![]() |
Jak by ktos robil world trade ze chce items na obsidi za itemki na saphirze to ja tez sie dołacze
|
Cytuj:
Chyba tych kumpli szukasz po to aby ci kase i itemki dawali 8o |
Szukam dobrej polskiej gildi na Saphirze takiej która się ode mnie nie odwruci hehe :D
Mam 53lvl knight narazie facc. Szybko expie w tibie gram 6lat więc ogarniam ^^ :] |
Heh. No to Polacy przejęli Saphirę. Jest lepiej. Nie powiem że nie bo gorzej niż za Nobztrakta to chyba być już nie mogło. Ale stało się to co było do przewidzenia: Teraz Polacy walczą z Polakami. A gdzie "bo wszyscy Polacy to jedna rodzina..." ? Eh. :) dobrze chociaż że te potyczki nie dotyczą neutrali. :)
Pozdrawiam. |
Racje masz sniper. Wielu Polaków teraz zabija nawet swoich bo jak to mówia "tu nudno jest" a z tym to się chyba nie da nic zrobić :/
|
Cytuj:
Cze kotek, czemu sprzedałeś Snipera dla Kalafiora? ;;;;; |
Siema.
Mam pytanko o sytuacje na servie bo szukam miejsca gdzie mogę pograć w miarę normalnie. Są tu wojny wielkie Pa, pk?? Jakie ceny i może jakieś inne info. Grałem tu jakiś czas temu jak był ten gość Noobztrakt (czy jakoś tak) ale chcieli 2 razy dostać moje piękne buty ze skrzydełkami to zrezygnowałem. |
Witam!
Poszukuje ludzi ,ktorzy maja conajmniej te 17 lat lub naprawde ogarniaja b.duzo, abym mogl stworzyc ekipe godna zaufania i wgl. Priorytetem bedzie pk albo wary o ile ekipa ta dlugo wytrzyma .Chcialbym aby nasza druzyna rozniosla Saphire na drobne strzepy tzn zawladnac tym serwerem .Moje doswiadczenie w tej grze to jakies 5 lat ale nie gralem z 2 lata wiec mam braki jakies tam , nie calkowite Nicki to juz nie wazne jaki kto ma , jezeli chodzi o eq na rooku w razie czego to pisac na gg mam tam rookstayera to eq skoluje numer gg:336787 Lista chetnych: 1.Ja 2.Qmpel |
Cytuj:
|
Cze witam jak zdrówko polaki?
Ratujemy saphirke?????????/// |
hehe kensai moszna :p o ile wiesz kto ja heheheheheheheheheeh
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:00. |