![]() |
Grats noobki :D
@Krezus Musimy pogadac Ale nigdy cie złapac nie moge :( |
|
Ten skorpion nie był świadom, że ginąc miał zaszczyt dać Ci ten exp potrzebny do lvla Guhav ;) Ja bym go w nagrode zapakowal do baga, zaniósł do domku i położył obok jakiegoś demon helmeta ! A tak swoją drogą to Gratz :)
|
Zarąbiste ss'y poprostu wymiatacie na tym forum ^^.:) HAIL SECURA!! 8o
|
|
GrAtZ
Gratz Ballq i inni członkowie gildii Dreamers, super temat, super gracze i super skile jak na swiat NoN-PvP B)
A tak poza tym to można wiedzieć gdzie to miejsce?? Dla Facc czy Pacc? |
@ Up -Jeśli chodzi Ci o to miejsce, w którym skillował Ballq, to jest ono dla FACC, ale jeśli masz tam iść sam i to na tym lvlu podanym w opisie postaci to odradzam ;)
@Topic - Gz Ballador |
@ up
Jakiesz szczegóły plax? :D Potreniłbym Moze Ballq cos powie ;) |
@UP
Labirynt zaginionych dusz :) |
MOTLS chyba ale watpie zeby ci sie oplacalo trenic na monku nie-summonie...
Gz Ballq |
gratz all :D
Bysiu gogo 200 :P
Ballq do ilu trenisz ?:P Wogole gratz all :S |
:baby: :baby: :baby: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Ballq ma 13 dista evól chóndat !! :baby: :baby: :baby: GZ Marzycielom
EDIT: Bysiu ?? Chyba nie tu |
Ale ten server hahahah "D
13 dysta pewnie mu wpadlo przy burstach ;p
|
ThX
Alor Arkar thx za odpowiedź :) być może kiedyś tam dotrę.... z dobrym levelem :P
|
@Shangel
Twoj temat jest zbyt smieszny, przeciez 80% Secury na tescie by Cie spwnowalo |
<<szkoda>>
szkoda ze nie moge do was dołonczyć
macie coś odemnie http://i69.photobucket.com/albums/i7...an/por0001.jpg |
Cytuj:
zrób szybko 55 lvl to może cię przyjmą, ja jeszcze jak grałem na securze miałem 50 lvl to powiedzieli żebym 55 lvl zrobił... chyba że im podpadłeś ;p |
ej ja niczym im niepodpadlem ja niewiem o co mi chodzi ja tam widziałem mniejsze lvl odemnie :D
POZDRO |
Przejmująca fota xD Blanth, looknij pare stron wstecz i zobacz co pisał Sir Grali ;) A tak btw - Mufi Kalinowa w temacie swojej gildii rzucił nowe światło na tajemniczą sylwetkę Vetiusa (Za dnia - Heggemon - szanowany moderator forum tibia.pl. Nocą - Vetius - zapity szczur szlajający się po tombach). Haha ! wydało się ;)
|
|
Gratz Krezus - gogo 100 lvl B)
|
|
Gratz Ballq gogo 100 sword fighting and shielding :>
|
Gz Xorman ładne screeny ;)
|
Gz ss jak zwykle na wyskoim poziomie
Krezus@ Adv na 96 lvl, nie udalo ci sie do konca zaslonic bota (tiba auto?) widac kawalek wystajacy nad hp i mana ^^ Pozdro down@ kiedys uzywalem (przez 2h) ale uznalem ze nie warto ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie tibia auto :p TibiaBot NG ;P |
i teraz widac jakich mamy grzecznych playerow z TA i TibiaBotNG gralem na ots'ach ta wyglada jak zwykly program, pokazuje sie na pasku zadan
|
Brawo panie Krezus już wiem czemu tak rotha broniłeś .. swoi (czyt. cheaterzy) trzymaja sie razem.
|
Cytuj:
|
Gz Xoran
Gz Xoran jako nowy z Dreamersów fajne screeny zamiesciłeś ;]
|
Gz Wszystkich Adv !
Foty przednie ! Chyba najlepsze na Forum ! Chociaż kiedyś były lepsze ;) Dawajcie Wiecej ! SS'ow ! Pozdrawiam ! |
Noo nie ladnie Krezus rozumiem jakis lh ... ale cavebot... widze ze dowod rzeczowy czyli screen zostal usuniety ? ; )
Bot sie zepsul ;d Jun 13 2006, 20:04:24 CET Died at Level 92 by a scarab @topic zeby nie bylo gratz ssów U.u Najbardziej podobaja mi sie Ballador'a : ) |
|
lvl świetne gratuluje
Jak widze gildia rozwija się prężnie8o B) :kat: |
Według mnie najlepszy topic z ssami na tym forum powodzena w dalszej grze ;)
pozdro Sam~ |
No to teraz ja, 72lvl + mały upominek od pana elfa :D
http://i6.photobucket.com/albums/y209/Xorman/72lvl.jpg |
|
Bez z picu ej.. Ostatnio wbijam na temat a tu 113>.> a teraz juz 114 niezle Gratz..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:14. |