze sobą hahha |
Cytuj:
Pisze bez polskich znakow bo jestem za granica i niechce mi sie instalowac polskiego jezyka do klawiatury. |
Cytuj:
pipko, sam juz na niej nie gralme gdy mi chara ujebales (: z powodu takich noobow jak mniedyz innymi, TY:) :* |
Były ostatnio jakies fragi?? Ucichło cos ;]
|
Cytuj:
Choseer Dec 19 2006, 23:57:38 CET Killed at Level 97 by Gambin and by Alicus of dark Asco Moor Dec 20 2006, 01:59:23 CET Killed at Level 77 by Gambin and by Balin barbol Knight Daark Dec 20 2006, 14:09:33 CET Killed at Level 75 by Dakituconelwo and by Ulbaard |
Hmm.. Jaka jest obecna sytuacja we fragach?? Nie chce mi sie sledzic kazdego posta z fragami i liczyc :]
Z góry dzieki :D8o 8o |
tibia.com -> forum -> berylia -> cala lista fragow.
|
Takie male pytanko, ile chciec za Santa Doll? Bo Santa Hat kolo chciał sprzedac za 100k. A doll? 200k?
Tak z ciekawosci, i tak zrobie licytacje xD. Ale znajomosc ceny sie przyda |
Cytuj:
Lifestyle nieaktywne od 2-3 dni przez/dzięki czemu Arwyn Shard wbił wczoraj 3 lvl mimo wojny i ma teraz 100 lvl... Choseer zapłacił i jest free o czym możemy przeczytać w tym poście http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1487417 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:49. |