![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Musieli mieć fajne miny po takiej akcji...
|
Morixar gleba xD
Nata 90 a ciebie ciagle nie chca w romie ? za slabo im lizesz jeszcze :/ |
Not o nasz Dark Moort jest sławny:)
http://tibia.pl/cytaty.php?page=2&sort=1 http://tibia.pl/cytaty.php?cytatID=31 Wciskajcie + :P |
Cytuj:
|
Przechodząc się po Svargrond napotkałem dwóch miłych panów i podsłuchałem ich rozmowę. ;P
22:41 Rikser [134]: why are u noob 22:41 Rikser [134]: ? 22:41 Rikser [134]: why dont u have all bless? 22:41 Belart [115]: lol 22:41 Belart [115]: i have all 22:41 Rikser [134]: yesterday u didnt have all 22:42 Rikser [134]: who are u? 22:42 Rikser [134]: fag char 22:42 Rikser [134]: :] 22:42 Rikser [134]: Good boy 22:42 Rikser [134]: =) 22:42 Belart [115]: xD 22:42 Rikser [134]: xdxd 22:42 Belart [115]: bored? Potem gdzieś pobiegli i straciłem ich z oczu.Wiele to do tematu nie wnosi ale Rikser uważa Belarta za nooba. Koniec. |
Cytuj:
|
Lol. Ten tekst z podpisu mojego jest na bash.tibia ;o
Przynajmniej coś w tym stylu ^^ |
Cytuj:
To była stara tibia więc nie można było miec sd na hotkeyu. Poprostu Zekiv miał chase opponent na Izmoksa (jakby ktoś nie wiedział to tego "biegnącego ludzika" :D). Teraz już powinniście sie domyślic :] |
.... ze combo lider (wtedy chyba Liam) trafil sdka w Zekiva zamiast Izmoksa?;d
|
Wojna, wojna, wojna. A wy dalej swoje.
|
Cytuj:
Cos takiego, tlyko ja mowie o opence na ankh i nie pamietam kogo trafili. I chodzi mi o ta opcje combo lidera wlasnie ;) @Up Ssiesz. Temat nosi nazwe wojna to co mamy robic, spammowac?:D A co my debile?xD |
Cytuj:
Jeśli masz zaznaczony chase opponent na monsterze to jednocześnie bijesz go i za nim biegniesz X( Wrócmy do Zekiva Kiedy miało isc combo na Izmoksa ten przesunął sie kratke w bok, a na jego miejsce "wskoczył" Zekiv :) Czy to KURWA jest takie trudne to zrozumienia ??:D |
Cytuj:
N/C xD <milion znakuf> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
15:11 You see Feliex (Level 100). He is an elite knight. He is Untouchable of the Fighting Alliance Group.
Ciekawe jak długo. ;) |
Cytuj:
niewazne;P |
btw needuje 4 honeycomby .. bedzie ktos taki laskawy i mi sellnie ?:D
|
Rom I Fag Pokoj Do Wrzesnia Zal
|
Cytuj:
Nie wieze ze fag da poexpic zevsowi a rom veszowi. To bylo by zbyt piekne . |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Komarek Jak to? To, ze teraz polepszyli knightow i pallkow to nie znaczy, ze sorki teraz są do (4 litery) nawet po tym updacie sork ma wladze na wojnach, knight nie podbiegnie i nie bedzie walil z miecza tylko z run a teraz z runami cienko tak samo pallek ile walnie 90 z bolta? i 90 z sd'ka?:) zastanow sie. Sork nadal jest masterem pvp |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mógłby ktoś tu napisać czemu , wojna jest "oFF" na czas wakacj ? .. Bo jakoś nie jestem w temacie ;d
|
Moim zdaniem dlatego ze duzo osob wyjezdza a po drugie chca chyba zwiedzic nowe tereny.
|
Cytuj:
|
A kto powiedział że peace jest na czas wakacji ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ehh tibia smierdzi razem z cipsoftem i ich updatem zmniejszyli mi max visa z 230 na 170 zajebiscie pierdolony syf -.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gdzie ten twoj optymizm ktorym sie udzielales zawsze na forum ??^.- |
Cytuj:
On sie udzielal na forum dopoki chara nie sprzedal, bo hunted byl dziecko poplakalo i chara sprzedalo:) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:05. |