![]() |
Hard Truck: 18 Wheels Of Steel ?
|
18 Wheels of Steel: Haulin
a tu coś ode mnie :D http://img254.imageshack.us/img254/839/338193tl3.jpg @down dobrze :) ale odpowiedź piszemy na CZERWONO! @Raxev Chodzi mi o tych co dają poprawne odpowiedzi, a i tak nie zamieszczają screena :) A w tą grę grałem i znam odpowiedź, a nie chce mi się czekać na potwierdzenie :D |
Czekaj na potwierdzenie, ale zapewne to S.W.I.N.E
|
Cytuj:
@edit: Było już kilka przypadków, że ktoś od razu dawał, a okazało się, że autor wymagał pełniejszego tytułu lub ten nie był wcale dobry : ) @Johnny121: IMO powinniśmy poczekać na decyzję Barosa7 |
Albo mi się wydaje, albo to JA powinienem zadawać, albo powinniśmy czekać na potwierdzenie.
@Raxev Też mi się tak wydaje. @Mapka I tak powinniśmy czekać. Te kilka godzin nas nie zbawi. |
Barosa7 był dzisiaj o 16 na forum. Ale nie raczył dać odpowiedzi... :confused:
@up Wiem. Tylko mówie... @edit Czyli __DARK_SVEN__ wstawia... |
Yy.. takjakby nie przeczytałem regulaminu JUŻ SIE ZA TO BIORE <ale obciach>
Ps. gdy zobaczyłem zdjęcie z gtavcs od razu odpowiedziałem, żeby być pierwszy (już po przeczytaniu) @edit Więc Frogger zgadł, jego kolej tylko tyle że już wstawił fote. |
http://www.wrzuta.pl/obraz/fj7HbZSUrw/
Wybaczta, że z wrzuty, ale imageshack mi pada. Kliknijcie, to się powiekszy. |
Age of Empires III: The Asian Dynasties??
Nie jestem pewien |
American Conquest.
|
Kozacy ? Takie trochę podobne sie wydaje...
|
Kozacy: Europejskie Boje
|
Walekifa, dawaj.
|
Łapać........
http://img405.imageshack.us/img405/5262/dsqy5.jpg @ DOWN Nie. Właśnie dlatego go wyciąłem żeby było trudniej. Ognia! @ DOWNDOWN I nie. @ DOWNDOWNDOWN Niestety nie. Edit: Tak,ale nie wiem,czy powinienen to uznać.W jednym poście można mieć max. 1 tytuł. Jak nie odgadłeś to daj szanse innym.Dobra,to niech daje pierwsza osoba co chce. Ps.BG2 ssie pałke ; l Postacie kopiące zady to same chaotyczne-złe. Dobry skład to cipki.. Do tego tylko 5 summonów max... Nie zrobisz takiego oddziału ; ) edit2: No wieeem ; p Dlatego powiedziałem że daje pierwsza osoba co chce. |
Icewind Dale?
Niestety nie wiem, który. Na pewno coś balduropodobnego. Jak trafiłem, oddaję. |
@maciek
Diablo I ? |
@Walekifa
Baldurs Gate 2 : tron Bhaala? Jak trafilem oddaje Proboje jeszcze raz lol Baldur's Gate 1 Przeciez mowilem, ze oddaje xD |
zamawiam a jako ze instalje narazie gre ktora dam ss to musicie poczekjac do rana
żyłka bez przesady do rana chyba mogles poczekac. |
|
Thief 3: Deadly Shadows 8o
|
Thief 3: Deadly Shadows
A ty, up, nie napisałeś na czerwono, nie liczy się !!!! |
Thief 2
Jak trafilem to oddaje lól Ups to nie 2, tylko 3 xD |
Chuja,nie liczy się. Kołbaś sobie zaklepał.
|
Co Wy odwalacie, panowie?
kołbaś wyraźnie napisał, żebyśmy poczekali do rana |
Yoh Asakura zadaje. Jeśli ktoś chce przejąć wolną kolej, to niech wrzuci screena od razu.
|
No, ja zaklepuje kolejkę. Poczekajcie ze 2 dni, to sobie coś ściągne z internetu i zrobie screena.
|
jednak jest wieczorek i jak mowilem ss dam jutro rano bo nie dosc ze gra jeszcze mi sie instaluje(a to bestia) to jeszcze servery na ktore wsadzam ss strasznie wolna sie laduja. btw sven 2 dni bysmy nie czekali bo jest limit 24h =P
|
Cytuj:
Cytuj:
Poczekajcie momencik, zaraz coś wrzucę. Ok, macie: http://img171.imageshack.us/img171/6706/adsmt0.jpg Proszę o PEŁNY I DOKŁADNY tytuł, bez uproszczeń. |
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Oddaje kołbasiowi. Imho jako autor tematu mam takie prawo. ;) Poczekacie do rana, jajka wam nie odpadna. #Down Napisz konkretnie czy oddajesz, bo moga miec znowu jakies problemy. Pozdrawiam |
daj spokoj albo sam zadawaj albo nich zadaje ktokolwiek. Jezeli chca podpierac sie regulaminem to grajmy wg niego
|
Cytuj:
@down Też tak myślę |
Nie. ma 24 godziny od czasu zgadnięcia. I chuj. Wstawi screena po 22 godzinach to najwyżej postoi 2 godziny i może wstawiać kto inny. Zgadłto ma swoje 24 godziny,nie czaje ; l Ale dobra. Gramy dalej.
|
Cytuj:
@Edit: Btw: tak, to Stalker. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Okej, skoro tak chcecie. ;)
Ostatnia zagadke odgadlem ja, przekazalem kołbasiowi, ktory przekazal komukolwiek~. Wiec kto pierwszy ten lepszy. |
|
Biorę, za chwilę coś dam.
|
@2up
America's Army Oddaje. |
|
Unreal Tournament III
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:29. |