Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Shadows World, Family Guys + kilku freedom figterow -.-' vs VIRIBIU UNITS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=134780)

Alvaro89 20-05-2008 14:21

Omfg teraz tu juz cale forum mnie jedzie zalamka totalna DEPREEECHA!!!
ja jetsem trolem tak? Mr. squrewski sie do mnie dojebal to mu odpisalem.
Jozku dziekuje nakarmiles mnie:baby:

Maksym89 20-05-2008 15:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alvaro89 (Post 2066297)
Omfg teraz tu juz cale forum mnie jedzie zalamka totalna DEPREEECHA!!!
ja jetsem trolem tak? Mr. squrewski sie do mnie dojebal to mu odpisalem.
Jozku dziekuje nakarmiles mnie:baby:

Na głupotę leku jeszcze nie wymyślili, więc musisz pomęczyć sie jeszcze trochę aż coś ruszy się w tą stronę w medycynie. Najlepiej wyjdź i poczekaj ok?

Alvaro89 20-05-2008 15:38

Hehe to niemoge wam juz lizac ? bo smakuje mi

Efax 20-05-2008 16:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alvaro89 (Post 2066439)

Tak to jest jak zdradzasz przyjaciół i przechodzisz na strone gdzie traktują Ciebie z pogardą... Powodzenia życzę

JozekCoPchaWozek 20-05-2008 16:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alvaro89 (Post 2066439)

To co piszesz jest naprawdę żałosne, ponieważ człowiek z odrobiną honoru nie napisałby czegoś takiego (nawet dla żartów). Istne dno samooceny.

Alvaro89 20-05-2008 17:12

Efax ale co ty kuzwa opowiadasz na zadna z stron nie przeszedlem wyjebane mam na nebule omg mam sporo innych serverow i na kazdym servie ludzie seluja giepeki takze wiesz....

Jozku masz racje jestem totalnym dnem ale nierozumiesz mojej ironi :( tana nam mowil kiedys ze sprzeda nam matke (dredom) jesli go chudy invitnie do gildi (czy jakos tak to bylo) ja sprzedam siebie to chyba nie jestem gorszy od niego co nie? xDDDDDDDDDDDDD:baby:

:cup::cup::cup: GL&HF

Alvaro89 20-05-2008 17:17

Aha no i jeszzce chcialem dodac ze jestem juz totalnym dnem bez kory mozgowej z zlosliwa wada wzroku,chudym leszczem i mam ''istne dno samooceny'' czekam na dalsze wspaniale informacje o mnie,bo przeciezs wy znacie mnie leepiej niz ja samego sie

ONEONEONE11111111

JozekCoPchaWozek 20-05-2008 17:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alvaro89 (Post 2066626)
Efax ale co ty kuzwa opowiadasz na zadna z stron nie przeszedlem wyjebane mam na nebule omg mam sporo innych serverow i na kazdym servie ludzie seluja giepeki takze wiesz....

Jozku masz racje jestem totalnym dnem ale nierozumiesz mojej ironi :( tana nam mowil kiedys ze sprzeda nam matke (dredom) jesli go chudy invitnie do gildi (czy jakos tak to bylo) ja sprzedam siebie to chyba nie jestem gorszy od niego co nie? xDDDDDDDDDDDDD:baby:

:cup::cup::cup: GL&HF

Nie wiem czy ktoś napisałby, że sprzeda matkę za inva do gildii (na dodatek do Dredów) z tego też wnioskuję, że wyssałeś to z palca. No, a jeżeli ty chcesz tracić honor poprzez gre to GL, dla mnie w takim razie jesteś skończonym człowiekiem z brakiem realnego życia.

Alvaro89 20-05-2008 17:32

Jozku wejs sie ogarnij o tym z tana kuzwa wiezyc niemusisz a po 2 BYLA TO IRONIA IRONIA WPISZ SE W GOOGLACH i poczytaj troche kasztanie to zrozumiesz on se robil jaja tak jak ja teraz....

''dla mnie w takim razie jesteś skończonym człowiekiem z brakiem realnego życia'' -o nowa nowina jestem czlowiekiem z brakiem realnego zycia SUUUPERRRRRR DZIEKIII ZA INFOOOOO!!!!!

p.s nieodpisze ci juz bo kuzwa niemam ochoty niemozesz poexpic pz musisz grzac to siedzisz na forum i wygadujesz kurwa jakies glopstwa wypowiadasz sie na moj temat chodz wogole mnie nieznasz:baby::baby::baby:

;(;(;(;(;(

Squrewski 20-05-2008 18:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alvaro89 (Post 2066670)
Jozku wejs sie ogarnij o tym z tana kuzwa wiezyc niemusisz a po 2 BYLA TO IRONIA IRONIA WPISZ SE W GOOGLACH i poczytaj troche kasztanie to zrozumiesz on se robil jaja tak jak ja teraz....

p.s ..."wygadujesz kurwa jakies glopstwa wypowiadasz sie na moj temat chodz wogole mnie nieznasz"

Po pierwsze primo: Mistrz ironii się znalazł? Raczej TY możesz sobie takie słowo jak IRONIA wpisać w google, bo źle to interpretujesz...
Zajrzyj dwie strony wcześniej, jak ja pisałem o twoim "koksowaniu"

Po drugie primo i zarazem ultimo: Można w pewnym stopniu poznać człowieka po tym co pisze na forum, Ciebie ewidentnie poznaliśmy.
Twoje komentarze typu:: "Tak jestem żałosny i liże dupę" o tym przesądzają...

Alvaro89 20-05-2008 19:34

Nie jestem prawdziwym soba na tym forum :] ci ktozi mnie znaja wiedza..
Koniec tematu ok? juz wystarczyjaco sie naplakalem :baby::baby::baby:

lolkowo21 20-05-2008 21:41

alarvo, nie ma to jak grzać się do ciepełka :]
jednak wiesz.. trzeba wybierać drogi i nimi lojalnie dążyć...

Tak nawiasem, niewiem do czego zmierzasz tymi zabiegami na forum, z ironia,debilizmem itd.. ale nie zabłyśniesz i tak, i tak na nebuli i nie będziesz legendą, wiec oszczędź sobie czas ;]

a co do Jozka.. Wbił na tej wojnie już wiele lvli i dobrze mu idzie, a TY ?

Reszta pozostaje milczeniem...

Pozdro
/ Fikus

Alvaro89 20-05-2008 21:57

A wiec gratuluje jozkowi wbitych leveli a co do mnie to tez wbilem wiele leveli o.0

hmm fikus ja Cie kojaze name w tibi plx bo z venta mi sie cosik kojazy

a addonowa legenda jestem i huj xDDDDDDDD

Corrado 21-05-2008 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maksym89 (Post 2066424)
Na głupotę leku jeszcze nie wymyślili, więc musisz pomęczyć sie jeszcze trochę aż coś ruszy się w tą stronę w medycynie. Najlepiej wyjdź i poczekaj ok?

Dobra rada niech wyjdzie , poczeka i usiądzie koło ciebie w kolejce :)

Safe 21-05-2008 07:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Efax (Post 2066597)
Tak to jest jak zdradzasz przyjaciół i przechodzisz na strone gdzie traktują Ciebie z pogardą... Powodzenia życzę

Fajne rl life masz jak przyjaciol masz w Tibii, nodois pleax bi maj frent, oukej?

Btw ladnie zjeb*les na poiu, wyposzczajac aymoraxisa xD

Legendanebuli 21-05-2008 09:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Safe (Post 2067632)
Fajne rl life masz jak przyjaciol masz w Tibii, nodois pleax bi maj frent, oukej?

Wypuszczając ;<
I ty k**wa chcesz iść do jednego z najlepszych liceum w szczecinie? -.-

Mukatan 21-05-2008 13:25

Jakby nie było alvaro to lizodup. Lizał nam, liże wam. Z tą różnicą że nam nie wbijał, a wam TAK ;] hyhy <<<

Alvaro89 21-05-2008 13:53

hehe:baby::baby::baby:

JozekCoPchaWozek 21-05-2008 16:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alvaro89 (Post 2066670)

''dla mnie w takim razie jesteś skończonym człowiekiem z brakiem realnego życia'' -o nowa nowina jestem czlowiekiem z brakiem realnego zycia SUUUPERRRRRR DZIEKIII ZA INFOOOOO!!!!!

p.s nieodpisze ci juz bo kuzwa niemam ochoty niemozesz poexpic pz musisz grzac to siedzisz na forum i wygadujesz kurwa jakies glopstwa wypowiadasz sie na moj temat chodz wogole mnie nieznasz:baby::baby::baby:

;(;(;(;(;(

Jeżeli chcesz ze mną rozmawiać o ironii i o wielu innych pięknych słowach naszego języka to idź najpierw do szkoły. "glopstwa", a co to jest ??
A i jeszcze zamieszcze Ci cytat pewnego, mądrego człowieka:
"Lepiej nic nie mówić i tylko pozornie uchodzić za głupca, niż jednym słowem rozwiać wszelkie wątpliwości" Mark Twain.
Zinterpretuj owe słowa, może zrozumiesz o co mi chodzi.

Efax 21-05-2008 17:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Safe (Post 2067632)

Nie narzekam na moje życie a to , że mam przyjaciół na tibi to poczytuje za plus dla mnie. Poznałem świetne osoby dzięki tej grze z różnych stron Polski i utrzymuje z nimi kontakt. Nie sądzę aby zawieranie przyjaźni uwłaczało mi lub komukolwiek

Alvaro89 21-05-2008 17:48

Jozku niemam najmniejszej ochoty z toba rozmawiac ale chetnie bym Cie poznal:baby::baby::baby::baby:

JozekCoPchaWozek 21-05-2008 19:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alvaro89 (Post 2068436)
Jozku niemam najmniejszej ochoty z toba rozmawiac ale chetnie bym Cie poznal:baby::baby::baby::baby:

Aha, czyli wywnioskowałem z Twojej wypowiedzi, że w sposób inteligentny nie chcesz ze mną rozmawiać ? Tak myślałem. Co do tego, że chciałbyś mnie poznać . Nie ma sprawy.
Pozdrowienia od Palucha, jak jesteś spostrzegawczy to będziesz znał mój nick.

Alvaro89 21-05-2008 19:33

OMFG POKAZALES MI FAKJU!!!!!!!!!!!to nielegalne!!!!!!!!!!!!:baby::baby::baby::baby:

JozekCoPchaWozek 21-05-2008 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alvaro89 (Post 2068627)
OMFG POKAZALES MI FAKJU!!!!!!!!!!!to nielegalne!!!!!!!!!!!!:baby::baby::baby::baby:

To nie było ani śmieszne ani adekwatne do 19-sto latka. Widać, że z Tobą w sposób kulturalny nie da się rozmawiać. Ludźmi Twojego pokroju poprostu się brzydzę, co oznacza, że w dalszym rozwoju tego tematu nie mam zamiaru z Tobą rozmawiać. Widać, że nie umiesz wyciągnąć wniosków z wcześniej napisanego cytatu. Może jesteś za mało inteligentny ? Może nie dojrzałeś emocjonalnie do swojego wieku ? Ja tego oceniać nie będę. Czasami dobrze mieć troche samokrytyki to pomaga w kształtowaniu charakteru. Cya

Alvaro89 21-05-2008 21:30

No narka:baby:

Aym 22-05-2008 00:04

Może, to jest temat poświęcony wojnie, która jest w tej chwili na Nebuli, więc bądźcie tak mili i załóżcie sobie własny temat, i tam będziecie mogli sobie porozmawiać o kompleksach które was dręczą...
Wracając do tematu, dziś VU zaatakowało nas(VO) niespodziewanie czyt.(masslog). Zabijając jednego z naszych kolegów-Leendras- postanowili się skryć w jakże bezpieczne miejsce jakim jest Outlaw Camp, niestety, tym razem plan nie powiódł się, dokładniej mówiąc, VU po 30~ minutowej walce postanowiło zrobić tak zwanego x-loga, jednak jednemu z walczących po stronie wroga nie udało się zgubić PZ, i tak biedny dal x-loga mając PZ. Jego kolegom, którym się to udało, jego los był dla nich obojętny i tak biedny poległ. Reasumując, wynik dzisiejszej walki wynosi 1:1. Nie zapominajcie jednak o motcie śpiewanym przez wielkich wojowników VU "My chcemy się bić, Wy spier****ie". Krótko ale na temat.

Alasty 22-05-2008 00:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aym (Post 2069280)
Może, to jest temat poświęcony wojnie, która jest w tej chwili na Nebuli, więc bądźcie tak mili i załóżcie sobie własny temat, i tam będziecie mogli sobie porozmawiać o kompleksach które was dręczą...
Wracając do tematu, dziś VU zaatakowało nas(VO) niespodziewanie czyt.(masslog). Zabijając jednego z naszych kolegów-Leendras- postanowili się skryć w jakże bezpieczne miejsce jakim jest Outlaw Camp, niestety, tym razem plan nie powiódł się, dokładniej mówiąc, VU po 30~ minutowej walce postanowiło zrobić tak zwanego x-loga, jednak jednemu z walczących po stronie wroga nie udało się zgubić PZ, i tak biedny dal x-loga mając PZ. Jego kolegom, którym się to udało, jego los był dla nich obojętny i tak biedny poległ. Reasumując, wynik dzisiejszej walki wynosi 1:1. Nie zapominajcie jednak o motcie śpiewanym przez wielkich wojowników VU "My chcemy się bić, Wy spier****ie". Krótko ale na temat.

Kto z vu zdechl?

BOtter 22-05-2008 01:27

@up

Lord Arcticus hit the ground...

JaSprite 22-05-2008 03:17

no juz podniecajcie sie ... no no no

Legendanebuli 22-05-2008 13:05

CHECHEHCEHCE, Bycie odważnym i wbieganie jako pierwszy nie zawsze się opłaca ; [

Alvaro89 22-05-2008 14:16

Mass Log :]

Alvaro89 22-05-2008 19:03

Wydarzenia z swiata Nebula.

Sunze R.I.P

Legendanebuli 22-05-2008 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alvaro89 (Post 2070623)
Wydarzenia z swiata Nebula.

Sunze R.I.P

HAHAHAHAhahahahahah

Aym 24-05-2008 02:00

I co w tym ku***a jest zabawnego co...?

Alvaro89 24-05-2008 07:28

Wedlog mnie nic ://

Alvaro89 24-05-2008 08:07

No to mamy POI :]

Legendanebuli 24-05-2008 18:19

1 Hellhound potrafi być silniejszy niż całe vu ;]

BOtter 24-05-2008 22:05

even a rat is better than vu ;[

Mietek919 24-05-2008 23:10

Name: Sunze

Banished: until deletion because of hacking

Wtf ?:confused:

Aym 24-05-2008 23:28

@Alvaro
Naucz się w reszcie korzystać z opcji edytuj, bo twoje double posty są..jakby to powiedzieć, zje*** e.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:50.