![]() |
Cytuj:
btw mylisz "intrygujesz" z "irytujesz" smyku <3 |
Hej, kto Prolak, na SDki ! Żyj swobodo, Polsko żyj
swierzo z wlatcow much :) |
Cytuj:
A tutaj mój dorobek: Oct 05 2007, 22:20:50 CEST Killed Lady Archangel at Level 24 ok Oct 05 2007, 22:15:28 CEST Killed Xannz at Level 58 unjustified Oct 04 2007, 20:56:50 CEST Killed Kuchin at Level 82 unjustified Oct 03 2007, 21:20:37 CEST Killed Ryan'Bolter at Level 63 unjustified Sep 27 2007, 21:36:11 CEST Killed Cain Dark Dragon at Level 58 with a minotaur archer unjustified Sep 26 2007, 21:22:51 CEST Killed Roiddit at Level 85 unjustified Z chęcią bym jeszcze z Wami popekował ale jestem zajęty wieczorem :/ Pozdro 4 all |
Cytuj:
|
Krecicie Sie W Betoniarce?b)
|
Cytuj:
@feav: smyku? nie ucz ojca jak robić dzieci kej? |
Uwaga uwaga wielka sonda :D:D ^^
Kim grac ?! Kim grac ?! Kim grac ?!
Kazda powazna odpowiedz zostanie nagrodzona dozywotnim zakazem gry w tibie od rodzicow. Pozdrawiam Zach. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam Evull~ |
Cytuj:
btw. robie prezentacje o pfk, dostane szustke plis? |
Cytuj:
stary żal mi cie naprawde. przestań zgrywac jakiegos herosa, bo do pucybuta ci daleko wiesz co w tym jest najlepsze? ze lubie czasem takim zerom jak ty pojeździć... /Bartek PS: I przestań przemawiac jakimiś haslami od swoich autorytetow typu laubau czy inni. to jest żałosne, EDIT: i TAK JESTES ADOPTOWANY! |
Cytuj:
Cipo glupia.Jak ci cos zrobil to wezcie sie na*******ajcie a nie mi tu zasmiecacie moja piekna sonde.... A wszyscy Ci ktorzy nie odpowiedzieli kim mam grac... czyli cale 100% tematu. Wciskam na komie gwiazdke.Robie memory 5 i nie macie osiedla. Profeszional englisz miszcza Zacha. |
Cytuj:
stfu.. za forum sie bić? hahaha PLSKA spotkać sie przy piwku, pogadać i luźno a nie przez neta nawrzucać pfff... Pozdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
Slowo bezoka jest slowiem swietym 1pamietaj [CHAR]Bezok[/CHAR] ma zawsze racje 2 jezeli [CHAR]Bezok[/CHAR] nie ma racji patrz punkt 1 bezok nigdy nie pada! bezok co najwyzej zapomina sie uleczycxD BEZOK JESTES NASZYM IDOLEM! B)B)B):]:]:]B) |
Cytuj:
4. Umyj dupe frajerze i zjeżdżaj z tąd |
Cytuj:
Niemasz gdzie mieszkac ! i ja mowie powaznie a za toba stoi moja stara z krzeslem i zaraz wylapiesz nim w morde :D |
Cytuj:
Miałeś swoje 5 minut, teraz już Ci dziękujemy! Następny prosze! @up Potem się obudziłeś, niestety ;( A taki piękny sen, co nie?:) |
Kielek
A moze tak wszystkiego na powaznie nie bierz? I nie neo tylko Chello jak juz :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
tobie to nawet NETIA nie pomoże. zepsuty sie urodziłeś, o tak. czarna owca polskiego homosexualizmu |
Dobra.
Jak niemasz humoru to idz sie zmasturbuj albo pierdolnij piescia w sciane.Dobra koniec tematu nie zasmiecajmy forum :P
|
Cytuj:
bo gdy opowiesz dowcip: "Idzie facet schodami, a tam winda! Jaki z tego morał? LODÓWKĄ SIĘ NIE OGOLISZ!", wątpie ze ktoś bedzie się śmiał. Tak prawda |
Ee
EEE widze male nie porozumienie.To nie bylo do CIebie... Tylko do Kiełka...Do Ciebie nic niemam
|
ogolnie mówię
/Bartek |
Cytuj:
|
Dobra skończ.
Żałosne.ja się w twoje sprawy nie mieszam.Ty sie nie mieszaj w moje. To do Gruharda |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja słyszałem że Esther colero padł od BONGO <3
Dobrze nam idze chłopak się złożył w 22 sekundy |
Ja natomiast slyszalem ze ten bogno team to straszni rasisci!
Caly czas cos o "rzydach"* :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
nie no czasem lubisz pojezdzic takim zerom jak on . NO TO MU POJECHALES JA NIE WIEM ALE FEAV PO TYM CHYBA ZAMKNIE SIE W SOBIE. Stary ale mu pojechales ja pie*dole gdyby ktos mnie tak zjechal to niewiem z wiezowca bym skoczyl, ale Ty jestes mastah pro evul player. I do tego taki madry nie no powaznie jestes moim guru. ja pierdziele ale Ty jestes idiota, zal.pl |
Cytuj:
"kulaj zyda !!!" |
Cytuj:
Czy jestem pro? Nie, ale zawsze od takich jak ty bede uważał sie wyżej, więc nie ośmieszaj sie ironizując w ten sposób. "ZAL.PL"? -twoje powiedzonka są na poziomie 'jestem maciek i lubie rozwalać głową cegły' @bongo team: Zabijcie w koncu kogos 100+, czekam na dalsze sukcesy i filmy:) @IridiaCarlinPk: Ty co uważasz się za takiego mistrza peka... Tak ty i ci twoi bracia silni są tylko w kupie, na 1sqm... Zjeżdżacie szwedów, a prawda jest taka, że walicie konia jak zobaczycie ich na ekranie ; |
Cytuj:
Over&Out |
Cytuj:
no jestesmy silni w kupie i co z tego ? Ty nie jestes silny ani w kupie ani solo... a co do veremusa to on potrafi robic biala czaszke a czasem nawet z czerwona biega... |
Cytuj:
Pimols <3 |
Cytuj:
Aha i ja tez <3 Pimol maj brader from ader mader sins trii jears rajt? B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:19. |