![]() |
Dobry DK to martwy DK.
Właśnie na mmo poczytałem planach Blizza dotyczących rogala. Stwierdzam że chyba gramy w inne gry niż panowie od balansu w WoWie. Cytuję: rogues are now more like glass cannon. Glass Cannon? WTF? W dodatku chcą przesunąć trochę talenty z dpsu na użyteczność, cokolwiek miałoby to znaczyć. W sumie będzie zabawa, jak dobrze pójdzie to znowu wrócą czasy tankowania rogalem :D Tak btw. śmieszy mnie trochę to glass canon, bo gdy tanki się posypią to na 100% ja na rogalu przejmuje bossa i daje ludziom 30 sekund czasu na cr + buff. |
Ze o co chodzi bo nie kumam? ; )
|
|
HELP ! Jestem na etapie aktywacji konta (Wow już pobrany). Pisze mi żebym wybrał region, wpisał account i hasło. Wpisuje, a tu doopa, źle. Myśle se : WTF ?! W grze chodzi (wyskoczyła ta ramka i pisało że to konto wymaga aktywacji, itp.itd.). Pomóżcie, bo nie chce se wastować triala ;*
|
Cytuj:
|
@up
Thx, sam się już skapłem, ale i tak dzięki za pomoc ^^ 4 lvl shaman. Kiedy będę miał inne skille ? :confused: |
na 6, potem na 8 i 10, potem chyba 12-14-16 itd.
|
do 60 lv bedziesz dostawal skile co dwa lv a potem juz praktycznie co lv ;P
|
WRD i reszta. Wy juz gracie czy jak? Bo ja nie czaje juz nic ;x
|
No właśnie, co z wami? : o
|
Ja grałbym już dawno, ale kasy na prepaida jeszcze nie ma...
Uzbieram to wbiję ;] |
A jak mi się skończy free trial to kupuje pre paida ^^ Pytanie nr.3:
Pisze mi, że żebym mógł postawić totema (tego na 6-ty lvl) musze mieć totem (xd), i tu moje pytanie : Gdzie go kupić/wyloocić ? |
A więc: skille totemów dzielą się na cztery: Fire, Water, Earth i Wind.
I żeby móc używać np skilli totemów Fire, musisz mieć przedmiot w plecaku zwany Fire Totem. Tak samo, żeby użyć totema od Earth, musisz mieć Earth Totem w plecaku. Totemy te zdobywasz robiąc questy, pierwszy (Fire bodajże) dostajesz na samym początku, drugi chyba na 10 levelu itd. Questy te, o ile pamiętam, zwą się Call of Fire/Earth/Wind/Water. Są to raczej main questy, więc nie powinieneś mieć problemu ze znalezieniem ich. Zawsze, w ostateczności, pozostaje wiki ;p |
Cytuj:
|
Od kiedy RAF działa w Polsce!?
|
Cytuj:
|
pewnie sie na anglie rejestrowal czy cos
|
Cytuj:
EDIT: A ten quest to nie wiem gdzie jest :D Ja jestem w tym mieście... Jak się to... Cośtam Hills. |
@up
Jemu chodziło o to, czy kupiłeś cd-key żeby z konta próbnego (trial) aktywować do pełnego konta. Co do questa to poszukaj, ten na Fire jest w startowej lokacji gdzieś, i naprawdę zrób go, bo grac shamanem bez totemów to jak grac w wowa bez internetu - nie da się :D |
@
Ok... Najwyżej się wrócę :D Ile kosztuje ten key ? >.> Edit: Okurfa, 80 zł... Musze se aktywować do full ? :( |
Cytuj:
|
No albo pudełko za 40zł, w którym jest ten klucz. Sorbet mówi o samym kluczu, to kosztuje właśnie około 30zł. Aktywuje ci on konto do full i daje gratisowe 30 dni gry. 80zł kosztuje kod pre-paid, którym doładowywujesz konto na kolejne 2 miesiące (jak ci się ten pierwszy skończy).
|
@
Ooo to fajnie ^^ Robię teraz 2-gą misję na totemy (ziemia) i muszę wypić jakiś napój duszy w świętym miejscu. Jest to ponoć na końcu Ukrytej ścieżki, tylko nie wiem gdzie ona jest XD Da ktoś screena z mapką ? Ale fast B) |
Jak nie kupiłeś tego za 30 zł, to błagam, czekaj :D! Może tego shamana stracisz, ale na RAFie wbijemy ci go w kilka chwil :D
|
Cytuj:
http://www.allegro.pl/item835098260_...ow_cd_key.html To mam kupić ? Bo już nie łapie :D I odpowiedz na moje pytanie ziąąąą. |
Cytuj:
Co do questa: http://www.wowhead.com/?quests=4.-82#0+3+2+1 tu masz wszystkie dla shamana. |
Cytuj:
Zamiast się tłumaczyć, powiedziałbyś ocb z tym Rafem ? ^^ EDIT: Dobra, to nie robię już tego questa skoro mam inną postać zrobić ;d |
Cytuj:
Ale mi chodzi o to, że kiedy ty kupisz sobie prepaida (to za 80zł) to ja dostanę darmowy miesiąc :D EDIT: Możemy się umówić, że jutro razem podexpimy tak do 20 levela. Tylko będę potrzebował twój email, na który mam wysłać zaproszenie (inny niż ten, na którym ten zrobiłeś, bo jest już zajęty), wyślij na PM jeśli się zdecydujesz. |
@up
No to ok, to wyślij mi tego inva ^^ [email protected] (account zrobiony na zbiórkę na prepaid dla sorbeta :D). |
Zapro wysłane.
@down: Do zobaczenia jutro, w Azeroth :P |
@
jutro zaakceptuje. Teraz ide się uczyć do sprawdzianu (\o/) to cze ;d |
Panowie widzieliście filmik vodki?
http://www.youtube.com/watch?v=WO1QJ...ayer_embedded# Po prostu mistrzostwo Aha - zawiera spoilery - jak nie chcecie ich widzieć to nie właźcie. Ale filmik... no MRAU! |
Filmik jest.... świetny. Ale wciąż czekam na trailer 3.3 (hopefully w pon/wt).
|
Odbity 6 lvl muahuahuhuhahu!
Dobra, teraz mam questa na zniszczenie planów bojowych dot. ataku. I nie wiem gdzie są ;( Halp ? Filmik pro elo. Czekam na uptejd :D |
Czy ktoś ma dostęp do jakiś wiarygodnych danych z PTR? BO na razie czytałem tylko kilka postów ludzi grających rogalami i niezbyt mi się podoba wizja rollowania na muti. Ponoć combat jest martwy w IC.
|
Filmik awsome, mieć tylko nadzieję, że nie będzie to easymode.
|
Cytuj:
Najlepszy na świecie funsite WoWa. Jego właściciel ma po prostu nosa do przewidywanych dat patchy (ani razu się nie pomylił, a każdy "zapowiada"), nie mówiąc już o tym, że to on jako pierwszy na świecie wpadł na pomysł, że gobliny i worgeny będą rasami (zanim blizz to ogłosił na blizzconie), no i to on jakimś cudem wynalazł leak dot. cata. Więc jak coś chcesz, to tylko champion. |
Cytuj:
|
Ruszek, to dla Ciebie
http://wow.curse.com/downloads/wow-a...st-helper.aspx Jest to addon ktory pokazuje gdzie znajduja sie cele/itemy potrzebne do zdobycia/zabicia i potem gdzie ten quest oddac. Wkleja sie rozpakowany folder do wow/interface/addons Mysle ze pomoglem czee |
@
Thx, jesteś mym bogiem ! Cytryn, czekam :D Jak co mój nick to Ruszek. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:43. |