![]() |
Ja leczyć mogę. :D
EDIT: btw. Dreathan wielkie GZ! |
Na wowlegionie gram już sporo, mam 60 orca warlocka i piekielnie nie chce mi sie go lvlowac...wziąłem enchanting/tailoring więc jak coś to pomogę (pod warunkiem że mam formule). Mam tez 39 druida herb/alch.
Nie wiem czy są wam znane ale moje sposoby na zarabianie na poczatku: W Thousand needles znajduje sie freewind post gdzie można znaleźć herby chyba aż do liferoot (nie grałem na globie wiec nie wiem czy to normalne ale nie wydaje mi sie). W każdym razie na początku można spróbować na tym zarabiać sprzedając w AH. Drugi sposób na kasę wymaga kapitału początkowego: 8g który można wyżebrać i trochę szczęścia. Idziemy do Shattarach do Tego NPC i kupujemy Transmute Primal Might. Jesli go nie ma to znaczy ze ktoś kupił i trzeba czekać. Następnie wystawiamy na AH za ~60g i czekamy. Jak to sprzedawałem wystarczała jedna noc na sprzedanie tego. PS. Co sie stało z grupa o WoWie? @down Wymagany jest patch 2.4.0 Stronka servera:KLIK Zakladajac konto na tej stronie masz dostep do 4 serverow wsrod ktorych jest WoWLegion |
Mógłby mi ktoś podać adres do tego WoWlegion?I jaki patch jest wymagany
|
Cytuj:
|
Pikol to moze wyslij mi te 8g bo ja za kij nie moge znalesc kogokolwiek zeby dal cokolwiek.
|
Dobra... To kto w końcu gra na Naxx, a kto na WoWlegion? Mieszacie ^^
Jakie są raty expa? I czym się różni Funserver od High-rate Server na WoWScape? |
wszystko ze strony wowscape...
-- Funserver -- Wowscape Running on: Ascent Server Version: 2.4.x Official Patch Level Max: 70 Player Cap: 8000 Location: Texas, USA (CST) Drop rates Rate.Drop.Items = 40x Rate.Drop.Money = 40x XP rates Rate.XP.Kill = 60x Rate.XP.Quest = 60x Rate.XP.Explore = 60x Account Signup : http://www.wowscape.net/?act=Register Connection Guide : http://forums.wowscape.net/index.php?showtopic=73894 -- Blizzlike --WoWlegion Running on: Ascent Server Version: 2.4.x Official Patch Level Max: 70 Player Cap: 8000 Location: Texas, USA (CST) Drop rates Rate.Drop.Items = 2x Rate.Drop.Money = 2x XP rates Rate.XP.Kill = 3x Rate.XP.Quest = 3x Rate.XP.Explore = 3x Account Sign up : http://www.wowscape.net/?act=Register Connection Guide : http://forums.wowscape.net/index.php?showtopic=73894 -- Blizzlike High Rate --WoWcrack Running on: Ascent Server Version: 2.4.x Official Patch Level Max: 70 Player Cap: 8000 Location: Texas, USA (CST) Drop rates Rate.Drop.Items = 8x Rate.Drop.Money = 8x XP rates Rate.XP.Kill = 10x Rate.XP.Quest = 10x Rate.XP.Explore = 10x Account Sign up : http://www.wowscape.net/?act=Register Connection Guide : http://forums.wowscape.net/index.php?showtopic=73894 |
Cytuj:
Mozna sie spodziewac ze tak duzy serwer bedzie prowadzony lepiej i krocej trzeba bedzie czekac na usuniecie kluczowych bugow ( jak np. kompletny fail catforma albo zepsuty heroic strike ktory wyklucza granie warriorem ). Ja juz na szczescie mam to za soba, latam po 1k Needles i wbijam level w 20-30 min. |
Na www.wowscape.net co 12h można zagłosować na stronkę w top 100. Warto głosować gdyż po wpisaniu nicku , wybraniu realma na którym jest ta postać i po wyborze buffa (działają chyba tylko stare[old] buffy) na naszą skrzynkę zostanie przysłany ładny potion który podniesie nasze staty.
Bardzo dobra opcja na low lvlach ;) |
Siadl mi monek... Przegrzewa sie po 5 inutach uzytkowania a "stygnie" 20 min. Wiec mam przerwe na czas nieokreslony.
|
Mi necik zlekka siada, wiec sorka za chwilowa nieobecnosc :/
|
chce sobie sprawdzić czy ten WoW jest lepszy od GW i mam podstawowy wow... to czemu mi nagle pisze jak włączyłem że sciaga sie patch
World of Warcraft Client Patch 2.3.2 czyli jak nie muszę ściągać już BC??:> żeby zagrać na tym Wowscape? bo już nic nie kumam :D |
Cytuj:
Inaczej client po Twojej stronie nie mógłby rozpoznać i wyświelić obiektów (między innymi temów, które noszą gracze) z dodatku. |
|
Mam pytanie... Otóż widziałem niekiedy na screenach addon, który oddziela okienka czatu - po lewej zwykły, a po prawej tylko gildia. Jaka jest nazwa tego addonu? Ty z góry.
|
Klikasz prawym pm zakladke general (musisz chcilke kursor nad okienkiem potrzymac) w tyl okienku po lewej i create new window. potem je ustawiasz gdzei chcesz i co chcesz w nim widziec. zaden addon nie jest potrzebny. Powinnes sie polapac juz mniej wiecej o co kaman...
pozdro |
Vil ty powergaerze. Btw chyba jednak wroce do rogala jakos mi lockiem nie idzie. W sumie nigdy mi casterami nie szlo =P Wole close combat
|
Vil już 40, a ja dopiero zdążyłem 20 wbić :o
Po the Barrens gdzie najlepiej się udać? |
barrens jest atrakcyjne gdzies do 25-27 levelu wiec nie spiesz sie z szukaniem nowej miejscowki.
potem mozesz smialo uderzac do ashenvale, kolo 32 levelu Shimmering Flats w 1k needles. edit: jesli ktos chce zarobic kase na start, a pozniej tez na brak gotowki nie cierpiec to potrzebuje skinnera a moze i 2ch. |
ze skinningiem jest tutaj taka bieda ze moby sporo trasu lootuja i tp zbierac a potem mar zwlaszcza jak siewyrzucac to koszmar zwlaszcza jakie nie ma lub a male bagi\barrens 25-27? ja tam bym siedzial max do 23-24 i lecial juz do asenvale.
|
Cytuj:
quilboary na poludniu barrens maja 2 fajne questy za duza ilosc expa, do tego zrzucaja dosc duzo silvera, mnostwo clothow i malo ludzi sie tam szweda, levele 23-25 wiec do 27-28 mozna tam siedziec i grindowac. |
Takie pytanko: mam 3 hordziaków na 40lvlu i szukam dobrego miejsca do robienia questów i expienia. Wymagania takie żeby było mało aly i innych hordziaków ;) mam 3 miejscówki ale co 10 minut mi jakiś aly się wbije i albo jest honor i potem przychodzi z kumplem albo 3 razy z rzędu mnie zsieka i muszę szukać innej miejscówki :(
|
feralas jest w porzadku, ciut zatloczone ale alusy nie biegaja. Do 45-46 levelu sie nada.
|
Moje nowe zabaweczki (dzis w stratholme, kolo z gildii boostował, naliczyłem 29 disconnectów xD Bjukojnekt rlz xD):
http://i8.photobucket.com/albums/a5/...ue/zabawki.jpg Wbiłem 290 tailoringu i jestem kurka biedny teraz ledwo 130g :/ W ah co prawda 70g sie sprzedaje, ale czy sie sprzeda :p 20% do 52lvla a juz tak mi sie niechce grać :/ |
Powrocilem. Mam neta, nowy komputer, znowu w domu. Planowana noc na legionie, co 20 min 5 min przerwy - zatrucie. : <
|
przerazilem was opowiescia o sraczce?
|
tak mnie przeraziles ze wbilem 49 level.
edit:doszly jeszcze 3 levele |
gonie cie.
|
Ja wiecej z chlopakami lublina nie pije xD ludzie impreza na Bialystockich juwenaliach byla przednia i szkoda mi was troche ze siedzieliscie przed tym syfem nazywanym WoW zamiast przyjechac do mnie sie spic z ludzmi z calego kraju i poslychac diskopolo =P Nastepnym razem ZAPRASZAM. przy okazji, byly takz turnieje w cs'a oraz starcrafta i fify 2008 na ps2 wiec wy komputerowcy tez moglibyscie wpasc =P
|
Dobra, idę na WoWLegion, horda. Co do klasy to muszę się zastanowić. W każdym razie - albo mage, albo priest. I Elfka raczej <3
|
Cytuj:
|
Cribs WoW :)
Każdy kto ogląda MTV i VH1 wie o co chodzi ;] |
Siłownia była fajna :P
|
E tam, hydra > all ^^
|
Gangsta tauren own3d :cup:
jeszcze ładna BEfka na bibce była ;] Widać ,że w hordzie są same Pr0 bo robią super filmiki a nie jakieś gupie aly co myślą ,że jak pokażą pvp 5v1 to są elo :p |
to bylo lepsze od "The Grind" !
|
@Vil: Może to zabrzmi trochę lamersko, bo gram już w WoWa więcej niż rok, ale jak się skinuje moby bez otwierania ich ?xD Myślałem, że to niemożliwe...
|
Cytuj:
Nie wiem jak na privach, nie grywałem. |
Cytuj:
|
nie gram na globalu, nigdy tego nie ukrywalem, wypowiadam sie tylko w kontekscie privow wiec nie widze powodu zeby to co pisze odnosic do sytuacji na globalu.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:56. |