![]() |
Volltio TERAZ ma jednego ownera :D A Noname18 to Savalas :)
|
Cytuj:
Teraz może i tak, ale jakieś 2 miechy temu dosyć często grali na przemian swoimi harami. Mam na myśli Savalasa na Volltiu i odwrotnie xD |
Dzisiaj jakies ob bedzie ?XDD
|
Cytuj:
O to SeKrEt Rise xDD No I dobrze xD8o Torpeter I jak Spales Dzis xDD |
wrrr, Sibuna niczym nie rządzi i rządzić nie będzie :)
No to nie wiem, który Savalas, bo na Savalasie grywa też Kuba (kiedyś Anandumim i potem Volltio), który trochę ten świat i mnie zna i takiego czegoś by mi nie powiedział. Nie ma ich tak dużo. Po wybijance nagle się posypali i połowa była totalnie nie lojalna typu "rozumiem, że ich bijesz, ale co ze mną? Jestem niewinny". Z Knighthood z Berylii jest około 10 osób.... albo 10 charów i ze 20-30 osób :) |
Z tego co zrozumiałem, to Noname18 = Stary Volltio, Xillio, Anan etc?
@up Napiszę to samo, co pisałem Ci w nocy, czyli część ludzi z kh robi sobie chary na boku, a jak już wbiją ponad setkę, to dołączą do gildii i zaczną ogarniać. |
Cytuj:
BTW wczoraj spać nie mogłem to chciałem moze przyexpic co to żyd Dany po mnie wpadł... ALE TO LAMA podlurowałem mu nightmary i spokojnie spierdoliłem w dół mapy i xlog i Cya Dany Ajajajjjj |
Brawo! Naprawde Brawo! Wiecej takich jak Dejwid i mamy war w kieszeni :P ahahahahaha Musial tych nasz pro PvP :P :evul:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ajajajjj next razem all furamy przed openem Xd dobra jebać tooo POWRÓĆMY DO TEMATU WOJNY BO O TYM TE FORUM <Srry za all> ;p |
KARA"MY" sie cos dzisiaj? (pytanie do "kolegow" z przeciwnej guildii)
:evul: |
JA JESTEM RDY NA OPENA
a Ty Macieju opowiedz kolegom na forum jak dzis przed sql pchałeś samochód kolegi bo odpalic nie chciał i cała szkoła beke miała ! :D:D BUAHAHAHH SPIERDLIŁ z biologi z Gośką a okna z tej sali na parterze przed wyjazdem głównym ze sql :D:D:D a tam maciej Golfa pcha.. HAHA ROXXXXXXX |
Zrooobmy jakis ob, bo nuda sie zaczyna robic :P
|
ahahahahahahahahhahahahahahaha OWNED kurwa czy to moja wina ze Zbirek odpalic nie umie hahahaha i nie pierdol bo agata mowi ze nie widziala tego Gośka, ale co haslem zajebala ze mnie do matury nie dopusci hahahahaha moze mi dobra gale ojebac jak matury z Biologii nie pisze OWNED HAHAHAHAHAHAHAH GOśKA ROXXXXXXXXXX :evul:
|
Ajajajjjjj Xdddddddddddddd hahahaha
PANOWIE Z ETER~ MÓWIE NA FORUM ZEBY NIE BYŁO, ZBIERZCIE EKIPE NA DZIŚ I SIE ZABAWIMY W OPEN JAKIEŚ . Teraz macie w chuj czasu na zebranie... i nie gra zadna Barcelona tak ze bedzie show? |
Dejwid bez napinki plxxxx potem wyjebiesz sie ... nie chce tego pisac hehehehe i bedzie lanie z Ciebie wiec zachowaj napinke dla Siebie :P
I PINUJ TAM SWOJEJ RENI OD POLAKA BO JESZCZE JA GDZIES POD KONIEC SIERPNIA PRZYJDZIE CI SPOTKAC I LIPA AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA |
wlasnie, wyjdzcie dzis xd
|
To ch*j ze sie wyjebie :D Wazne, ze bedzie zabawa a nie znow bedzie ze my nie chcemy wyjsc na ob
|
Cytuj:
Nie zalecam Jarania PrzeD Openem :D Bo PoTem torpeter Bedziesz Lal NooB'ów z 30 + Bo bedziesz Myslal ze to Slicc xD :D:D |
Przestancie juz zartowac bo mnie brzuch ze smiechu boli ...
|
hehe ........ ćpajcie więcej ;d
|
KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Wy*******ac na opena !!!!!!!
DO CHUJA LOGOWAC SIE NIE DA......................................... :evul: |
Cos sie dzieje? ;d
|
Cytuj:
|
@ Up
giezet? |
Z jaka dzisiaj wymowka wyjada? ...........:evul::evul:
|
Cytuj:
ze wirus jest w tibi xDDD <hahaha>:D |
Nieno.. Dzisiaj tylko kamikaze wyszliby na opena z takimi lagami. A chyba nie tylko ja je mam...
|
Cytuj:
@Down: Nie, nie o ciebie. : p |
@up
Mowisz tu o mnie? Jesli tak to daj sobie spokoj :P |
Russel rodził i dlatego nie wyszli.
|
23.02.2008 (Sobota) 20:30 ZAPRASZAMY NA OB ! ~Ogłoszenie płatne :baby: |
No co tyyyyyyy w Sobote oni imprezujaaaaa nie ma bani w Niedziele do kosciola w pon. 1 dzien tyg trzeba do sql isc Wtorek musza sie uczyc na Środe, w Środek nie wypada, Czwartek odpoczynek przed Piątkiem, Piątek znowu impreza więc sry chlopakiiiiiiiiiiiiiiiii nie walczymy oddajcie nam 10kk i gramy dalej :P :evul:
|
W sobote o tej godzinie to oni sie powiedza ,ze sa na imprezach.A ja tez nie mam zamiaru siedziec w domu o tej godzinie w sobote.
|
Cytuj:
Kafar post jest nie wolno imprezowac xDD Co ja bym dal zeby juz go nie bylo :( |
Mozemy sie prac w sobote z rana. Kolo 10-11. Jak chcecie. Sobota wieczor dla mnie raczej tez odpada ;p
No to jak eternitas, umawiamy sie czy nie ? |
Cytuj:
|
TAK WOGOLE STO LAT TENSHIN !!!!!!!!! NIECHAJ ZYJE SEBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA I SIE DOBRZE MIEWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 100 LAPSIE !!!!!!!! 100 FRAGOW!!!!!!!!!!!!
:evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul: SEBAAAAAA :evul::evul::evul::evul: |
100 lat ;)) ENJOY IT! xD
Your Bobinaitor <3 |
thx ;))))) <3
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:33. |