Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Wojna Ng vs LS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129412)

Yaugardo 17-10-2007 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arha (Post 1699081)
20:58 Lord Aenima [105]: Ur hunted for reporting me on anical, and getting my banned :cup::cup:

Konfident konfident .|.

Arha 17-10-2007 16:05

Nie żeby coś ale nie jestem jedynym senior tutorem w tibi D: a jeśli jestem to ja chcem gma :confused:

Yaugardo 17-10-2007 16:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arha (Post 1699088)
Nie żeby coś ale nie jestem jedynym senior tutorem w tibi D: a jeśli jestem to ja chcem gma :confused:

Ale poszlo na Ciebie, live is brutal itd =*

zielaq 17-10-2007 16:08

ok :( no keal me plx !

Fin'er 17-10-2007 16:21

:) Życie...

Nattii 17-10-2007 18:58

Czasami każdy powód jest dobry... wiem coś o tym :p

Romas1 17-10-2007 19:05

Finer wróć do misia plx : )

Kiroy Wind 17-10-2007 20:03

@Yaugardo
NG/NP zaczelo zabijac naszych rli to nie mozemy stac bezczynnie

@Natiiiiiiii
witaj siostra na forum :D:D

Nattii 17-10-2007 20:48

No właśnie!!! LS & LtK nigdy nie stoi bezczynnie!!! :cup:

hahahaa

braaaat :D

Yaugardo 17-10-2007 21:17

Sie tych kiroy'ów porobilo sie porobilo... :P nie wiem o co chodzi z waszymi RL'ami ale coz reason ktory zostal przedstawiony na forum w sprawie smierci Quido lekko odbiega od tego co mowisz ty so called "młody" bo kiroyem Cie nie nazwe bo jest jeden tylko:P

Gal'axy 17-10-2007 21:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yaugardo (Post 1699725)
Sie tych kiroy'ów porobilo sie porobilo... :P nie wiem o co chodzi z waszymi RL'ami ale coz reason ktory zostal przedstawiony na forum w sprawie smierci Quido lekko odbiega od tego co mowisz ty so called "młody" bo kiroyem Cie nie nazwe bo jest jeden tylko:P

dobra a więc kupiłeś chara,zrokowałeś,wyszarowałeś( z typem rl zielaka) i jesteś z siebie dumny?:D więc nie gadaj nic na temat kiroya bo nic nie wiesz.

Nattii 17-10-2007 21:32

Yaugardo wybacz ale lekko przesadzasz... A czy ktoś pyta twoich ulubieńców z No Pain za co zabijaja wszystkich, jak leci, w Veno? Np. tak jak wczoraj? NIE! Mieliśmy powód to Quido padł, życie, taki urok tej gry... Uczepiłeś się Kiroya bo co? Bo akurat on załapał fraga? Mati ma rację, jeśli chodzi o ownerów to akurat ty, raczej nie jestes najodpowiedniajszą osobą do wypowiadania się w tym temacie...

Zgodzę się z Tobą w jednym, mój Brat jest tylko jeden!!

Peace ;)

edit.
Mati tez jest tylko jeden ;*** :p

Zywi 17-10-2007 21:37

Ojej Yaguardo czujesz się dotknięty śmiercią Quida ?? ; > Jak tak to uważaj bo zły dotyk boli całe życie ; o

Nattii 17-10-2007 21:39

Hahahahahaha, Maiev, owned :cup:

Yaugardo 17-10-2007 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zywi (Post 1699767)
Ojej Yaguardo czujesz się dotknięty śmiercią Quida ?? ; > Jak tak to uważaj bo zły dotyk boli całe życie ; o

@ XoticNie wiem czy do konca owned poniewaz jakos mnei to nie boli, jestes kolejna osoba na niskim lvl ktora dzieki swojej gildi moze kozaczyc ale wojna nie bedzie trwala wiecznie i o tym kazdy z was wie, wiekszosc sie wyplaci jak to mialo miejsce w paru poprzednich. Powiem tylko ze jestes kolejnym forum flamerem. A co do dotyku to widze ze piszac takie posty masz jakies doświadczenie w tej materii

@ Natalka
Łatwo mowic o kims kiedy samej ma sie cos na sumieniu

@ gal tego kolesia nie bede kometowac bo szkoda słow

To tyle pozdro

Gal'axy 17-10-2007 21:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yaugardo (Post 1699790)
@ XoticNie wiem czy do konca owned poniewaz jakos mnei to nie boli, jestes kolejna osoba na niskim lvl ktora dzieki swojej gildi moze kozaczyc ale wojna nie bedzie trwala wiecznie i o tym kazdy z was wie, wiekszosc sie wyplaci jak to mialo miejsce w paru poprzednich. Powiem tylko ze jestes kolejnym forum flamerem.

@ Natalka
Łatwo mowic o kims kiedy samej ma sie cos na sumieniu

@ gal tego kolesia nie bede kometowac bo szkoda słow

To tyle pozdro

jak masz coś do mnie to mi to powiedz ? czy się boisz?

Nattii 17-10-2007 21:53

yeyeye PRAWO PIĘŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yau~
słów nigdy nie szkoda... :]

Zywi 17-10-2007 21:53

Yaguardo jak mówisz o wypłaceniu to masz na myśli swoje podczas ostatniego wara ?? ; >
Yag~ nie nie mam doświadczenia w tej dziedzinie ; p Wiesz magia telewizji ; p

Yaugardo 17-10-2007 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gal'axy (Post 1699798)
jak masz coś do mnie to mi to powiedz ? czy się boisz?

czemu sie mam bac kogos kto am 15 lat i mi siega do fiuta najwyzej :O. PO prostu szkoda słow na kogos takiego jak ty i przyjmij to do wiadomosci i nie flamuj aa i po dobranocce lub idz sie poucz do egzaminu gimnazjalnego lub szóstoklasisty nie wiem na jakim poziomie stoisz.

widze ze flamowac sie zachcialo

Tak wyplacilem sie i co z tego przynajmniej mnie na to stac... A co to magi no widzisz to moze ludzie tacy jak ty nie powinni ogladac telewizji? moze pogadam z toiwim rodzicami zeby kupili odbiornik z funkcja zabezpieczenia przed dziecmi?

Blacov89 17-10-2007 22:04

<3 zagryziaków z forum

Fin'er 17-10-2007 22:11

Obiecałem sobie, że już tu nic nie napisze, ale zmusiliście mnie do tego ostatniego posta...

Tak ładnie kozaczyć i zabijać neutral ludzi to fajnie i strasznie łatwo jest no bo robi się ekipę 5 ludzi i leci się z nienacka na niczego nie spodziewającą osobę...

A dlaczego ?

1)Nie zabijecie Imhreeya ?

21:01 Eli Skyfallen [64]: can you TEll me reason?
21:01 Imhreey [145]: you're a retarded pl
21:01 Imhreey [145]: leave my serve

Trudno ??

2)Nie zablokujecie PoI ? NG I NP nic sobie z Was nie robi, niby wy rządzicie, a oni sobie offen piszą na forum że tego a tego dnia, o tej a o tej godzinie, będą sobie PoI czyścić

3) Don Foozie przez 7 dni wbil - +1,253,122 expa

4)Waldorio wbil prawie tyle samo leveli co stracił Maiev

5)Azared siedział cicho przez większość czasu, no ale nie dziwie się że się w*******ł, jak zabiliście Morindela czy Boza~

Jeżeli chcecie pokazać że rządzicie Obsidią nie rozstawiajcie po kątach takich płotek Quido, weźcie się raczej za grube ryby, no chyba że się boicie... :confused:

Zywi 17-10-2007 22:17

@Fin'er
Myślisz że nie mamy co robić tylko czekać o 4 albo 5 w nocy na Fooziego który nie chodzi chyba do szkoły i gra cały dzień albo na Waldoria który potrafi z 12 godzin stać w darashia dp -.^

@Yaguardo
Magia telewizji na Ciebie nie działa ?? Może dlatego że Tv zamieniłeś na monitor -.^

Fin'er 17-10-2007 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zywi (Post 1699858)
@Fin'er
Myślisz że nie mamy co robić tylko czekać o 4 albo 5 w nocy na Fooziego który nie chodzi chyba do szkoły i gra cały dzień albo na Waldoria który potrafi z 12 godzin stać w darashia dp -.^

Lepiej czatować na Waldroria 12 godzin niż bluzgać Yaugarda na forum 10 godzin...

Pamietacie pomarańczową rewolucję na Ukrainie ? Putin podsumował polaczków jednym zdaniem : " Oni się pchają na Ukarinę a z tego co wiem mają w kraju 20% bezrobocie "

Ja Wam mówię podobnie ( no offence, ) : Na podwórku macie przed drzwiami GNÓJ , a zabieracie się do porządków od przycinania trawnika "

Yaugardo 17-10-2007 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zywi (Post 1699858)
@Fin'er

@Yaguardo
Magia telewizji na Ciebie nie działa ?? Może dlatego że Tv zamieniłeś na monitor -.^

Niesttey nie bylo mi to dane ale mowilem juz cos na ten temat. to ja tez sie posluze sawnym sloganem reklamowym w stosunu do Ciebie
"Bo za bardzo flamowałem na forum" sam wiesz co tam sobie za zdjecie wkleic

Zywi 17-10-2007 22:26

Fin'er mówi ten co na forum siedzi jak tasiemiec w dupie murzyna -.^
Ty myślisz że nie mamy co robić tylko siedzieć i czatować na tego idiote 12 godzin -.- Jakbyś nie zauważył nie siedze na forum całe życie... Może akurat coś szykujemy że patrze na to forum
@Yaguardo
Twoje z deadem ?? ; >

Yaugardo 17-10-2007 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zywi (Post 1699876)
Fin'er mówi ten co na forum siedzi jak tasiemiec w dupie murzyna -.^
Ty myślisz że nie mamy co robić tylko siedzieć i czatować na tego idiote 12 godzin -.- Jakbyś nie zauważył nie siedze na forum całe życie... Może akurat coś szykujemy że patrze na to forum
@Yaguardo
Twoje z deadem ?? ; >

dalej kozaczysz. Jak jestes taki madry to solo moze? moze byc w rl :) Wiec za przeproszeniem nie pierdol bo fakty mowia same za siebie i niestey nic nie uratuje twojej duppy( pisze twojej z malej bo nei mam do ciebie szacunku). Wiec jak mozesz zejdzmy z siebie nawzajem bo ani Mi ani tobie nie zrobi to dobrze ani teraz ani po wojnie :)

zielaq 17-10-2007 22:49

@Up

chyba jeszcze nie wiesz ze kazdy kto pojdzie z NG na poi ma hunta ?xD

@Quido dead

Miotacie sie kurwa panowie

najpierw padl bo jest moim rlem
potem padl ze ja na nim gralem
a potem znowu byl moim rlem
no kurwa niezle

@Maiev

tak kurwa czuje sie dotkniety jego smiercia
Ciebie juz zly dotyk dosiegnal z tego co widze

o widze ze ladnie szykujecie

Name: Elder Pojarra
Oct 17 2007, 20:55:07 CEST Killed at Level 114 by Imhreey
and by Dorpaz

edit. jednak nie ma battle bo bez rotana nie wyjda.

Zywi 17-10-2007 23:05

@yaguardo
Ja mam wyjebane na tą gre i niewiem czy zrobi mi to coś po wojnie jak gram jedynie 4fun
@zielaq
Sam się miotasz 1st mówisz że ma wyjebane na jakiegoś Quida że go nie znasz i tylko kilka razy z nim gadałeś potem dotyka cię jego śmierć

@yaguardo widze ze Ci nerwy puszczaja ze juz proponujesz akcje w rl ;) Chcesz mieć spokój to nie flajmuj nas za to co robimy i jak masz patrzeć to patrz obiektywnie.Bo jak usprawiedliwi No Pain akcje z Arhą którą opisał na forum że ma hunta niby za to że zreportował czyjś temat na forum ; p (nie mając do tego 100% pewności)

Pershing 17-10-2007 23:08

wescie se walnijcie po 2 wjazdy na chate ,a nie spamujecie to biedne forum

@ltk,ls
robcie cos ,bo szkoda znow stracic taka szanse

/pyro

Yaugardo 17-10-2007 23:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zywi (Post 1699972)
@yaguardo
Ja mam wyjebane na tą gre i niewiem czy zrobi mi to coś po wojnie jak gram jedynie 4fun
@zielaq
Sam się miotasz 1st mówisz że ma wyjebane na jakiegoś Quida że go nie znasz i tylko kilka razy z nim gadałeś potem dotyka cię jego śmierć

@yaguardo widze ze Ci nerwy puszczaja ze juz proponujesz akcje w rl ;) Chcesz mieć spokój to nie flajmuj nas za to co robimy i jak masz patrzeć to patrz obiektywnie.Bo jak usprawiedliwi No Pain akcje z Arhą którą opisał na forum że ma hunta niby za to że zreportował czyjś temat na forum ; p (nie mając do tego 100% pewności)

Taa jak czytam wypowiedzi ludzi jak ty to naprawde mi puszczaja i wybil bym takowych. A co do arhy to z patwa da sie zalatwic wszytsko wiem po sobie i on nie padl a co do quido to nawet reasonu nie mozecie porzadnego wymyslec...

Nattii 17-10-2007 23:32

Ale moze zluzujcie troche co? bo to juz nawet nie jest zabawne. Macie sobie cos do powiedzenia to moze uzyjcie prywatnych wiadomosci? :confused:

btw. skad wiesz Yaugardo dokąd ci Mati sięga? sprawdzales?

:S

Arha 17-10-2007 23:36

Ten teamt nazywa sie Wojna Ng vs LS a nie Wrzucamy każdy każdemu i na odwrót 8o

zielaq 17-10-2007 23:38

@Maiev
nie wazne czy mnie dotknela czy nie ale napisalem ze tak i bylem ciekaw co napiszesz w zwiazku z tym ale widze nic madrego nie wymysliles.

Dedalek 17-10-2007 23:47

@Yaugardo
Jeżeli kogoś nie szanujesz, to raczej jego słowa niezbyt powinny Cię interesować.

@Ltk/Ls
Zabijajcie dalej, a niedługo was w liczbie członków(bez skojarzeń) przegonimy. : )))))))!!

Yaugardo 17-10-2007 23:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dedalek (Post 1700074)
@Yaugardo
Jeżeli kogoś nie szanujesz, to raczej jego słowa niezbyt powinny Cię interesować.

@Ltk/Ls
Zabijajcie dalej, a niedługo was w liczbie członków(bez skojarzeń) przegonimy. : )))))))!!

Interesuje mnie tlyko glupie pierdolenie ktore mnie irytuje niestety ale daje se spokoj bo mam dosc szkoda slow na takie cos:)

Nattii 17-10-2007 23:58

Ja liczby członków nie podwyższam :(

Pseplasam, miało być bez skojarzeń ;>

.:Boixos:. 18-10-2007 00:05

@fin'er
prosze cie skoncz.
zrob sobie i mi/nam przysluge i juz nic wiecej nie mow.

Gal'axy 18-10-2007 00:53

Yaguardo~ a ty co taki kozaczek na rl jesteś? ile masz lat 18?i co traktujesz mnie gorzej bo ja mam 16? wiesz co czlowieku puknij sie w leb bo teksty ze z kims chcesz sparing na rl swiadczy tylko o twoim poziomie inteligencji. a to ze moze masz te 35 w bicu i jestes psycholem bo bijesz sie przy uzyciu przedmiotow (czyt. butelki,kamyczki.) to tez ci duzo nie da bo nie widziales mnie w rl ani w akcji i chocbys mial 25 lat to i tak sie na ciebie postawie jak bedzie potrzeba.

ps. jak cos ci sie nie podoba to kazik wpadnie i zrobi porzadek :D(dla wtajemniczonych) xD

Nattii 18-10-2007 00:56

uuuu, a jak Kazik wpadnieeee, to nie bedzie nawet czego sprzatac ;d

Blacov89 18-10-2007 01:01

@ Mati

XDDD

jak Kazik wpadnie to macie retired w tibii murowany przez minimum tydzien...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:57.