Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie II (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=172587)

Notopeczek 11-07-2008 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kendi (Post 2174100)
co wy do tej hiberny tak kurwa

na postaciach z inter tez graja inne swiaty nie chce tu wprowadzac w blad ale chyba Thoria napewno graja inne swiaty np gosc Denis czesto z inter wiec nie pierdolcie ze lr ma hiberne bo wy macie i elf bota i inny swiat (80% Thoria) ...

i teraz zalamales caly swiat dzieciecych marzen inter~ "jestem pro" ;(

Szefie :) 11-07-2008 21:25

Jest jeden typ (tak z thorii), tylko ze on jeszcze ani razu nami nie lead'owal (sub-leadowal w akcji hydry-carlin). Ale jak znam zycie to zaraz ktos powie ze klamie i ze on wie lepiej :)

bajsi 11-07-2008 21:55

jak tam parowkowy ksiaze?

Notopeczek 12-07-2008 13:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szefie :) (Post 2174293)
Jest jeden typ (tak z thorii), tylko ze on jeszcze ani razu nami nie lead'owal (sub-leadowal w akcji hydry-carlin). Ale jak znam zycie to zaraz ktos powie ze klamie i ze on wie lepiej :)

tata a do nas hiberna przychodzi pouczyc sie grac i popatrzec jak sie robi akcje....

Czubek^^ 12-07-2008 14:45

Dempah jest tylko jako opcja zastępcza, gdy Lukiego nie ma. Ma on zresztą wystarczająco walk na Thorii.

Ale skoro wszystko wiecie to możecie powiedzieć kto grał na naszych charach (mam na myśli nicki), bo dla mnie to nie problem wymienić z 5 osób, którym daliście chary na poprzednim ob.

Kendi 12-07-2008 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czubek^^ (Post 2175312)
Dempah jest tylko jako opcja zastępcza, gdy Lukiego nie ma. Ma on zresztą wystarczająco walk na Thorii.

Ale skoro wszystko wiecie to możecie powiedzieć kto grał na naszych charach (mam na myśli nicki), bo dla mnie to nie problem wymienić z 5 osób, którym daliście chary na poprzednim ob.

I jaaaaaaaaaaaa ale kurde jestes fajny i w ogole COOL i co jeszcze :D

Bracia_Zdunscy 12-07-2008 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Notopeczek (Post 2175160)
tata a do nas hiberna przychodzi pouczyc sie grac i popatrzec jak sie robi akcje....

Hiberna przychodzi rowniez zabierac wam postacie ?? B)

Tookie 13-07-2008 02:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kendi (Post 2175965)

GÓWNO jeszcze! fajny to jestes ty smoku i notop a do tego spelniasz wszystkie warunki jak ten tutaj JESTES GIT!

http://pl.youtube.com/watch?v=a4c2SOgt0gY

Czubek^^ 13-07-2008 02:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kendi (Post 2175965)

CZYLI CHUJA WIECIE, ELO

Kendi 13-07-2008 09:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czubek^^ (Post 2176314)
CZYLI CHUJA WIECIE, ELO

TAK JAK I WY CHUJA WIECIE ELOOOOOOO

Bracia_Zdunscy 13-07-2008 10:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kendi (Post 2176378)
TAK JAK I WY CHUJA WIECIE ELOOOOOOO

Wy chyba tylko wiecie ze oddajecie chary dla Hiberny, bez mozliwosci odzyskania ich :)

PRAWDA SMOOOKU ? PRAWDA NOTOP ? :(

Master Jeremiasz 13-07-2008 13:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bracia_Zdunscy (Post 2176454)
Wy chyba tylko wiecie ze oddajecie chary dla Hiberny, bez mozliwosci odzyskania ich :)

PRAWDA SMOOOKU ? PRAWDA NOTOP ? :(

powiedział co wiedzial :|

Notopeczek 13-07-2008 13:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tookie (Post 2176309)
GÓWNO jeszcze! fajny to jestes ty smoku i notop a do tego spelniasz wszystkie warunki jak ten tutaj JESTES GIT!

http://pl.youtube.com/watch?v=a4c2SOgt0gY

babcia ci kupila neostrade??

bajsi 13-07-2008 15:52

Tylko pamiętaj, że jasno określonych reguł trzeba się trzymać!

Tookie 13-07-2008 17:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Notopeczek (Post 2176667)
babcia ci kupila neostrade??

tak tak kochana babcia co ja bym bez niej zrobil ale stac ja bylo tylko na radiowke i przez tego neta nie moglem walczyc na wojnie jedynie pozostawalo mi robienie uhow:( wiec musialem sie przedwczesnie wyplacic;(;(

@down

ty rumunie z kambodzy tj. historia pewnej osoby z wczesniejszych wojen ktora tak bardzo chciala walczyc w wojnie no ale niestety przez internet nie bylo jej to dane okazujac sie przy tym miekkim waflem

bajsi 13-07-2008 18:37

urzekła mnie twoja wypowiedz. to po co sie wypłacałeś jak i tak internet nie pozwala ci na robienie czegokolwiek

Psychol69 13-07-2008 20:32

Cel uświęca środki

Notopeczek 13-07-2008 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Psychol69 (Post 2177350)
Cel uświęca środki

to dlaczego clapek wciaz zyje albo takie debile jak 3 posty wyzej pacjent ~Tookie

Faytah 13-07-2008 23:04

zamiast dawac sie wciagnac w klotnie ignorujcie posty ludzi co was denerwuja,wkoncu im sie znudzi pisanie do samych siebie

edit:
down\/ grozisz mi?:<

Filush_ 13-07-2008 23:23

User: Faytah Status: Ignored.

Notopeczek 14-07-2008 11:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2177637)
zamiast dawac sie wciagnac w klotnie ignorujcie posty ludzi co was denerwuja,wkoncu im sie znudzi pisanie do samych siebie

edit:
down\/ grozisz mi?:<

wystarczy ze mam wieksza liste ignorowanych na tibi niz vipliste ;]

Notopeczek 14-07-2008 12:56

ooj znow cos kogos zabolalo i sie pobilo ;p

Koszyk 14-07-2008 13:07

Sua gz 200!

Notopeczek 14-07-2008 13:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2178400)
Sua gz 200!

spox dzieki

a tak apropo

kiedy ty bedziesz mial 200 ??:D

Cienki-Bolek 14-07-2008 13:10

http://www.***********.com/467506845.html <OPEN BATTLE OKOLNIR>

13:10 dla IT~

http://www.youtube.com/watch?v=1uelJXib29U

Banah po raz kolejny przechodzi sam z siebie :D

Notopeczek 14-07-2008 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cienki-Bolek (Post 2178410)

jak narazie pies pzreszedl tylko lancuch od budy a ten film to nadaje sie tylko na zlote maliny...

beznadzieja

Lafa 14-07-2008 22:36

W tym filmie smialem sie jedynie z nie ufajcie jarzebkowi ;DDDDDDDD

Kendi 15-07-2008 00:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cienki-Bolek (Post 2178410)

tak sie zastanawiam czy jak zabiliscie bedka to czy ktos od was tam zawalu nie dostal bo kurwa jakies zjeb sie tak zaczol drzec (tak jakby tate zobaczyl)
OOOO BEDU BEDUUUU ooooooo BEDUUUUU OOOOOOOOO
"RASZUJEMY KURWY (36 int vs 13 lr) RASZUJEMY AHUAHua szkoda ze tak pozno i ze wczesnie padlo od was 10 ^^ ale coz widac BRAKI elf bota nawet sie nie potraficie leczyc chlopy stoja na yellow bo zawsze ich bocik wyleczyl a teraz NIEMA i trza samemu hota naciskac :( ja pierdole pogrom zal i jeszcze raz "rzal" goscie bali sie zraszowac 13 osoboowej ekipy w 25 ludzi musiely poczekac az dojdzie kolejne 10 HUAHUAH boze co wy soba prezentujecie ...
jutro znow cos Cip soft bedzie cos zmienial w tibi i znow wasze nadzieje na ELFA sie przedluza :( oby tak dalej aa i btw kazdy kto widzial ten film zastanawia sie czy gdyby lr bylo 20 -25 ? czy tez bysscie ich tak RASZOWALI tak jak to darl sie ten jeden przydupas z waszego venta :D jestesmy pewni ze nie bo prawie dostaliscie po dupie od 13 osobowej ekipy a co dopiero gdyby byla 25 :D

a co do filmu banaha to zal nam typka i tyle gosc niema co robic w rl (banashee aka alunir (anti iddle) ) robi jakies denne filmy mysli ze jest fajny a tak naprawde jest posmiewiskiem forum ...gorzej byc nie moze

skarabeusz323 15-07-2008 02:52

pan up
uwierz może być gorzej

Cycumen 15-07-2008 08:38

Przynajmniej zrobiliśmy to lepiej niż wy po tym jak zmasowalismy Drocana i tylko garstka z was wyszła z kładki bo reszta się bala i zostali wybici co do jednego ;)
Ale to kolejna akcja bez bota w której to jednak wy uciekacie :p

Medivh Shady 15-07-2008 09:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kendi (Post 2179824)
tak sie zastanawiam czy jak zabiliscie bedka to czy ktos od was tam zawalu nie dostal bo kurwa jakies zjeb sie tak zaczol drzec (tak jakby tate zobaczyl)
"RASZUJEMY KURWY (36 int vs 13 lr) RASZUJEMY AHUAHua szkoda ze tak pozno i ze wczesnie padlo od was 10 ^^ ale coz widac BRAKI elf bota nawet sie nie potraficie leczyc chlopy stoja na yellow bo zawsze ich bocik wyleczyl a teraz NIEMA i trza samemu hota naciskac :( ja pierdole pogrom zal i jeszcze raz "rzal" goscie bali sie zraszowac 13 osoboowej ekipy w 25 ludzi musiely poczekac az dojdzie kolejne 10 HUAHUAH boze co wy soba prezentujecie ...
jutro znow cos Cip soft bedzie cos zmienial w tibi i znow wasze nadzieje na ELFA sie przedluza :( oby tak dalej aa i btw kazdy kto widzial ten film zastanawia sie czy gdyby lr bylo 20 -25 ? czy tez bysscie ich tak RASZOWALI tak jak to darl sie ten jeden przydupas z waszego venta :D jestesmy pewni ze nie bo prawie dostaliscie po dupie od 13 osobowej ekipy a co dopiero gdyby byla 25 :D

a co do filmu banaha to zal nam typka i tyle gosc niema co robic w rl (banashee aka alunir (anti iddle) ) robi jakies denne filmy mysli ze jest fajny a tak naprawde jest posmiewiskiem forum ...gorzej byc nie moze

jak tam nas bylo 36 to widac ze masz cos z oczami , chlopie odpocznij troche bo widac ze widzisz podwojnie , no ale taka jest natura przegranych nie umiejacych sie z tym pogodzic , jak nie ma bota to za duzo ludzi i tak w kolko O_o .

A co sie talo z damoonem :P nie ma elfa to przestal cos fragowac o,o . poproscie go to moze znowu wam kupi 10kk do gildiowej kasy :>

A odnosnie filmu banacha , nie podoba sie to nie ogladaj , przynajmniej robi cos innego a nie tak jak ty pierdoli z anonimowego konta na tibia.pl bo boi sie ze go wysmieja w gildi albo poza.

A w filmie hm.. najlepsze sceny dla mnie to momenty jak sa dodane glosy Sztura :P " Nie wstane , tak bede lezal " i " Dobra dobra , nie pozanje kolegi " xD

Kendi 15-07-2008 09:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 2180139)
jak tam nas bylo 36 to widac ze masz cos z oczami , chlopie odpocznij troche bo widac ze widzisz podwojnie , no ale taka jest natura przegranych nie umiejacych sie z tym pogodzic , jak nie ma bota to za duzo ludzi i tak w kolko O_o .

A co sie talo z damoonem :P nie ma elfa to przestal cos fragowac o,o . poproscie go to moze znowu wam kupi 10kk do gildiowej kasy :>

A odnosnie filmu banacha , nie podoba sie to nie ogladaj , przynajmniej robi cos innego a nie tak jak ty pierdoli z anonimowego konta na tibia.pl bo boi sie ze go wysmieja w gildi albo poza.

A w filmie hm.. najlepsze sceny dla mnie to momenty jak sa dodane glosy Sztura :P " Nie wstane , tak bede lezal " i " Dobra dobra , nie pozanje kolegi " xD

haha zobacz sobie film daj STOP i policz ze bylo was samych inter minimum 33 ! po 2 lr uciekalo bo bylo ich 10? po co w ogole ten temat poruszac jak sam miales watpiwosci czy wyjsc z 33 osobowa ekipa na 13 ludzi z lr?
co do damoona i elfa :( gosc nigdy elfa nie mial a ty wileki 200 MS na filmie chuja robiles stales i tylko wpisywales UTAMO VITA nie wiem nawet czy nie zapomniales nacisnac hota z SD bo cos mi tam nie pasowalo z toba jedyna osoba ktora sobie tam radzila to byl Plan Edson ktory wczoraj bardzo dobrze zagral (probowal raszowac wypychac ) a wy all staliscie jak kolki czekajac az mwal zniknie ... zal taki ames 140 ms gosc strzelil ile moze 4 sd w ekipe LR a z 20 w frosty i nooby pozatym prawie padl na filmie od frosta wiec co tu wiecej mowic jestescie slabsi popronuje sie ustawic z lr na ob (nie koniecznie na ank) ale tak zeby bylo was po rowno (wystarczy wczesniej powiedziec) i zobaczymy kto bedzie s*******al o ile kto kolwiek zdarzy ...

marianos_ 15-07-2008 10:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kendi (Post 2179824)

Gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem..

Skącz pierdolić ciągle o tym elfie bo juz sie nudny zrobiłeś, a tak nawiasem co ty sie śmiejesz z Interregnum że wygrali tylko 13-10 i że za pózno raszowali i że jakby was było więcej to by przegrali.
dla mnie jesteś zwykłym cieciem, nikt wam przecież nie kazał wychodzić w 13 więc po co pierdolisz, dostaliśćie w pizde nieważe ile , a to tylko świadczy o was że jesteście frajerami że świadomie wychodzicie na taką akcje.
a z tego co widze to wy najwiecej macie do powiedzia na forum a w grze jakoś to sie nie przekłada <lol> :D

A nawet jeśli mają elfbota to co zazdrościsz im?? wy też możecie mieć i niektórzy z was mają elfbota, tylko nie umieją sie nim posługiwać :D

marianos_ 15-07-2008 10:06

:D
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kendi (Post 2180175)
haha zobacz sobie film daj STOP i policz ze bylo was samych inter minimum 33 ! po 2 lr uciekalo bo bylo ich 10? po co w ogole ten temat poruszac jak sam miales watpiwosci czy wyjsc z 33 osobowa ekipa na 13 ludzi z lr?
co do damoona i elfa :( gosc nigdy elfa nie mial a ty wileki 200 MS na filmie chuja robiles stales i tylko wpisywales UTAMO VITA nie wiem nawet czy nie zapomniales nacisnac hota z SD bo cos mi tam nie pasowalo z toba jedyna osoba ktora sobie tam radzila to byl Plan Edson ktory wczoraj bardzo dobrze zagral (probowal raszowac wypychac ) a wy all staliscie jak kolki czekajac az mwal zniknie ... zal taki ames 140 ms gosc strzelil ile moze 4 sd w ekipe LR a z 20 w frosty i nooby pozatym prawie padl na filmie od frosta wiec co tu wiecej mowic jestescie slabsi popronuje sie ustawic z lr na ob (nie koniecznie na ank) ale tak zeby bylo was po rowno (wystarczy wczesniej powiedziec) i zobaczymy kto bedzie s*******al o ile kto kolwiek zdarzy ...

Jak narazie to na wszytskich OB wy s*******acie :baby::(

Lucek93 15-07-2008 10:24

Kendi to czemu Was nie było więcej na ob? ktos wam zabronil ? moze hiberna :D

kamsz 15-07-2008 11:03

a dam rade odzyskac postac?

vigetqq 15-07-2008 11:11

[CHAR]Uzpiso Nxui[/CHAR]

co to?

ciekawe jak na vencie na niego mowicie :D

Dragostino 15-07-2008 11:22

Cytuj:

A co byłeś u niego w domu? Że widzialeś , że nie używa elfa , czy tylko Kolega Kolegi , widział jak jakiś Wielbłąd pisał na piasku o tym ze Damoon nie używa elfa?
Takie mówienie to sobie w buty wsadź , nie masz pewności , albo sam nawet nie jesteś poinformowany że u was też mają.

Hmm , co ames zrobił? Ważne ze nie dał ciała jak wiekszośc od was i przynajmniej poszedł na akcje , na która wasz pro team bał się isc bo wtedy Interr by w dupe dostało mocno (Podejrzewam ze z 100-40~ , gdyby bylo 30-30 - ach ta Matematyka Kendiego) . No własnie , "padł na filmie" , bo zapomnialbym ze wy wolicie zostać w depo , nie logowac sie , zeby nie bylo ze boicie sie wyjsc i nie było cię na tej akcji , a o Hibiernie nie wspomne , bo musi najpierw u siebie sytuacje ustabilizowac , bo chyba ktoś się buntuje.

Medivh Shady 15-07-2008 13:04

Cytuj:

ty wileki 200 MS na filmie chuja robiles stales i tylko wpisywales UTAMO VITA nie wiem nawet czy nie zapomniales nacisnac hota z SD bo cos mi tam nie pasowalo z toba

Trudno sie ruszac jak stoja kolociebie ludzie a przed toba leca mw , no ale wiesz ja nie potrafie strzelaci i przechodzic prze mw .

Narazie mam jeszcze 199 a nie 200 O.o

Cytuj:

co tu wiecej mowic jestescie slabsi popronuje sie ustawic z lr na ob (nie koniecznie na ank)

byla opena ostanio na wasza prosbe i co ? 30 - 13 , jesli nie pasuje wam liczba ludzi to wasz problem ,

Notopeczek 15-07-2008 13:24

eh klucicie sie jak dzieci albo idioci..albo gorzej jak clapek ;)

trzeba przyznac ze 15 osob na 30 to spora pzrewaga wiec 10-13 w fragach jest czym sie cieszyc;p
co do elfa widac ze niemacie narazie;]
a wlasnie Medi co do osob online ktostam zorbil screena z viplisty ilu was bylo [38] doladnie skoluje ci tego screena;)

prawda jest taka ze jestescie jak chince

wygrwacie ilosca,wyobraz sobie jakby wszyscy chinczycy z paleczkami ruszyli na europe..sladu by niebylo chocby miala europa lepsza bron ;)

moral

jestescie chinczykami i produkujecie chinskie zupki instant ;P(bez obrazy to ofc zarcik)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:51.