![]() |
Sporo filmików nie działa mistrzu. Załóż konto na www.chomikuj.pl panel banalny jak na takie pliki serwer świetny. Przekonaj się o tym sam ;))
żadnych kolejek, niczego w tym stylu. Wszystko ładnie i przejrzyście. Jestem twoim wielkim fanem :p Czekam na więcej filmików. tu przykład: Cytuj:
|
@Up. Te filmy działają, ale na stronie: http://hunted.pl/travel/
P.S. Teraz może by tak Barbarian Camp? |
ladnie w tym Frozen~ :) mozna fish finka lootnac czasem albo b robe :D
|
a mi zaden film nie dziala;(;(
|
mi tyrsung i okolnir nie działają ... ;/
ale kręć więcej ;) |
mi też tyrsung i okolnir nie działa...
|
To samo co up :s ale na ogół fajne te nowe filmiki more plx 8o
|
A mi wszystko działa na "hunted".
|
Nie, te 2 filmy jakoś " za mało" ważą i nie działają. Wrzuć je Cichy jeszce raz jak możesz.
|
@tyrsung i okolnir
Faktycznie, zostały źle wgrane na serwer. Wkrótce powinny zostać naprawione. |
Świetne filmiki!!!
|
Cichy poprostu masz u mnie poważanie :d
Jak wam nie działają wejdzcie na hunted, tam all można pobrac :) |
Nom cos z okolnir jest nie tak ale tyrsung mi dziala :d.
Szkoda ze padl Royal:p. |
Cichy mam wszystkie twoje filmiki bardzo fajne ale chyba sobie wakacje robisz ale moglbys nagrac ichy costam te wyspe z tymi malymi futrzakami :] bo ona dosc prosta do nagrania :]
|
Z tym się zgadzam w zupełności, tyle że ta miejscówka jest narazie wiecznie wolna i mam nadzieję że taka dość długo zostanie :P
|
niestey nie moge ściągnąć 2-óch nowych filmów :(
|
ja też nie mogę:
http://i60.photobucket.com/albums/h2...pl/Snap231.jpg |
Czy coś się zmieniło na Fibuli, że powstał nowy filmik?
|
POdejrzewam że cichy zapragnął jakieś akcji że zakręcił jeszcze raz tę meijscówkę :P Na inukayi nie ma jednak żadnych miejsc z użyciem picka, albo cichy nie pokazał ;) Bardzo prosiłbym o barbariany oraz formagor glacier, poziomy z ice spiderami.
|
@Duch Niespokojny
Na Fibuli zmieniło się, od nagrania ostatniego filmu. @Edwardo Linki już działają. Chwilowa awaria serwera. @Saviour Czasami umyślnie nie nagrywam jakiś bardziej ukrytych miejscówek, o których jeszcze dużo osób nie wie. |
Obejrzałem chyba wszystkie filmiki z pierwszej serii, dlaczego tylko z pierwszej ?
Bo nie mogę znaleźć TibiCam. Może podasz jakieś linki skąd to mogę ściągnąć? I nie wszystkie linki z najnowszej wersji działają ;P P.S. Używasz jeszcze lmmów? Mogę zrobić sobie sorca/druta na harmonni i za blanki tylko byś płacił. |
no narazie nei nagrałes tylko 3 takich miejsc, paccman rooma, wejścia na ukryte scaraby i dziwnego pokoju z fe na ank dl :P A wysłałbyś na pm czy na chakoyach jest coś ukryte? pls :)
|
Te filmiki są bardzo fajne nie ma to jak ciepłe wieczory oglądając JE ;)
|
Ciszy wszystko było by fajnie gdyby jeszcze tylko Tyrsung i Okolnir by działały :( daj je jeszcze raz bo Tyrsung ma 31kb a Okolonir 62kb.. wrzuć je jeszcze raz i będzie ok :)
Pozdrawiam Edwardo |
te nowe filmiki sa do bani ;P
za to stare sa fajne! (zwlaszcza demona) |
Ok Sry.. juz mam . pobralem z hunted.pl
|
Cichy, widzę Ci się nudzi skoro nakręcasz Fibule jeszcze raz. :p Ale skoro chczesz nagrywać miejscówki na których się coś zmieniło to Folda się mocno zmieniła (jak robiłem ostatnio explorera, gubiłem się tam bo nie poznawałem wielu miejsc).
Jest też jeden filmik do poprawki, DC ponieważ jakoś tego co jest teraz jest dość mizerna (nie ma wszystkich miejsce, długo wam to zajęło i jak nagrywaliście hunciło tam pełno typa więc i tak nie można poznać respów). Może na Senji się też coś zmieniło, co do innych miejscówek to Chor też się zmielił (na twoim filmie jeszcze przed zabudowaniami biegało dość sporo Snakecharmerów, teraz tam się tylko 1). Co do nowych filmów, najbardziej oczekuje na nagranie gór koło Svargrond (tych gdzie Ice Golemy i Crystal Spidery biegają) oraz ogólnie wszystko tam bo nie chce mi się tam łazić po tym. :p No i jeszcze zostaje Camp raid, główna baza Barbarianówi i Formogar Mines. |
Cytuj:
|
@up
Bloker, muzułmański szamanie ;P @topic Te 2 filmiki nadal nie działają. |
Mam pytanie... czy jak prubujecie sciągnąć OLD TIBICAM tez wam wykrywa vira?;/ Bo chcialem obejrzec pare filmików z 7.5 ale mi wykrywa virusa i nie moge sciagnac cama ;/ Był bym wdzieczny jak by to ktos przeskanowal i zamiescil ss
|
Cytuj:
filmik z demony jest najlepszy! :cup: |
Ja to zachowanie bym nazwał śmiesznym w dobrym znaczeniu, ironicznym i ze szczyptą wariactwa.:p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja tam lubie filmiki cichego. Jedynej rzeczy tylko mi brak...Reklam sanerisa...to było coś! Bake...ty go musisz zastąpić, jak pójdziecie zwiedzac formorgar mines ;] Ja już byłem ale mam miejsca niezwiedzone wiec do dzieła chłopcy :p
|
Cytuj:
..... pzdr. |
No zauważ że ja Cię oskarżam o "noobowskie" zachowanie ; )
@Cichy Wstaw te filmiki jeszcze raz bo w ogóle się nie odpalają.(Ściąganie się nie odpala) |
Okolnir
Tyrsung Te dwa filmiki nie działają ;x Nie link tylko wogóle nie działają po ściągnięciu ;x |
Kłucicie się że zachowanie jest noobowskie?? Bake i Cichy mają poczucie humoru i kręcą filmy żeby też w nich trakcie można było sie pośmiać :D (fibula) :)
Pozdrawiam Edwardo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:55. |