![]() |
Cytuj:
|
Nie żeby coś ale nie jestem jedynym senior tutorem w tibi D: a jeśli jestem to ja chcem gma :confused:
|
Cytuj:
|
ok :( no keal me plx !
|
:) Życie...
|
Czasami każdy powód jest dobry... wiem coś o tym :p
|
Finer wróć do misia plx : )
|
@Yaugardo
NG/NP zaczelo zabijac naszych rli to nie mozemy stac bezczynnie @Natiiiiiiii witaj siostra na forum :D:D |
No właśnie!!! LS & LtK nigdy nie stoi bezczynnie!!! :cup:
hahahaa braaaat :D |
Sie tych kiroy'ów porobilo sie porobilo... :P nie wiem o co chodzi z waszymi RL'ami ale coz reason ktory zostal przedstawiony na forum w sprawie smierci Quido lekko odbiega od tego co mowisz ty so called "młody" bo kiroyem Cie nie nazwe bo jest jeden tylko:P
|
Cytuj:
|
Yaugardo wybacz ale lekko przesadzasz... A czy ktoś pyta twoich ulubieńców z No Pain za co zabijaja wszystkich, jak leci, w Veno? Np. tak jak wczoraj? NIE! Mieliśmy powód to Quido padł, życie, taki urok tej gry... Uczepiłeś się Kiroya bo co? Bo akurat on załapał fraga? Mati ma rację, jeśli chodzi o ownerów to akurat ty, raczej nie jestes najodpowiedniajszą osobą do wypowiadania się w tym temacie...
Zgodzę się z Tobą w jednym, mój Brat jest tylko jeden!! Peace ;) edit. Mati tez jest tylko jeden ;*** :p |
Ojej Yaguardo czujesz się dotknięty śmiercią Quida ?? ; > Jak tak to uważaj bo zły dotyk boli całe życie ; o
|
Hahahahahaha, Maiev, owned :cup:
|
Cytuj:
@ Natalka Łatwo mowic o kims kiedy samej ma sie cos na sumieniu @ gal tego kolesia nie bede kometowac bo szkoda słow To tyle pozdro |
Cytuj:
jak masz coś do mnie to mi to powiedz ? czy się boisz? |
yeyeye PRAWO PIĘŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yau~ słów nigdy nie szkoda... :] |
Yaguardo jak mówisz o wypłaceniu to masz na myśli swoje podczas ostatniego wara ?? ; >
Yag~ nie nie mam doświadczenia w tej dziedzinie ; p Wiesz magia telewizji ; p |
Cytuj:
widze ze flamowac sie zachcialo Tak wyplacilem sie i co z tego przynajmniej mnie na to stac... A co to magi no widzisz to moze ludzie tacy jak ty nie powinni ogladac telewizji? moze pogadam z toiwim rodzicami zeby kupili odbiornik z funkcja zabezpieczenia przed dziecmi? |
<3 zagryziaków z forum
|
Obiecałem sobie, że już tu nic nie napisze, ale zmusiliście mnie do tego ostatniego posta...
Tak ładnie kozaczyć i zabijać neutral ludzi to fajnie i strasznie łatwo jest no bo robi się ekipę 5 ludzi i leci się z nienacka na niczego nie spodziewającą osobę... A dlaczego ? 1)Nie zabijecie Imhreeya ? 21:01 Eli Skyfallen [64]: can you TEll me reason? 21:01 Imhreey [145]: you're a retarded pl 21:01 Imhreey [145]: leave my serve Trudno ?? 2)Nie zablokujecie PoI ? NG I NP nic sobie z Was nie robi, niby wy rządzicie, a oni sobie offen piszą na forum że tego a tego dnia, o tej a o tej godzinie, będą sobie PoI czyścić 3) Don Foozie przez 7 dni wbil - +1,253,122 expa 4)Waldorio wbil prawie tyle samo leveli co stracił Maiev 5)Azared siedział cicho przez większość czasu, no ale nie dziwie się że się w*******ł, jak zabiliście Morindela czy Boza~ Jeżeli chcecie pokazać że rządzicie Obsidią nie rozstawiajcie po kątach takich płotek Quido, weźcie się raczej za grube ryby, no chyba że się boicie... :confused: |
@Fin'er
Myślisz że nie mamy co robić tylko czekać o 4 albo 5 w nocy na Fooziego który nie chodzi chyba do szkoły i gra cały dzień albo na Waldoria który potrafi z 12 godzin stać w darashia dp -.^ @Yaguardo Magia telewizji na Ciebie nie działa ?? Może dlatego że Tv zamieniłeś na monitor -.^ |
Cytuj:
Pamietacie pomarańczową rewolucję na Ukrainie ? Putin podsumował polaczków jednym zdaniem : " Oni się pchają na Ukarinę a z tego co wiem mają w kraju 20% bezrobocie " Ja Wam mówię podobnie ( no offence, ) : Na podwórku macie przed drzwiami GNÓJ , a zabieracie się do porządków od przycinania trawnika " |
Cytuj:
"Bo za bardzo flamowałem na forum" sam wiesz co tam sobie za zdjecie wkleic |
Fin'er mówi ten co na forum siedzi jak tasiemiec w dupie murzyna -.^
Ty myślisz że nie mamy co robić tylko siedzieć i czatować na tego idiote 12 godzin -.- Jakbyś nie zauważył nie siedze na forum całe życie... Może akurat coś szykujemy że patrze na to forum @Yaguardo Twoje z deadem ?? ; > |
Cytuj:
|
@Up
chyba jeszcze nie wiesz ze kazdy kto pojdzie z NG na poi ma hunta ?xD @Quido dead Miotacie sie kurwa panowie najpierw padl bo jest moim rlem potem padl ze ja na nim gralem a potem znowu byl moim rlem no kurwa niezle @Maiev tak kurwa czuje sie dotkniety jego smiercia Ciebie juz zly dotyk dosiegnal z tego co widze o widze ze ladnie szykujecie Name: Elder Pojarra Oct 17 2007, 20:55:07 CEST Killed at Level 114 by Imhreey and by Dorpaz edit. jednak nie ma battle bo bez rotana nie wyjda. |
@yaguardo
Ja mam wyjebane na tą gre i niewiem czy zrobi mi to coś po wojnie jak gram jedynie 4fun @zielaq Sam się miotasz 1st mówisz że ma wyjebane na jakiegoś Quida że go nie znasz i tylko kilka razy z nim gadałeś potem dotyka cię jego śmierć @yaguardo widze ze Ci nerwy puszczaja ze juz proponujesz akcje w rl ;) Chcesz mieć spokój to nie flajmuj nas za to co robimy i jak masz patrzeć to patrz obiektywnie.Bo jak usprawiedliwi No Pain akcje z Arhą którą opisał na forum że ma hunta niby za to że zreportował czyjś temat na forum ; p (nie mając do tego 100% pewności) |
wescie se walnijcie po 2 wjazdy na chate ,a nie spamujecie to biedne forum
@ltk,ls robcie cos ,bo szkoda znow stracic taka szanse /pyro |
Cytuj:
|
Ale moze zluzujcie troche co? bo to juz nawet nie jest zabawne. Macie sobie cos do powiedzenia to moze uzyjcie prywatnych wiadomosci? :confused:
btw. skad wiesz Yaugardo dokąd ci Mati sięga? sprawdzales? :S |
Ten teamt nazywa sie Wojna Ng vs LS a nie Wrzucamy każdy każdemu i na odwrót 8o
|
@Maiev
nie wazne czy mnie dotknela czy nie ale napisalem ze tak i bylem ciekaw co napiszesz w zwiazku z tym ale widze nic madrego nie wymysliles. |
@Yaugardo
Jeżeli kogoś nie szanujesz, to raczej jego słowa niezbyt powinny Cię interesować. @Ltk/Ls Zabijajcie dalej, a niedługo was w liczbie członków(bez skojarzeń) przegonimy. : )))))))!! |
Cytuj:
Interesuje mnie tlyko glupie pierdolenie ktore mnie irytuje niestety ale daje se spokoj bo mam dosc szkoda slow na takie cos:) |
Ja liczby członków nie podwyższam :(
Pseplasam, miało być bez skojarzeń ;> |
@fin'er
prosze cie skoncz. zrob sobie i mi/nam przysluge i juz nic wiecej nie mow. |
Yaguardo~ a ty co taki kozaczek na rl jesteś? ile masz lat 18?i co traktujesz mnie gorzej bo ja mam 16? wiesz co czlowieku puknij sie w leb bo teksty ze z kims chcesz sparing na rl swiadczy tylko o twoim poziomie inteligencji. a to ze moze masz te 35 w bicu i jestes psycholem bo bijesz sie przy uzyciu przedmiotow (czyt. butelki,kamyczki.) to tez ci duzo nie da bo nie widziales mnie w rl ani w akcji i chocbys mial 25 lat to i tak sie na ciebie postawie jak bedzie potrzeba.
ps. jak cos ci sie nie podoba to kazik wpadnie i zrobi porzadek :D(dla wtajemniczonych) xD |
uuuu, a jak Kazik wpadnieeee, to nie bedzie nawet czego sprzatac ;d
|
@ Mati
XDDD jak Kazik wpadnie to macie retired w tibii murowany przez minimum tydzien... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:57. |