![]() |
Cytuj:
|
Jest jeden typ (tak z thorii), tylko ze on jeszcze ani razu nami nie lead'owal (sub-leadowal w akcji hydry-carlin). Ale jak znam zycie to zaraz ktos powie ze klamie i ze on wie lepiej :)
|
jak tam parowkowy ksiaze?
|
Cytuj:
|
Dempah jest tylko jako opcja zastępcza, gdy Lukiego nie ma. Ma on zresztą wystarczająco walk na Thorii.
Ale skoro wszystko wiecie to możecie powiedzieć kto grał na naszych charach (mam na myśli nicki), bo dla mnie to nie problem wymienić z 5 osób, którym daliście chary na poprzednim ob. |
Cytuj:
I jaaaaaaaaaaaa ale kurde jestes fajny i w ogole COOL i co jeszcze :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
http://pl.youtube.com/watch?v=a4c2SOgt0gY |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
PRAWDA SMOOOKU ? PRAWDA NOTOP ? :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tylko pamiętaj, że jasno określonych reguł trzeba się trzymać!
|
Cytuj:
@down ty rumunie z kambodzy tj. historia pewnej osoby z wczesniejszych wojen ktora tak bardzo chciala walczyc w wojnie no ale niestety przez internet nie bylo jej to dane okazujac sie przy tym miekkim waflem |
urzekła mnie twoja wypowiedz. to po co sie wypłacałeś jak i tak internet nie pozwala ci na robienie czegokolwiek
|
Cel uświęca środki
|
Cytuj:
|
zamiast dawac sie wciagnac w klotnie ignorujcie posty ludzi co was denerwuja,wkoncu im sie znudzi pisanie do samych siebie
edit: down\/ grozisz mi?:< |
User: Faytah Status: Ignored.
|
Cytuj:
|
ooj znow cos kogos zabolalo i sie pobilo ;p
|
Sua gz 200!
|
Cytuj:
a tak apropo kiedy ty bedziesz mial 200 ??:D |
http://www.***********.com/467506845.html <OPEN BATTLE OKOLNIR>
13:10 dla IT~ http://www.youtube.com/watch?v=1uelJXib29U Banah po raz kolejny przechodzi sam z siebie :D |
Cytuj:
beznadzieja |
W tym filmie smialem sie jedynie z nie ufajcie jarzebkowi ;DDDDDDDD
|
Cytuj:
OOOO BEDU BEDUUUU ooooooo BEDUUUUU OOOOOOOOO "RASZUJEMY KURWY (36 int vs 13 lr) RASZUJEMY AHUAHua szkoda ze tak pozno i ze wczesnie padlo od was 10 ^^ ale coz widac BRAKI elf bota nawet sie nie potraficie leczyc chlopy stoja na yellow bo zawsze ich bocik wyleczyl a teraz NIEMA i trza samemu hota naciskac :( ja pierdole pogrom zal i jeszcze raz "rzal" goscie bali sie zraszowac 13 osoboowej ekipy w 25 ludzi musiely poczekac az dojdzie kolejne 10 HUAHUAH boze co wy soba prezentujecie ... jutro znow cos Cip soft bedzie cos zmienial w tibi i znow wasze nadzieje na ELFA sie przedluza :( oby tak dalej aa i btw kazdy kto widzial ten film zastanawia sie czy gdyby lr bylo 20 -25 ? czy tez bysscie ich tak RASZOWALI tak jak to darl sie ten jeden przydupas z waszego venta :D jestesmy pewni ze nie bo prawie dostaliscie po dupie od 13 osobowej ekipy a co dopiero gdyby byla 25 :D a co do filmu banaha to zal nam typka i tyle gosc niema co robic w rl (banashee aka alunir (anti iddle) ) robi jakies denne filmy mysli ze jest fajny a tak naprawde jest posmiewiskiem forum ...gorzej byc nie moze |
pan up
uwierz może być gorzej |
Przynajmniej zrobiliśmy to lepiej niż wy po tym jak zmasowalismy Drocana i tylko garstka z was wyszła z kładki bo reszta się bala i zostali wybici co do jednego ;)
Ale to kolejna akcja bez bota w której to jednak wy uciekacie :p |
Cytuj:
A co sie talo z damoonem :P nie ma elfa to przestal cos fragowac o,o . poproscie go to moze znowu wam kupi 10kk do gildiowej kasy :> A odnosnie filmu banacha , nie podoba sie to nie ogladaj , przynajmniej robi cos innego a nie tak jak ty pierdoli z anonimowego konta na tibia.pl bo boi sie ze go wysmieja w gildi albo poza. A w filmie hm.. najlepsze sceny dla mnie to momenty jak sa dodane glosy Sztura :P " Nie wstane , tak bede lezal " i " Dobra dobra , nie pozanje kolegi " xD |
Cytuj:
haha zobacz sobie film daj STOP i policz ze bylo was samych inter minimum 33 ! po 2 lr uciekalo bo bylo ich 10? po co w ogole ten temat poruszac jak sam miales watpiwosci czy wyjsc z 33 osobowa ekipa na 13 ludzi z lr? co do damoona i elfa :( gosc nigdy elfa nie mial a ty wileki 200 MS na filmie chuja robiles stales i tylko wpisywales UTAMO VITA nie wiem nawet czy nie zapomniales nacisnac hota z SD bo cos mi tam nie pasowalo z toba jedyna osoba ktora sobie tam radzila to byl Plan Edson ktory wczoraj bardzo dobrze zagral (probowal raszowac wypychac ) a wy all staliscie jak kolki czekajac az mwal zniknie ... zal taki ames 140 ms gosc strzelil ile moze 4 sd w ekipe LR a z 20 w frosty i nooby pozatym prawie padl na filmie od frosta wiec co tu wiecej mowic jestescie slabsi popronuje sie ustawic z lr na ob (nie koniecznie na ank) ale tak zeby bylo was po rowno (wystarczy wczesniej powiedziec) i zobaczymy kto bedzie s*******al o ile kto kolwiek zdarzy ... |
Cytuj:
Gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem.. Skącz pierdolić ciągle o tym elfie bo juz sie nudny zrobiłeś, a tak nawiasem co ty sie śmiejesz z Interregnum że wygrali tylko 13-10 i że za pózno raszowali i że jakby was było więcej to by przegrali. dla mnie jesteś zwykłym cieciem, nikt wam przecież nie kazał wychodzić w 13 więc po co pierdolisz, dostaliśćie w pizde nieważe ile , a to tylko świadczy o was że jesteście frajerami że świadomie wychodzicie na taką akcje. a z tego co widze to wy najwiecej macie do powiedzia na forum a w grze jakoś to sie nie przekłada <lol> :D A nawet jeśli mają elfbota to co zazdrościsz im?? wy też możecie mieć i niektórzy z was mają elfbota, tylko nie umieją sie nim posługiwać :D |
:D
Cytuj:
|
Kendi to czemu Was nie było więcej na ob? ktos wam zabronil ? moze hiberna :D
|
a dam rade odzyskac postac?
|
[CHAR]Uzpiso Nxui[/CHAR]
co to? ciekawe jak na vencie na niego mowicie :D |
Cytuj:
Takie mówienie to sobie w buty wsadź , nie masz pewności , albo sam nawet nie jesteś poinformowany że u was też mają. Hmm , co ames zrobił? Ważne ze nie dał ciała jak wiekszośc od was i przynajmniej poszedł na akcje , na która wasz pro team bał się isc bo wtedy Interr by w dupe dostało mocno (Podejrzewam ze z 100-40~ , gdyby bylo 30-30 - ach ta Matematyka Kendiego) . No własnie , "padł na filmie" , bo zapomnialbym ze wy wolicie zostać w depo , nie logowac sie , zeby nie bylo ze boicie sie wyjsc i nie było cię na tej akcji , a o Hibiernie nie wspomne , bo musi najpierw u siebie sytuacje ustabilizowac , bo chyba ktoś się buntuje. |
Cytuj:
Narazie mam jeszcze 199 a nie 200 O.o Cytuj:
|
eh klucicie sie jak dzieci albo idioci..albo gorzej jak clapek ;)
trzeba przyznac ze 15 osob na 30 to spora pzrewaga wiec 10-13 w fragach jest czym sie cieszyc;p co do elfa widac ze niemacie narazie;] a wlasnie Medi co do osob online ktostam zorbil screena z viplisty ilu was bylo [38] doladnie skoluje ci tego screena;) prawda jest taka ze jestescie jak chince wygrwacie ilosca,wyobraz sobie jakby wszyscy chinczycy z paleczkami ruszyli na europe..sladu by niebylo chocby miala europa lepsza bron ;) moral jestescie chinczykami i produkujecie chinskie zupki instant ;P(bez obrazy to ofc zarcik) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:51. |