![]() |
Cytuj:
|
:) Co wy na to?!
Ja na Arcani gram
Trzy kurwy trzy kurwy trzy kurwy znam Sworderek,Makis,Calis Flam Kto to...Kojarzy sie wam? Bo to ja spiewam wam na zywo I patrze na tych ciuli krzywo To debile co do bitu kiwaja bania I przystawiaja sie wszystkim pania Ze maczami sa wierzyli A gowno warci byli Czesto dawali chodu I huncili bez powodu Nie wiem skad mieli tyle mocy Ale grali kazdej nocy To sa no "lajferzy" Nie mi kazdy wierzy Takie mieli nawyki Ze krecili z Dyda ryki tyki Tak bardzo sworderek dypy jej chcial Wiec calis mu swoja dal Niech poslujachajcie Cepy Tej prawdomownej epy To sa trzej kombinatorzy Sworderek zawsze cos tworzy mieli ekipy wlasne same ciule to to jasne:o Prosze Pansta koniec żartow! Przejdzmy do bardziej znaczacych faktow. Przedstawiam Panie z Arcani! Pierwsza LemanaX(, choc niezła z niej dziewczyna to mala wredna swinia. Duzo przeklina to fakt , ale to efekt jej mlodzieńczych lat. Nastepna Dzikuska:evul:dobrze wam znana , jedni mowia ze pojebana , drudzy ze to fajna lala . Nareszcie Dyda 8o, ktora przyciaga do swych ekranow ! Ekroanow o.o ? To bogini dup , gdy wyslya foty ze swym nagim cialem innym az staje ! Domkaa to mala wybotowana szmata! ale ja to wali bo ma pro od Aaty Arhari. Sarameya:D to najmlodsza osobniczka gdy uslyszysz jej glos to az Cie serce ¶ciska .Jej maloletni styl pisania przypomina bazgrania .. gdy widzi High lvle to jej drzy w ciele .. Zachowuje sie jak dziecko gdy lvl wbijasz czesto.Dobra odluzmy te małolaty czas na prawdziwe baty . Tobitora:cup: , hoho prosze Panstwa ile osob jej expilo nie da sie zliczyc na palcach ! Tygrysiczka niby malo krytykowana , ale to niezla dupodaja , rani mezczyzn jak malo kto lecz nie przeszkadza jej to ..:) |
HAHahahahhahahaaha
|
haha, siadam
|
ponizej poziomu morza,to miala byc taka rymowanka dla przedszkolakow czy niby-mezowy-rap? zenada
|
Bedzie wiecej! Moze i nagrania! Zycze wam zajebistego upijania!Widze kto bedzie moim next celem bo jestes za duzym cw~~lem!
|
Niech twoim cele bedzie nabycie flow a nie dziecina napinka nie robiaca na nikim wrazenia.
|
kiedys mezo byl dobry, serio :/
|
ej lafa daj mi komcia na nk ok ?
|
gdzie idziecie na sylwka?? bo ja na hydry
|
To moj najgorszy sylwester od 5 lat;p
|
spoko moze loot dopisze ;]
|
Cytuj:
|
i ja rowniez nie moglem wyjsc :e
|
drak kilon naprawdę spędzał sylwestra na hydrach xD jako ze sie o niego martwilem to Napisalem ' kolego jest sylwek, idz do kolegi/rodziny' niestety odmówił współpracy i musieli¶my mu pomoc :D oczywi¶cie w temple wszyscyw życzyli mu szczę¶liwego nowego roku
|
ale ty jestes boski prawie jak majin kozak ktory spedzil sylvestra w depo krzyczac do wszystkich hunted albo ze sa no liferami :/
|
Cytuj:
a stasiu lognal juz pijany u kolegi na chacie, najpierw jeszcze na poh expil i dopiero pozniej poszli wzywać ludzi |
jak ja go widizalem to caly czas na statku stal d;
|
widac jak sie bawili najwieksi napinacze od tekstow nie masz rila albo pierdolenia kocopolow typu wystawiles mnie ale nie mam dowodow bo mi tylko ktos tak powiedzial to powtarzam bo nie mam wlasnego zdania. pozdro ;p
|
z tym ze my bylismy jakis czas, ames byl 10h on. a co do ciebie to nie pierdol bo skoro masz xx nagran z naszego venta to wcale nie szpiegowales. a tam to od*******alismy lekko xddd strach sie bac nastepnych filmikow
a co do akcji jeszcze w starym roj to chyba sam nie wierzysz ze on OD TAK sobie przyszedl na dc do nas, zreszta nawet jak nie wiedziales mogles od poczatku nas ostrzec |
jak tam byliscie i on podszedl mowiliscie ze nie jestescie byle kim itd wiec po co takich wielkich panow pouczac :>'
btw,=. tak boj sie bedzie "hrum mam skila" xDDDD |
juz sie zdazylem przyzwyczaic do tego xdddddddddddddddddddddddddd
bo zobacz lafa, ormo to taka grupka przyjaciol, nie zabijanie ludzi, u nas bylo 100% zaufane grono, jak widac nei do konca, w kazdym razie wyjebales nas, a wszyscy ci ufali |
ale co sie stalo?
|
nie bede mowil kto kogo wyjebal ja dalem tylko nagrnie 1 do filmiku a ja stracilem 20 zl na was ;o
pozatym to nie grupka przyjaciol, pici np to twoj zioM? |
lol lol lol lol lol |o| :blazen:
:ork: mow lafa mow |
nie mam nic wiecej do powiedzenia, felixa ponioslo. a ty sobie zmieniasz info chara co 2 godziny d;
|
|
jak mam byc szczery to tak, pici nie jest jakim¶ super ziomem, ale należał do nas i ¶miali¶my sie równo ze wszystkich, a ze sie stało jak sie stało to nie moja wina, byl lewy ale jako tako nic nie mialem do niego
|
a ja mysle ze felix i pici robia wokol siebie szum bo chca sie promowac na "gwiazdy" xD
|
No Oziris podsumowal ;p chociaz sam lubial rubic szum swoim zighajlowaniem :P
|
Cytuj:
|
ja nie potrzebuje szumu zeby zablysnac, server mnie zna server mnie kocha czego wiecej moge oczekiwac? xD
|
Cytuj:
|
nie mow za kogos, po co mi byc gwiazda jak nie gram zas ty masz juz 100 lvl wiec teraz sie kreuj na cool zionka ;<
|
Cytuj:
Lafa nie grasz? Name: Shaytorro Sex: male Profession: Elder Druid Level: 83 World: Arcania Residence: Carlin House: Stonehome Village 8 (Edron) is paid until Jan 30 2009 Last login: Jan 01 2009, 17:54:07 CET Comment: Nie modl sie za mnie, modl sie za moich wrogow Account Status: Premium Account |
nuda nic ise nie dzieje
|
nie zrozumiales aluzji wiec jeszcze raz powtorze
ja nie gram, samo jakos wchodzi ;o |
Cytuj:
A jego filozolzozlofanie o tym ze bylem Spyem bo ci jebanego mavao ktos sprzedal to ci powiem tak -Nawet niewiesz jak ja kurwa zaluje ze to nie ja cie sprzedalem Ormo to mi sie podobalo w marcu i kawalek kwietnia kiedy chodzililismy sobie pkowac ja Picim ty Nir± gotin colmar colmarem i inni ,albo jak mi Bladzier Dc z bootow czysil <3 Potem wam zaczelo od*******aj mi od zjebow jak dmuchalem w microfon razem z mortalem i to mamo ile mam lat to byl 4fun ,a wy jako lepsi eloelo Ostanio widze jestes wannabi lafa , koszyk ,(nie powiem ze ja ale napewno dluzej niz ty ;*) i twoj elo teksty na gadu z m~master diox przeciw Duzemu Pe Podniecasz sie tym warem ,ze ja pierdole ja na danubi na*******amy zydow i jakos jak siedzielismy na timpsiku to niepodniecalem Sie ,że h levele biegaja Czesc tfuj pici hej Jestem doda i mam was w dupie hejj |
widze felix dlugo jezyka za zebami nie trzymales ;>
|
TAAAAAAAAAAK tylko ze tobie nic nie mozna zrobic teraz, jakbym ci mial w jakikolwiek sposob zaszkodzic to bym tego nie pisal o,o
ok narazie przestaje spamowac cze |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:09. |