![]() |
|
|
Gz lamo.... a co ja mam powiedziec z moim 60 lvlem :D?
|
Gratz 4 all, a jednocześnie Good Bye <patrz podpis> może kiedyś wróce do Tibii ten 50lvl wbić i znowu stop, nudy. Właśnie się męcze nad algorytmem znajdowania drogi w labiryncie, no bo oczywiście Kawiorowi nie pasuje taki jak sam zrobił, chce lepszy xD Zapraszam na stronke (a raczej forum bo strona umarła prawie) RP no i to tyle :D :D :D :D :D B)
|
http://img192.imageshack.us/img192/9038/wtfkl5.jpg
Oi! EDIT: Nowa procja ssow z mojim br blood bro. Dwa chlopy zamienione w magiczna zbroje plytowa i antyczny kask w otoczeniu gapiow: http://img119.imageshack.us/img119/5177/kaskiitpyf7.jpg Te same chlopy tylko bez gapiow: http://img70.imageshack.us/img70/4952/adsasdds11ng2.jpg Dwa chlopy zamienione w kask beholderski i krasnoludzka zbroje: http://img83.imageshack.us/img83/923...rtuckerbh4.jpg |
@up
Hunden :/ |
@Tiases
Ładny masz głowny plecak ;> |
...
Kiszek i Qurut ale wy Newbie jestescie... Pucujecie sie Iomerowi non stop i myslicie jakie to smieszne nie jest -.- .Glupota z waszej strony pozdro ;)
|
|
Cytuj:
Ludzi z opola znamy od poczatku naszej gry na selenie wienc nie mow ze sie pucujemy btw. Kto sie cieszyl i mial radoche ze Benek jest z jego miasta i tak Cie Nocturny zhuncily x) Co do Iomera powiem tyle: Ja ide za nim bo on idzie za mna. Wiesz co to jest? Lojalność ;) Pozdro |
Cytuj:
|
[quote=Kiszonka_The_Boss;1107514]
Co do Iomera powiem tyle: Ja ide za nim bo on idzie za mna. Wiesz co to jest? Lojalność ;) Skad znasz ten text?XD @Maron GZZZZ Twoj eq wymieka przy Scottym ^.- |
Może mi ktos pożyczyć 20k? W ciagu tygodnia oddam ;)
|
Cytuj:
tak więc coś mnie napadło żeby odwiedzic to forum i widze że jakoś się trzyma :] pzrd Kiszek :P |
Jaki "Tininio" nie jestem nim . Gram na selenie inna postacia od poczatku .38 Druid kiedys znalismy sie chyba cos Ci to mowi .Przeciez pod kazdym pretekstem jaki jest to non stop sie mu pucujecie wiec nie wiem czemu sie tu usprawiedliwiasz i mowisz o "lojalnosci" .Ja z tego tylko to widze nic innego pozdro:p
|
Cytuj:
hmm.. ciekawe 21:52 Undead Sobi [50]: pay now 21:52 Undead Sobi [50]: zobaczysz 21:52 Undead Sobi [50]: h*ju 21:52 Undead Sobi [50]: jak zaplacisz 21:53 Undead Sobi [50]: zaraz sie kurwa zaloguje koti to bedziesz plakal 21:53 Undead Sobi [50]: to rl z klatki szmato aż sobie z ciekawości tego filmiku ściągnąłem all programy i obejrzałem.. sprostowanie: 1. Koti mieszka w Krakowie... ja w Nidzicy 2. konto straciłem poprzez hacka <nie wiem jakim sposobem> 3. tibia.com mi nie chodzi od hen hen czasu więc nie spersonalizowałem konta xD teraz co do wystawcy filmu... powiem ci teraz szczerze ze 1. nigdy cie nie lubiłem 2. kogo nazywasz thiefem skoro sam hackowałeś innych wraz z kolegą?? 3. ja praktycznie nigdy się nie broniłem Kotim... ta opcja była do tzw. "sytuacji cięższych" 4. i co teraz powiesz panie mądralo?? btw. kilka(-naście/dziesiąt?) stron temu napisałem żeby rookować Undead'a jedynie z tego jestem zadowolony z tego co zrobiłeś.. nic poza tym i nie okarżaj kogoś bezpodstawnie i pamiętaj że prawda zawsze wyjdzie prędzej czy później "skrytokłamco"... niestety taka jest prawda :) wszystko jest do czasu... w grze może byłem uprzejmy.. z tej uprzejmości mam kontakt z ex Fiolkiem Conqueror'em :P toteż się nie dziw że wyjawiłem prawdę która w/g ciebie miała nigdy się nie wydać gdyż : "Jak Kuba Bogu Tak Bó Kubie"... więc żegnam ..|.. |
No to ja dodam slicznego screena. Bardzo dziekuje za przekonie mnie do tego, ze Selena to jednak JEST server PA. Niestety :/
http://img292.imageshack.us/img292/116/1hf2.jpg |
Nie jestem PA :<
|
Omg No Way Dalv Is Pe Kay !!!!!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Szukamy ludzi (jest nas osmiu) na nowy serv, ktory powstanie w grudniu.
Cała nasza ekipa to 70-113lvl. Wiecie, zrobimy gildie i bedziemy rzadzic servem. Piszcie na GG:3057597. |
Selena
Grałem na Selenie nawet dobrze mi szlo. Najpierw Knight (hack) a potem sorcem juz 21 lev i Kate Braveheart mnie uwalil za to ze mnie napadly spidery na Nort Port i sobie skillowalem na nich i HUNTED lol. Teraz nie gram na rl bo jest ... ale GZ all i powodzenia Tiases GoGo 150 ;) Alu~ 200 ;)
|
Witam!
Dlugo mnie kusilo, ale nigdy sie niechcialo az do teraz. W koncu jakiegos adv zamieszczam :P http://i20.photobucket.com/albums/b2...Adv/UO0003.jpg Gratz dla wszystkich i powodzenia w dalszej grze na Selena :) |
Fajne fotki milo popatrzec
|
|
To jest z jakiejś piosenki, ale jakoś to przekręciliście, w oryginale jest: "Idę za nimi bo oni idą za mną, wiesz jak to się nazywa? - to LOJALNOŚĆ".
|
Cytuj:
Kiszek nie , Iomera nie znam poprostu to nie bylo kierowane do niego tylko do Ciebie i Quruta zle zrozumiales .Z charem widze sie domysliles :D |
@up
Zyleta... Wszyscy widzą że się czepiasz Kiszunji a nje Ajomela ;\A co do Ciebie, to nawet gdyby sie pucowali to zazdroscisz im?:< forum jest dla wszystkich i kazdy moze tu robic all co chcą jeśli jest to na temat ;] a to co oni dodali bylo, bo i screen, i z seleny ;] Odnośnie Ciebie pamietam jedną małą historyje którą mi Pucek opowiadał =]Pewnie sie domyslasz... Pewnego sobotniego bodajże przedpoludnia ok. godz. 11 w/w Pucuś wracał z treningu i będąc na klatce schodowej usłyszał pewien trzask i takie głośne "Kuuuuuuu*wa!" :p Po chwili zza drzwi wyszedł i Żyleta i ze zdenerwowaniem "wytłumaczył"(Ekhm:p) że go Mortech zabił xD Funny, heh? P.S. Możecie sobie bluzgać na tę historyje ale nie lubie jak sie moich frandów bluzga ano i historyja jest prawdziwa. A Zylety tak nigdy nie lubilem ;\ Pucoh'a/2nd ownera Pucov'a tak ale nie zylete mimo iz to jego rl ;\ |
Pucek to noobq (pozdro Pucus :*), ja na Zylecie kiedys bana wbilem, pkowalem wtedy moim noob charem (wtedy main char-.-').
pozdro ;p |
zyleta of selena...?
jesli tak to pamiętam jak nie mógł wyjsc z pz(w tym przypadku statek) bo ktoś się na chłopaka zbulwersował i czekał na niego :D ehh..pamiętam bo wtedy też akuratnie nie mogłam wyjsc bo mnie tez ten nup ze skullem chcial bic:P ehh...wtedy jeszcze Selena była dla mnie wspaniałym serverem:Dbyła.. |
Grałem kiedyś na Xanterze mialem zaledwie tylko 40lvl ale moja gra sie zakonczyla na tym ze puge frajer wraz z slash'zu jebali mnie 5x za free z selena jetsem przywiazany w chuuj fajnie sie tam grało i czytam wasze forum nabierzonco gz all polakom 100lvl+ Ja gralem jak jeshcze roxairo byl 1 st owner 92 ek :) fajnie sie gralo ale potem gusar hundet roxiaro rooko polacy sie bali postawic szwedom.ogladam filmy jak puge zabija polakow zamiast sie im postawic i zrobic prawdziwy polski server pomagaci mu zabijac polakow
Polacy 100% na Selenie to Gusar,Tiases,Alcudra~ moze ich nieznam ale niewidzialem ich na zadnym filmiku na kturym swe zabijali polakow Koti~ Dupoliz pomagal zabic lizarda...Iomer jak ja grale jeshcze lizal dupe evalorowi Jak Gusara trapli rok temu to bylo wtedy mial 101lvl ja mialem 15 lvl i destro fieldy usuwalem it ak zdupcyl z trapa a roxiaro padl. NIemapietacie tego jak Swe tepili polakow Zrubcie 1st prawidziwy polski server na tibi jest was tylu polakow 100+ a swe mala garstka.. GRATULACJE KIERUJE DO THORVALA JAko 1st postawil sie ujebal pugge nocturne i oczywiscie voyant pomagal ubic polaka nawet niewiedizal o co poszlo.. Thorval sprytem przechytszyl noobow Sry ze sie rozpisalem... ale mowie co widze. Tiases,Gusar,Alcudra,Dark sidar,koffana,voyant,koti,Iomer,Lizard,laros,shnap ie jest was w chuuj dlugo byw as wymieniac postawice sie w koncu.. Swe powini sie z wami liczyc a niekturych was maja za pionkow do sterowania Polacy Na xanterze choc byli nieliczni postawili sie Brom i ujebali w trapie 200rp dwa razy wy macie do ubicia tylko 140lvl max |
Hmmm... może i masz racje ale ostatnio SWE sie jakoś uspokoili i jest więcej luzu(przynajmniej ja tak to widze).Co sądzą inni????
Respect for Thorval B) |
Haha 8o
Kolejny patriota się znalazł!No i co zazdrościsz nam, że w przeciwieństwie do ciebie potrafimy gadac po angielsku i dzięki temu możemy przyjaźnic się ze Szwedami?Jak się urodziłem w tym kraju to już muszę automatycznie przyjaźnic się tylko z PL PL woka ana do, ludźmi takimi jak ty i z góry zakładam, że Szwedzi są źli? Bo co? Lepiej grają, mają wyższy lvl i znają angielski? Zastanów się chwile zanim coś napiszesz...Nigdy przy zabijaniu nie kierowałem się naradowością.Tylko i wyłącznie tym czy ktoś coś mi zrobił, lub koledze... |
Cytuj:
Za to Lizard~ święty, hackował tylko rodaków oraz ich pingował;) Gz wsparcia dla niego. Dos. Iomer~ dupe Evalorowi?:p Wątpie. Gram tu od początku i nie przypominam sobie żeby coś takiego się wydarzyło B) No chyba że nazywasz asslickerstwem jak ludzie o podobnych lvlach się przyjaźnią/qmplują :\ Tres. Jeśli nie jesteś na bieżąco z polityką Seleny to po co się wogóle wtrącasz?;) Cytuj:
Cytuj:
Weź lepiej "nabierzonco" uczęszczaj na lekcje polskiego bo z ortografią u Ciebie słabo :baby: No a na koniec: Alucard Kofana Schnap Tu masz linki do imion tych których nicków nie umiałeś poprawnie napisac ;] Wtedy użyj opcji kopiuj/wklej. Chociaz to może potrafisz, no nie?-,- P.S. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Belushia ma fraga. Ale oczywiście gz Thorvalom (hehe) :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:50. |