![]() |
Omg... Stary masz 100 lvl+ na pytherze a nie wiesz jeszcze że 1 vs 1 nie ma szans szczególnie jak sie wala knighty i po tym sadze ze nie wiesz co to pvp jak ty bys chcial wszystkich solo walić...
|
Cytuj:
|
W skrócie PVP nie polega tylko na ubijani kogoś solo żeby ubić kogoś nawet w grupie też trzeba mieć jakieś pojecie o tym ( jak trapowac gdzie atakowac itp itd). A podczas obrony jak ktoś ciebie atakuje to jaką taktyke obrony zastosujesz to też swiadczy o twoim pojeciu o PVP. Czy posiadasz DF i inne runy niszczace (DF wiekszosc juz ma przy sobie chociaz...) zeby radzic sobie w trudnych sytuacjach. Sa czasami sytuacje kiedy nawet najlepsze PVP nie pomoze ale trzeba czakac az przeciwnik popelni jakis blad i wykozystac to (kazdy jest omylny).
BR panuja bo poza ich lvlami trzymaja się w gropie zrobią trap na wyjsciu 2 ekipa cie bije i goni i nie masz szans na przezycie. Wiem coś o tym ;/ Tak wiec skonczcie gadac o waszym PVP ze jeden ma lepsze od drugiego bo sam przyszedl a nie w 5 nie na tym to wylacznie polega :P Jest fajna ksiązka <google> poczytaj sobie w niej BuHaHa :P nie no joke to byl na rozldowanie atmosfery troche bo zaraz pozabijacie sie po przez monitory :P @Edit Wiadro zapomniał sie podpisać że to jego post xD Pozdro All Matura soon ;/ |
@Seba
Zdajesz maturę z Tibii? :D |
14:18 Plagenzenho [183]: armor
14:17 You lose 53 hitpoints due to an attack by Plagenzenho. 14:17 You lose 120 hitpoints due to an attack by Plagenzenho. 14:18 You lose 150 mana blocking an attack by Plagenzenho. auhsbehusbeuh kilometr od depo i nie ujebał mnie zal... i jak tu grać knightem? ahusbehasu |
15:40 You advanced from Level 98 to Level 99.
@Tomsy , Seby , Shaki i inne napczany Bądźcie jutro o 14.30 :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
22:43 Elite Fous [152]: HUNTED
22:43 Amura Shekiran paladyn [42]: .... 22:43 Amura Shekiran paladyn [42]: yea 22:44 Elite Fous [152]: pay or hunted forever 22:44 Amura Shekiran paladyn [42]: ok 22:44 Elite Fous [152]: u go pay? 22:44 Amura Shekiran paladyn [42]: i go closet ;) Kolejny :P jak ja lubie br ;*;*;*;* to już 3 z ftp 100 + który mi grozi i któremu też nie zapłace jak i poprzednim ;s |
Huh i niby barinas to power abuserzy... jak widac ktory team wygra ta wojne to i tak bedzie to samo....
|
No ale nie aż tak jak z Barinasami
|
Cytuj:
Barinas: Pay armor Barinas: fucking polacks Barinas: hunted 4ever Barinas: no ingles I koniec, bez płacenia gówno się zrobiło. A z FTP wystarczy napisać do Lidera :) |
Cytuj:
- ej - idizimey kgoxs azjbazc? - jka eis uzsakoł? - evixa? ASDOJASJSDJ Bako Rox :cup: |
11:42 Shaka'Frukt [70]: 11:41 Bako [99]: i teraz wlasnie bed po stornie solara 11:41 Bako [99]: pizdo
11:46 Shaka'Frukt [70]: 11:46 Bako [99]: bo jestes ciotom silvery 11:54 Shaka'Frukt [70]: 11:53 Bako [99]: taxo ty sie nie w*******aj nie swoje sprawy bo ci tego hucikanie zalatwie -.^ |
Auhehueuhe Xdd
|
Bako chce szybko wbić 100 lvl bo usłyszał że nowa nagroda jest :O
Orshaball's brain który może być wymieniony za Bako's brain.xD |
14:47 You advanced from Level 99 to Level 100.
\o/ \o/ :cup::cup: \o/ \o/ Jutro wkleje ssa ;) |
@Gorti
gratz nupie, wklejaj ss xD |
Congratz. :cup:
|
16:54 Fofum'Far [62]: hi
16:54 Herbert: Your thoughtless haste, my friend, will take you all the faster to where all journeysend. 16:54 Fofum'Far [62]: parccel 16:54 Fofum'Far [62]: parcel 16:54 Fofum'Far [62]: parcel 16:54 Fofum'Far [62]: parcel 16:54 Fofum'Far [62]: parcel 16:54 Fofum'Far [62]: npc burro 16:54 Fofum'Far [62]: parcel 16:55 Herbert: Alas! The crowds are gone and curtains fall! Was it but a dream? 16:55 Fofum'Far [62]: parcel 16:55 Fofum'Far [62]: parcel 16:55 Fofum'Far [62]: parcel 16:55 Herbert: At last! The audience arrives! 16:55 Fofum'Far [62]: parcel 16:55 Herbert: Do you want to buy a parcel for 15 gold? 16:55 Fofum'Far [62]: npc noob UAHHUAUHEHUE KOCHAM BR! XD |
@Gorti
Apr 13 2008, 12:45:05 CEST Died at Level 100 by a ghost Retired. Who know when i back... Raz padles i juz retired? :O |
1 lvl polecial i zalamka xd omg xd ja padlem 3 razy na 100+ na facc i zyje xd ale mistrz nie moze padac z najlepszym pvp xd
|
Cytuj:
|
@Doskonaly
Zamknij sie bo zawsze najwiecej pierdolisz.... Co z tego ze padl, btw. co ma pvp do padania od potworów? xD Widac ze huja wiesz. Zaraz bedzie ze lize dupe lol |
Cytuj:
A co do powrotu. Wróce. @Edit A i zapomniałem dodać ze w bledzaku mjołom 19 gepeesów z rataw!11 |
tak tak i byl smok w srodku? jeszcze, taxo jestes zbyt plytki by zrozumiec co pisalem
|
Zara zrobie next 100 tylko czekam na pare osób :P
http://img501.imageshack.us/img501/5...i100pv4hz1.jpg |
A teraz fri itans pls :<
|
|
@Frycek
Wiesz co znaczy @Name? Jak nie wiesz to ci powiem... JEst to post pisany do tej osoby a to akurat do ciebie nie bylo wiec sie nie w*******aj -.- @Gorti po 1. to nie jest smieszne po 2. nie chcem sie z toba klocic ani nic z tych rzeczy, poprostu sie pytam. |
Pierwszy ss stanowczo lepszy :p
A i gz ;) |
@up
Bo na pierwszym ss byłem ja xD edit: @Frycek Kiedy chcesz zebym cie rozpierdolił w csa? xD Mieliśmy zagrać kiedyś to może jutro albo pojutrze zagramy? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pamietaj,ze twoj czas nadejdzie lamusie. @Sardas Nie wiem mi to obojetne ;D ale ja dawno juz nie gralem ;p |
Cytuj:
Więc zamknij ryjek :> |
Cytuj:
|
|
@Asen
Gz ;D btw. jednak Fightmare cie nie shuncił 150 msem xD. |
Asen GRATZ !!!!:D
Nie wiedziałem że już tak do przodu gonisz:PP :] |
@Asen
Bravo 150lv ;DD eLWuO Team RuLeZ \o/ :cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:21. |