![]() |
@All
Ja tu jestem najladniejsza, wiec up - wy*******aj xD Joke :*:* A mi sie podoba Oxyś i Raul =DD |
Zawsze jest pora na Korektora.
|
Cytuj:
|
Popcorn mi się kończy.
|
@Raul
Ja Cię takim komplementem obdarowałam, a ty się nawet na gg nie odezwiesz ;<< |
Gewof jest przecudny!
|
Alendil@
Ciesze się że kolejna ładna buzia zasiliła zbiór fotek :) |
NervGal wyglądasz na najmniej NervGalowego NervGala jakiego kiedykolwiek widziałem. Co ci sie stało w usta? Czemu nie ociekają krwią?
|
@NervGal
Ja jakbym miał takie całuśniki to bym se fotki nie robił :P |
NervGal wyslij mi swoje gadu na pw prosze.
|
Hm.. NervGal niezly jestes, ale i tak Dolorek najpiekniejszy i najfajniejszy... :) Leciutko za nim oczywiście Oxyś =)))
|
@upy
To jeszcze dziecko.:baby: Żartuje.:D Ale nie dobierajcie się do niego jak do jakiejś zwierzyny. Kto tu jest myśliwym?:D |
Ireeth to zdjęcie już było czy mnie oczka mylą?
|
@Ireeth
Nieźle wyszłaś. Tylko pogratulować jaka jesteś fotogeniczna. :D |
@Ireeth cos grzebane przy tym zdjeciu ;)
|
o usta chodzi, tak? nie mialam na kompie programu do przerobki z bmp na jpg ;<
|
@Ireeth
Czemu usunęłaś zdjęcie? |
@ Gtyk
Co atropinka ?: D |
Cytuj:
matiiii@ Dorosły się odezwał... Mam kiepskie poczucie humoru przynajmniej dziś -.- |
Gtyk, kurczę, wczoraj miałam to samo po wizycie u okulistki.
|
Cytuj:
@down A po co więcej? ;) Daj nową to skomentujemy :D |
Dlaczego nikt nie juz nie komentuje mojej foteczki?:cup: :cup: :cup: :cup:
|
Cytuj:
|
Mierda, może by tak jakaś demonstracja przeciw korupcji na IRCu?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Drunk Fajna skórka w sumie. |
Drunk ale żeś skwasił ^^ ale skórka fajna, to fakt ;p
|
Przez chwilę myślałem, że to Harry Potter.
|
Cytuj:
|
@Gladiatr, słyszałeś o czymś takim jak przerobienie materiału następnej klasy i pójście klasę dalej? Chyba nie...
|
Cytuj:
|
@Dr.Unknown - Ch_jowa skóra, średnia koleżanka, dziwny grymas
|
Cytuj:
I jakbyś mógł, używaj czasem znaczników cytowania, proszę. |
Dr.Unknown, w kaszkiecie wyglądałbyś elo.
|
Cytuj:
@down Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Każdemu sie może zdarzyć specjalnie dla ciebie poprawiłem mojego ostatniego posta. ;) Przepraszam za offtopa, ciekawość. |
@UP:
W podstawówce z 1 do 2, potem z 2 do 3 i tak aż do 6 klasy, bo nie było gdzie mnie przenosić. Ale nie ulegałem, bo po co? I w ogóle to jest często spotykane, że ktoś opuszcza jeden rok nauki i idzie od razu do następnej klasy. Ja np. w swojej klasie w podstawówce miałem taką dziewczynę, która z tego skorzystała i teraz w gimnazjum też mam koleżankę, która jest od nas rok młodsza ;] Nie lubię, jak ktoś mi zarzuca opowiadanie bajek, szczególnie na mój temat. Ogólnie nie lubię się przechwalać i nie lubię być tak odbierany. |
NervGal ma rację. Jest możliwość szybszego awansowania do następnej klasy, lecz muszą być spełniona jakieś warunki. Przede wszystkim trzeba wykraczać umiejętnościami ponad poziom. Znam parę przypadków z mojej szkoły.;)
|
Ja się z tym nigdy nie spotkałem :/. Chyba, że rodzice kogoś wcześniej do szkoły wysłali, ale to nie to samo co propozycja od szkoły.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:50. |