Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Saphira (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=215)
-   -   Ratujmy Saphire !! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142021)

Peko96 15-10-2009 16:13

Jak by ktos robil world trade ze chce items na obsidi za itemki na saphirze to ja tez sie dołacze

Jezus'mistrz 15-10-2009 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez beny123 (Post 2665036)
Elo.Ja mam tam 28 knighta po Hacku zażuci ktos pare itemków albo kaski troche.
Szukam kumpli jak coś nick Pangu Shar

Sam zbieraj kase i kupuj itemki, myślisz że ci ktoś za darmo da?
Chyba tych kumpli szukasz po to aby ci kase i itemki dawali 8o

Ciastq 05-05-2010 12:58

Szukam dobrej polskiej gildi na Saphirze takiej która się ode mnie nie odwruci hehe :D
Mam 53lvl knight narazie facc. Szybko expie w tibie gram 6lat więc ogarniam ^^ :]

Sniper'Blood bro 11-05-2010 11:06

Heh. No to Polacy przejęli Saphirę. Jest lepiej. Nie powiem że nie bo gorzej niż za Nobztrakta to chyba być już nie mogło. Ale stało się to co było do przewidzenia: Teraz Polacy walczą z Polakami. A gdzie "bo wszyscy Polacy to jedna rodzina..." ? Eh. :) dobrze chociaż że te potyczki nie dotyczą neutrali. :)

Pozdrawiam.

refugon12 13-06-2010 21:09

Racje masz sniper. Wielu Polaków teraz zabija nawet swoich bo jak to mówia "tu nudno jest" a z tym to się chyba nie da nic zrobić :/

Ezranel 13-06-2010 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sniper'Blood bro (Post 2758058)
Heh. No to Polacy przejęli Saphirę. Jest lepiej. Nie powiem że nie bo gorzej niż za Nobztrakta to chyba być już nie mogło. Ale stało się to co było do przewidzenia: Teraz Polacy walczą z Polakami. A gdzie "bo wszyscy Polacy to jedna rodzina..." ? Eh. :) dobrze chociaż że te potyczki nie dotyczą neutrali. :)

Pozdrawiam.

Cze kotek, czemu sprzedałeś Snipera dla Kalafiora? ;;;;;

Narvus 01-07-2010 12:44

Siema.
Mam pytanko o sytuacje na servie bo szukam miejsca gdzie mogę pograć w miarę normalnie.
Są tu wojny wielkie Pa, pk??
Jakie ceny i może jakieś inne info.
Grałem tu jakiś czas temu jak był ten gość Noobztrakt (czy jakoś tak) ale chcieli 2 razy dostać moje piękne buty ze skrzydełkami to zrezygnowałem.

twm 14-10-2011 13:32

Witam!
Poszukuje ludzi ,ktorzy maja conajmniej te 17 lat lub naprawde ogarniaja b.duzo, abym mogl stworzyc ekipe godna zaufania i wgl. Priorytetem bedzie pk albo wary o ile ekipa ta dlugo wytrzyma .Chcialbym aby nasza druzyna rozniosla Saphire na drobne strzepy tzn zawladnac tym serwerem .Moje doswiadczenie w tej grze to jakies 5 lat ale nie gralem z 2 lata wiec mam braki jakies tam , nie calkowite Nicki to juz nie wazne jaki kto ma , jezeli chodzi o eq na rooku w razie czego to pisac na gg mam tam rookstayera to eq skoluje

numer gg:336787

Lista chetnych:
1.Ja
2.Qmpel

Jaarienia 15-10-2011 09:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twm (Post 2820562)
Witam!
Poszukuje ludzi ,ktorzy maja conajmniej te 17 lat lub naprawde ogarniaja b.duzo, abym mogl stworzyc ekipe godna zaufania i wgl. Priorytetem bedzie pk albo wary o ile ekipa ta dlugo wytrzyma .Chcialbym aby nasza druzyna rozniosla Saphire na drobne strzepy tzn zawladnac tym serwerem .Moje doswiadczenie w tej grze to jakies 5 lat ale nie gralem z 2 lata wiec mam braki jakies tam , nie calkowite Nicki to juz nie wazne jaki kto ma , jezeli chodzi o eq na rooku w razie czego to pisac na gg mam tam rookstayera to eq skoluje

numer gg:336787

Lista chetnych:
1.Ja
2.Qmpel

Też mogę postać już zrobiłam jak coś nick na priv mogę podać

Kensai 31-10-2011 13:23

Cze witam jak zdrówko polaki?
Ratujemy saphirke?????????///

Iks.de 06-11-2011 13:17

hehe kensai moszna :p o ile wiesz kto ja heheheheheheheheheeh

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:00.