![]() |
Omfg teraz tu juz cale forum mnie jedzie zalamka totalna DEPREEECHA!!!
ja jetsem trolem tak? Mr. squrewski sie do mnie dojebal to mu odpisalem. Jozku dziekuje nakarmiles mnie:baby: |
Cytuj:
|
Hehe to niemoge wam juz lizac ? bo smakuje mi
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Efax ale co ty kuzwa opowiadasz na zadna z stron nie przeszedlem wyjebane mam na nebule omg mam sporo innych serverow i na kazdym servie ludzie seluja giepeki takze wiesz....
Jozku masz racje jestem totalnym dnem ale nierozumiesz mojej ironi :( tana nam mowil kiedys ze sprzeda nam matke (dredom) jesli go chudy invitnie do gildi (czy jakos tak to bylo) ja sprzedam siebie to chyba nie jestem gorszy od niego co nie? xDDDDDDDDDDDDD:baby: :cup::cup::cup: GL&HF |
Aha no i jeszzce chcialem dodac ze jestem juz totalnym dnem bez kory mozgowej z zlosliwa wada wzroku,chudym leszczem i mam ''istne dno samooceny'' czekam na dalsze wspaniale informacje o mnie,bo przeciezs wy znacie mnie leepiej niz ja samego sie
ONEONEONE11111111 |
Cytuj:
|
Jozku wejs sie ogarnij o tym z tana kuzwa wiezyc niemusisz a po 2 BYLA TO IRONIA IRONIA WPISZ SE W GOOGLACH i poczytaj troche kasztanie to zrozumiesz on se robil jaja tak jak ja teraz....
''dla mnie w takim razie jesteś skończonym człowiekiem z brakiem realnego życia'' -o nowa nowina jestem czlowiekiem z brakiem realnego zycia SUUUPERRRRRR DZIEKIII ZA INFOOOOO!!!!! p.s nieodpisze ci juz bo kuzwa niemam ochoty niemozesz poexpic pz musisz grzac to siedzisz na forum i wygadujesz kurwa jakies glopstwa wypowiadasz sie na moj temat chodz wogole mnie nieznasz:baby::baby::baby: ;(;(;(;(;( |
Cytuj:
Zajrzyj dwie strony wcześniej, jak ja pisałem o twoim "koksowaniu" Po drugie primo i zarazem ultimo: Można w pewnym stopniu poznać człowieka po tym co pisze na forum, Ciebie ewidentnie poznaliśmy. Twoje komentarze typu:: "Tak jestem żałosny i liże dupę" o tym przesądzają... |
Nie jestem prawdziwym soba na tym forum :] ci ktozi mnie znaja wiedza..
Koniec tematu ok? juz wystarczyjaco sie naplakalem :baby::baby::baby: |
alarvo, nie ma to jak grzać się do ciepełka :]
jednak wiesz.. trzeba wybierać drogi i nimi lojalnie dążyć... Tak nawiasem, niewiem do czego zmierzasz tymi zabiegami na forum, z ironia,debilizmem itd.. ale nie zabłyśniesz i tak, i tak na nebuli i nie będziesz legendą, wiec oszczędź sobie czas ;] a co do Jozka.. Wbił na tej wojnie już wiele lvli i dobrze mu idzie, a TY ? Reszta pozostaje milczeniem... Pozdro / Fikus |
A wiec gratuluje jozkowi wbitych leveli a co do mnie to tez wbilem wiele leveli o.0
hmm fikus ja Cie kojaze name w tibi plx bo z venta mi sie cosik kojazy a addonowa legenda jestem i huj xDDDDDDDD |
Cytuj:
Dobra rada niech wyjdzie , poczeka i usiądzie koło ciebie w kolejce :) |
Cytuj:
Btw ladnie zjeb*les na poiu, wyposzczajac aymoraxisa xD |
Cytuj:
I ty k**wa chcesz iść do jednego z najlepszych liceum w szczecinie? -.- |
Jakby nie było alvaro to lizodup. Lizał nam, liże wam. Z tą różnicą że nam nie wbijał, a wam TAK ;] hyhy <<<
|
hehe:baby::baby::baby:
|
Cytuj:
A i jeszcze zamieszcze Ci cytat pewnego, mądrego człowieka: "Lepiej nic nie mówić i tylko pozornie uchodzić za głupca, niż jednym słowem rozwiać wszelkie wątpliwości" Mark Twain. Zinterpretuj owe słowa, może zrozumiesz o co mi chodzi. |
Cytuj:
|
Jozku niemam najmniejszej ochoty z toba rozmawiac ale chetnie bym Cie poznal:baby::baby::baby::baby:
|
Cytuj:
Pozdrowienia od Palucha, jak jesteś spostrzegawczy to będziesz znał mój nick. |
OMFG POKAZALES MI FAKJU!!!!!!!!!!!to nielegalne!!!!!!!!!!!!:baby::baby::baby::baby:
|
Cytuj:
|
No narka:baby:
|
Może, to jest temat poświęcony wojnie, która jest w tej chwili na Nebuli, więc bądźcie tak mili i załóżcie sobie własny temat, i tam będziecie mogli sobie porozmawiać o kompleksach które was dręczą...
Wracając do tematu, dziś VU zaatakowało nas(VO) niespodziewanie czyt.(masslog). Zabijając jednego z naszych kolegów-Leendras- postanowili się skryć w jakże bezpieczne miejsce jakim jest Outlaw Camp, niestety, tym razem plan nie powiódł się, dokładniej mówiąc, VU po 30~ minutowej walce postanowiło zrobić tak zwanego x-loga, jednak jednemu z walczących po stronie wroga nie udało się zgubić PZ, i tak biedny dal x-loga mając PZ. Jego kolegom, którym się to udało, jego los był dla nich obojętny i tak biedny poległ. Reasumując, wynik dzisiejszej walki wynosi 1:1. Nie zapominajcie jednak o motcie śpiewanym przez wielkich wojowników VU "My chcemy się bić, Wy spier****ie". Krótko ale na temat. |
Cytuj:
|
@up
Lord Arcticus hit the ground... |
no juz podniecajcie sie ... no no no
|
CHECHEHCEHCE, Bycie odważnym i wbieganie jako pierwszy nie zawsze się opłaca ; [
|
Mass Log :]
|
Wydarzenia z swiata Nebula.
Sunze R.I.P |
Cytuj:
|
I co w tym ku***a jest zabawnego co...?
|
Wedlog mnie nic ://
|
No to mamy POI :]
|
1 Hellhound potrafi być silniejszy niż całe vu ;]
|
even a rat is better than vu ;[
|
Name: Sunze
Banished: until deletion because of hacking Wtf ?:confused: |
@Alvaro
Naucz się w reszcie korzystać z opcji edytuj, bo twoje double posty są..jakby to powiedzieć, zje*** e. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:50. |